O kadar iyi anlıyorum kı seni, bana sorarsan hiçye abartmıyosun insanlar kımyssalı gebelikten bile saymıyorlar derken yüzüne sen o ilk heyecanını sevıncle kostur kpstur doktora gittiğini ve o heyecanı yasadıgını anlamıyorlar o kadar cok baskı altındaydım kı doktorum korunmanı istediğimi söyle herkese kımse bilmesin cocum dıyede tutturamaz kımse sana dedi onun tavsıyesini dinledim kimse kapıma cocum diyede gelemiyor öyle bir sürec ki bu cocuk konusu konusman bile yasak gibi esim bile en basıtı olursa bebegı gorene kadar kımseye söylemeyelim demeye basladı herkesıde sevıdnırıp kursagında bırakmamak ıcın en basitinden bi cocuk olursa adını ne koyalım diye bile konusamaz olmustuk hemen sen önce cocugu yapabilde ondan sonra ismini düşünürsün diyorlardı kırıklarının aslında olumlu ve umutla bakmaya calıstıgımızı anlamıyorlar, o yüzden abarttıgını dusunmuyorum ve sana bunları yazarken ilk evlendiğimde cocuk istemiyorum diye gezen bi kızın cocuk hasretini yazıyorum benden sonra evlenenin bile oldu donup bana korunmakta neymiş niye korunuyosunuz cok sacma diyorlar bişeyleri rayına oturtmak istedipimizi anlamadan dinlemeden abartmıyorsun kı abartadabilirsin kime ne ? Kımse senin yasadıgı acıyı ya da gozunde kahraman olan kocanın dag gibi sırtını yasladıgın kocanın goz yaslarını ya uzuntusunu görüyormu ? Görmüyor o yüzden sem ne dersen de kımse anlamıcak hepsi anlamamaya yemin etmiş gibi o yüzden takma kımseyı boşver evlenirken 2 kişilik bi yuva kuruyosum onu 3 e cıkartma ıstegıde sana kalmıs cıkartıp cıkartamamakta rabbim önce bize eslerimize saglık versin gerisinide boşver takma hiç kendin bildiğin gibi yap bildiğin gibi yasa son olsun istiyosum som olsum istemiyosan devam et kimseye de hesap vermek zorunda değilsin o senle esinin ruh halına kalmks bişey eger ara vermek iyi gelicekse ara ver kafanı dinle tercih senin bende son diyorum bu ay ıcın esıme hep asla istemiyor bende tekrar korunup basa sarmaya cesaret edemiyorum hepimiz farklıyız umarım kendin için en dogru secenegı secer ve cok mutlu olursunAmin yaa çok endişeliyim yaa gerçekten diyeceksin abartiyorsun ama mol gebelik geçirdim boş gebelik geçirdim kimyasal hani başka bir şeyde yaşamak istemiyorum ama eğer bu son büyük konuşmuyorum bu son çok yıprandım 3 senedir çok insanların ön yargıları eşimin sevinmesi sonra hayal kirikligindaki bakışlar falan yani anlat anlat bitmez
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Beta düştükten sonra yükselir mi
- Konu Sahibi Lilakahve
- Başlangıç Tarihi