Beta düştükten sonra yükselir mi

En son durum ne oldu bendede yükselme olmadida düşüş oldu ve kimyasal geçirdim
merhaba, bende kimyasal gebelik geçirdim 2 ay içerisinde iki kere ne yapmam lazım doktor bir daha böyle olursa gen testi yaptırın dedi ama 2024 mayısta yaşadım bu durumu sonra 2-3 ay korunduk şimdi korunmuyoruz ama herhangibir gelişme yok bu durum neden olur konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Kimyasal gebelik geçirdiniz sonrasında adet olmadanmi yine geçirdiniz değeriniz kaçtan dustu

Canım merhaba bende 1 er arayla mayıs ve temmuzda iki kımyasal gecirdim, ve doktorum hiç korunmamıs istemedi sizin kendi tercihinizmiydi bilmiyorum ama kımyssal olmasının sebebı özelte kromozom eksıklıgı olan yanı dawn sendromlu olma ihtimali olan gebelik olarak adlandırılıyor yanı dırek saglıksız bir gebelik oluyor doktorumun anlattıgı en azından bu acıkcası bana test yaptırmanıza gerek yok hamıle kalabiliyosun bir sıkıntınız yok demektir dedi ve kımyssal gebeliği bi çok kadının fark etmeden de gecirebildiği korunan bi kadının bile adetim gecikti diye saydıgı bir durum olabilir dedi sen istemeseydın ve test yapmasaydın fark etmezdin bile duzensız adet oldugun ıcın dedi aslında cogu kadın farkına varmadan geciriyormus cok onlemi alınıcak bir durum değil maalesef

doktorunuz size ümit de vermemiş olumsuz da konuşmamış gidişata göre siz kendiniz görürsünüz zaten
İnternette düşüp yükselmesi sağlıklı değil diyo dedim. araştırma yapma kendine stres yapma yükseledebilir dedi . Bakalım ne olacak teşekkür ederim

Kimyasal gebelik geçirdiniz sonrasında adet olmadanmi yine geçirdiniz değeriniz kaçtan dustu
kanamam oldu aynı regli gibi devam etti sonrasında diğer ay tekrardan reglim geçikti test yaptım silik çıktı ben ihtimal vermedim ama düzenli kan vermiştim betam sıfırlanmıştı hastanede kan testi yaptım beta 20 çıktı daha sonra sonra tekrar kanamam olmuştu tekrardan her hafta kan verip kontrol edildi betam sıfırlandı ondan sonrada öyle birşey yaşamadım reglim de düzenli

zaten bende baş ağrısı için gittiğimde doktor ne olur ne olmaz radyasyondan önce test yapalım dedi, o şekilde öğrendim. Sonra özelde kadın doğuma gittim değerim düşmüştü doktor sen bu durumu erken farketmişsin, bazı kadınlar reglim gecikti yada regl oldum sanıp fark etmiyor bile dedi bana. Size kullanılan aynı cümle banada söylendi.özeldeki doktor korunun dedi daha sonra devlete gittim birde oradaki doktor korunmanıza gerek yok düşüklerde alınan gebeliklerde korunma öneriyoruz dedi onun üzerine korunmayı kestim ama herhangi bir gelişme yok, folik asit kullanıyorum,elimden geldiğincede günlerine dikket ediyorum birde. Çokta bilgim olan bir konu da değil tecrübesizim ne yapsam bilemedim.

Ben bu ay yumurtlama takıp ettim bol ceviz keciboynuzu ozu esimle beraber tukettım su cok ıcen biri değildim sımdı su tuketımıme dıkkat etmeye calısıyorum biraz nasip kısmet işi maalesef bunlar folık asiti ben bir ara kestim kesınlıkle kesmiyoruz dedi doktor devam ettim 2 aydır duzenlo ıcıyorum kımyasalımdan sonra asırı strest yaptıgm ıcın sut hormonum yukseldi gecen ayda normak adetımı oldum kendi duzenımde ama yumırtlama haftamdan itibaren baslayan adetimd kadar devam eden bir agrı cektim bu ayda yumurtlama gördüm 3 gun. Sınra baslsdı diğer aya nazaran daha farklı belirtilerde hissediyorum ama bu kadar erken fark edilmicrğini bildiğm içn hamıleloge yoramıyorum zamanla görücez ama kımyasal gebelil gecirmemiz ne saglıklı bir gebeliğe engel ne de olmamasına ben artık gebelik olusmucsk herhalde doktora kontrele gidelim dediğim ay ogrendım kımyssalı ve doktorum dırek aslında bu guzel bi haber endıselerin gecmeli cunku hamıle kalabiliyosun dedi kendi adıma dogru bir doktor tercihi yaptıgımı düşünüp beni rahatlatmssından dolayı cok ta üzülmek yerine olumku yonunden bakıyorum

Bende öyle yaa ben aslında ne yapacağımı bilmiyorum artik bu kadar çok düşük bu ay folik asit baslicam hayırlısı inşallah

Bende kalıyorum ama sonuç yok bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım

Bende kalıyorum ama sonuç yok bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Bence sakın kalın panık yapmamak en iyisi he sen bana derken sem yapabiliyormısun dersen cok zorlamıyorum evet burda cok gordum cok arastırdım cunkj ılk kımyasalımda bir kımyssal geciriğ hamılelık yasayanda var 4 defs gecirp yasayanda var tek bildiğim genelde kımyasallar adet tarıhınden 1 hafta sonra düşüyor herhangı bı zaman diliminde böyle bi hamılelik haberi alırsam sevınmeden önce 1 hafta beklicek olmam ama onun dışında cokta yapılkcak bişey yok gibi sadec eesınde sende beslenmesine sıvı tuketımıne vs dıkkat etmeli diye düşünüyorum bilmediğim bir yöntemi vs yoksada bilen varsasa söylerse sevinirim cunku benım aklıma baska bi yöntem maalesef gelmiyor bazen bazı şeyleri cok bilmemek gerekiyor diye düşünüyorum gerçekten hep bişeyleri bilmek deneyimlemek bizi böyle strese sokuyor hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten

Amin yaa çok endişeliyim yaa gerçekten diyeceksin abartiyorsun ama mol gebelik geçirdim boş gebelik geçirdim kimyasal hani başka bir şeyde yaşamak istemiyorum ama eğer bu son büyük konuşmuyorum bu son çok yıprandım 3 senedir çok insanların ön yargıları eşimin sevinmesi sonra hayal kirikligindaki bakışlar falan yani anlat anlat bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…