• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelik mi

zeynepp0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
747
228
23
23
11 martta hcg 307 çıktı direkt doktora gittim pıhtılaşma için iğne ve ilaç başlayacaktık. 14 martta artış için yeniden kan verdim sağlık ocağında sonuç bugün çıkmış 6554. Bata göre bugün 5+2. Sol kasığımda hafif batmalar ve mide bulantım halsizlik var. Çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi ? Değer nasıl böyle yükselir anlamıyorum daha önce 2 defa kalp atışı alınamayan gebeliğim oldu ama onlarda beta böyle birden artmamıştı. Psikolojik olarak okuduklarımdan mı bilmiyorum omuz kol bacak ağrısı hissediyorum sol tarafta bir de. Gerçekten tedirginim yarın doktora gideceğim ama fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi 🥹

Kendini korkutma sürece güven herkesin yaşadığı şeyi sen yaşamak zorunda değilsin kendi yaşadıklarını bile tekrar yaşamak zorunda değilsin kendini rahatlat lütfen bebişide olumsuz etkileme yarın kontrolde herşey güzel gidecek inşallahhhh dış gebelik olup olmadığını burdan biz bilemeyiz ama gönlünü rahat tut inşallah öyle bişey olmayacak ❤️🧿

Kendini korkutma sürece güven herkesin yaşadığı şeyi sen yaşamak zorunda değilsin kendi yaşadıklarını bile tekrar yaşamak zorunda değilsin kendini rahatlat lütfen bebişide olumsuz etkileme yarın kontrolde herşey güzel gidecek inşallahhhh dış gebelik olup olmadığını burdan biz bilemeyiz ama gönlünü rahat tut inşallah öyle bişey olmayacak ❤️🧿
Çok teşekkür ederim çok haklıymışsınız çok şükür kese göründü herşey yolunda şimdilik boşa stres yapmaya gerek yokmuş🥰 değer çok artmıştı ama doktor bu tarz durumlar çok normal dedi

Back
X