Cnm benim de öyleydi dis gebelikten hastanede yatıyorum acil yatış yaptılar seni eve mi gonderdilerMerhabalar
12.03.2025 beta değerim 33.42
14.02.2025 46.88 doktor beta çok yavaş yükselmiş 2 gün sonra tekrar test yap dedi ama 1 haftadır sancım var belim ağrıyor sağa sola yatamıyorum böyle olan varmı acaba iki testi farklı hastanelerden yaptım doktor aynı hastaneden devam et dedi
Canım sadece 2 gün sonra tekrar test yaparsın dediler muayene etmediler değere göre bakalım dediler ayakta duramıyorum iş yapınca sırtım ağrıyor adetim 6 gün geçikti evde yapılan testlerin hepsi silik hala sen nasıldı pekiCnm benim de öyleydi dis gebelikten hastanede yatıyorum acil yatış yaptılar seni eve mi gonderdiler
Benim de adetim dündü hemen yatış yaptılar bana çok tehlikeli bir durum diye 3 beta yaptılar bana öyle yatırdılar bekliyorumCanım sadece 2 gün sonra tekrar test yaparsın dediler muayene etmediler değere göre bakalım dediler ayakta duramıyorum iş yapınca sırtım ağrıyor adetim 6 gün geçikti evde yapılan testlerin hepsi silik hala sen nasıldı peki
Adetin ilk gününden hemen nasıl yatış yaptılar onu anlayamadım senin çok kanaman mı oldu bende kanama yok beta değerin nasıldıBenim de adetim dündü hemen yatış yaptılar bana çok tehlikeli bir durum diye 3 beta yaptılar bana öyle yatırdılar bekliyorum
Hiç kanamam yok kuzm benim ben erken öğrendim 2 kat artmayinca dis gebelik dendi 10 dr baktı sehir hastanesindeyimAdetin ilk gününden hemen nasıl yatış yaptılar onu anlayamadım senin çok kanaman mı oldu bende kanama yok beta değerin nasıldı
Çok geçmiş olsun ya peki ne durumdasın ben yarın gidicem doktoraHiç kanamam yok kuzm benim ben erken öğrendim 2 kat artmayinca dis gebelik dendi 10 dr baktı sehir hastanesindeyim
Bugün senin 2.gunun gelmiş nerde yaşıyorsun sehir hastanesine git açıl kadın doğumdan kan ver eğer Allah korusun az artış olmuşsa yatirirlarÇok geçmiş olsun ya peki ne durumdasın ben yarın gidicem doktora
2. Günüm ne oluyor anlamadımBugün senin 2.gunun gelmiş nerde yaşıyorsun sehir hastanesine git açıl kadın doğumdan kan ver eğer Allah korusun az artış olmuşsa yatirirlar
Bugün senin 2.gunun gelmiş nerde yaşıyorsun sehir hastanesine git açıl kadın doğumdan kan ver eğer Allah korusun az artış olmuşsa yatirirlar
İstanbul bağcılardayım2. Günüm ne oluyor anlamadım
Bugün 16si 14unde verdin ya en son kanı bugün verİstanbul bağcılardayım
Dış gebelik oldugunu beta degeri ile mi anladılar, cok entresan olmusBeta ilk öğrendiğim gün 13tu sonra 34 oldu çok mutlu olduk 38 oldu yatış yaptım sonra hastanede bugün aldilar 32 olmus
Kuzum seninki 2 kqt artmış normal gebelik düşmüş benimkinin değerini gördün muDış gebelik oldugunu beta degeri ile mi anladılar, cok entresan olmus
Kimyasaldan neden şüphe etmediler acaba.
Gecen sene benim ilk degerim 104 , ikincisi 250 lerde son degerim 640 lardaydi
Kanamam oldu , gobekten ignemi 2 doza çıkardık doktorum , kesildi kanama ama adet sancisi gibi agrim oldu , 4 gun sonra kan verdiğimde degerim 10 lara düşmüştü
Doktorum deger 0 olana kadar kan verelim dedi , 2 gun sonra da zaten düşmüştü değerim. Tüp bebekle hamile kalmıştım ben.
Değere bakıp hemen regli gününde yatis yapmaları entresan geldi ilk kez karşılaştım, dus gebelik yaşayan cok yakinlarim oldu ama onlarda boyle olmadi
Gördüm canim da seninki de ilk artışı iyiymis aslında.Kuzum seninki 2 kqt artmış normal gebelik düşmüş benimkinin değerini gördün mu
Maalesef eşim çalışıyor mecbur yarın sabah vericem.peki sana ne yapıyorlar şuanBugün 16si 14unde verdin ya en son kanı bugün ver
Günde 3 kere kan alıyorlar iç kanama var mi diyeMaalesef eşim çalışıyor mecbur yarın sabah vericem.peki sana ne yapıyorlar şuan
Öncelıkle gecmiş olsun ama dıs gebelıkte artık sureklı azda olsa devam edıyor kımyasal gebelıkte once artık yavas ılerlıyor sonra dusmeye baslıyor sızın durumunuz bana kımyasal gebelık gıbı geldı dıs gebelıkte tehlıkelı olması için degerınızın 1000 lerın uzeeınde olması lazım sızın en son degerınız dususe gecmiş nasıl 10 doktor dıs gebelık dedı anlayamadımGünde 3 kere kan alıyorlar iç kanama var mi diye
Ben öyle biliyorum o yüzden çok şaşardım benimki az ilerliyor diye 3. Teste belli olsun dediler dış gebelik için 1 1.5 aylıkken anlaşılıyor sanıyordumÖncelıkle gecmiş olsun ama dıs gebelıkte artık sureklı azda olsa devam edıyor kımyasal gebelıkte once artık yavas ılerlıyor sonra dusmeye baslıyor sızın durumunuz bana kımyasal gebelık gıbı geldı dıs gebelıkte tehlıkelı olması için degerınızın 1000 lerın uzeeınde olması lazım sızın en son degerınız dususe gecmiş nasıl 10 doktor dıs gebelık dedı anlayamadım
13 34 38 32 degerim kuzumÖncelıkle gecmiş olsun ama dıs gebelıkte artık sureklı azda olsa devam edıyor kımyasal gebelıkte once artık yavas ılerlıyor sonra dusmeye baslıyor sızın durumunuz bana kımyasal gebelık gıbı geldı dıs gebelıkte tehlıkelı olması için degerınızın 1000 lerın uzeeınde olması lazım sızın en son degerınız dususe gecmiş nasıl 10 doktor dıs gebelık dedı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?