Beta değerim yavaş ilerliyor

Ben öyle biliyorum o yüzden çok şaşardım benimki az ilerliyor diye 3. Teste belli olsun dediler dış gebelik için 1 1.5 aylıkken anlaşılıyor sanıyordum
Bende kımyasal gecırdım 12 gün önce evdekı testlerımden şüpelendım sureklı sılık cıkınca arastırdım kımyasal gebelık oldugunu anladım. Testleri evde yapmaya devam ettım 10. Gün kanamam basladı düşük gerceklestı

Sızın deger dususe gecmiş dıs geblıkte yukseliş devam edıyor emrıyo tupte yerlesımıne devam ettıgı ıcın sadece duzensız artıs oluyor bence rahat ol degerın gun gun dusecek kımyasala donecek
Ya ins kuzum adet günüm dündü ama

Bende kımyasal gecırdım 12 gün önce evdekı testlerımden şüpelendım sureklı sılık cıkınca arastırdım kımyasal gebelık oldugunu anladım. Testleri evde yapmaya devam ettım 10. Gün kanamam basladı düşük gerceklestı
Siz kan testi verdiniz mi acaba

Siz kan testi verdiniz mi acaba
Hayır evde testlerle takıp yaptım aslında kımyasal gebelıgı bende bılmıyordum testler sureklı sılık cızgı cıkıyordu hatta gun gun daha sılıklesmeye basladı burda bıra arastırınca kımyasal gebelıgı ögrendım kanamam bıttıkten sonra da tekrar test yaptım cızgı tamamen kayboldu

Hayır evde testlerle takıp yaptım aslında kımyasal gebelıgı bende bılmıyordum testler sureklı sılık cızgı cıkıyordu hatta gun gun daha sılıklesmeye basladı burda bıra arastırınca kımyasal gebelıgı ögrendım kanamam bıttıkten sonra da tekrar test yaptım cızgı tamamen kayboldu
Benimde şişlikler azalıyor adetim 6 gün gecikti değerim az olunca doktor yarın tekrar test yaptır dedi ama böyle bişey olduğunu bilseydin asla test yaptırmazdım bu daha çok üzüyor beni

Benimde şişlikler azalıyor adetim 6 gün gecikti değerim az olunca doktor yarın tekrar test yaptır dedi ama böyle bişey olduğunu bilseydin asla test yaptırmazdım bu daha çok üzüyor beni
Evet canım bende bılmıyordum evde takıp edeyım bıraz zamn gecsın keseyı rahatlıkla goreyım dıye beklerken dusukle sonuclandı doktorada gıtme gergı duymadım cunkı daha sıtrese gırecektım

Back
X