Bi arkadaşım adet günü batırdı 116 cıktı su an 5 aylık gebe . Bence nornalBende adetten 3gun once kan testi yaptim beta yapildi 88.19 cikti bugün adet gunum cuma tekrar test yapilcak bekliyoruz dis gebelik olabilir dedi neden dedi bilmiyoruz.
Bende adetten 3gun once kan testi yaptim beta yapildi 88.19 cikti bugün adet gunum cuma tekrar test yapilcak bekliyoruz dis gebelik olabilir dedi neden dedi bilmiyoruz.
Kan batırdın mi
Baktirdim dun gece 697.72 cikti guzelmis sonuc. Kese gorunene kadar dis gebelik riski var dedi ve 20sinde gidicem bidahaUmutluyum kab baktıydın mi
Adetin kaç gün gectiBaktirdim dun gece 697.72 cikti guzelmis sonuc. Kese gorunene kadar dis gebelik riski var dedi ve 20sinde gidicem bidaha
Dun 1 gun gecmisti.Adetin kaç gün gecti
Değerin güzel benceDun 1 gun gecmisti.
Bu degere de dis gebelik diyolarsa artik..Baktirdim dun gece 697.72 cikti guzelmis sonuc. Kese gorunene kadar dis gebelik riski var dedi ve 20sinde gidicem bidaha
Bende anlamadim ki pcos oldumu soledim bide kist patlamis dedi dis gebelik olabilir hemen umitlenme dedi gece calisan tek doktor bu yoksa degstircem bi kac ayaBu degere de dis gebelik diyolarsa artik..
Bilmiyorum ki bendeNie diş gebelik olsun ki
Kist dedigi cikolata kisti mi acaba o da yukseltir diyolardiBende anlamadim ki pcos oldumu soledim bide kist patlamis dedi dis gebelik olabilir hemen umitlenme dedi gece calisan tek doktor bu yoksa degstircem bi kac aya
Sordum değilmişKist dedigi cikolata kisti mi acaba o da yukseltir diyolardi
Asiri hemde kasigimdan yürüyemiyorum. Apandist diye gittim zaten belim ve sag kasigim cok agriyo daha simdiden boleysem 8ay sonrayı dusunemiyorumSizdede sancılar oluyor mu
Canım ilk gecelikten kaç ay sonra hamile kaldın , bir sorunun var mıydı ? Senin gibi olan bir arkadaşım vardaKızlar merhaba benım beta 120 küsür den 560 a çıktı 3 gün içinde normalde bugün adetimin 3.günü olması lazım 560 küsür çıktı bir boş gebelik geçirince çok korkuyorum sizce nasıl kaç haftalık hesab edemiyorum
Kesen göründü muAsiri hemde kasigimdan yürüyemiyorum. Apandist diye gittim zaten belim ve sag kasigim cok agriyo daha simdiden boleysem 8ay sonrayı dusunemiyorum
Benim salı günü kese gözüktü 6+4 dü ama kalp atışı duyulmadıKızlar nedeniz göründü mu
Doktor pazartesi cagirdi ogun bakicaz kesin olsun diye 1 hafta gec cagirdiKesen göründü mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?