Hadi hayırlısı olsun. Bizimki salı gozuktuDoktor pazartesi cagirdi ogun bakicaz kesin olsun diye 1 hafta gec cagirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun. Bizimki salı gozuktuDoktor pazartesi cagirdi ogun bakicaz kesin olsun diye 1 hafta gec cagirdi
Benim 10 gün kala 9 çıkmıştı, sonra 2 kat artış da gösterdi ama bat'ta regl oldum yani kimyasaldı.Adete 9 gün kala beta batırdınız mi
Oh masallah size de hayirli olsun allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinHadi hayırlısı olsun. Bizimki salı gozuktu
Doktora git bi baksilarKızlar bende kahve akıntılar basladi
Benimki de göründü artık bir dahaki gidişime bakalım kalbini duyucağız inşallah Allah’ın izni ileKızlar nedeniz göründü mu
Korkma gülüm endişeye girip stres yapma daha kötü olursun hakkında hayırlısı olsun bildiğim kadarıyla kırmızı gelmediği sürece sorun olmuyorduGideceğim ama çok endiseliyim
Senin adına çok sevindim. Akıntının rengi iyiden iyiye açıldı grimsi bi renk almaya başladı ınsallah biter bir an onceKorkma gülüm endişeye girip stres yapma daha kötü olursun hakkında hayırlısı olsun bildiğim kadarıyla kırmızı gelmediği sürece sorun olmuyordu
Allah razı olsun canım İnşallah biter akıntın gülümSenin adına çok sevindim. Akıntının rengi iyiden iyiye açıldı grimsi bi renk almaya başladı ınsallah biter bir an once
Canım kalp atımını duydunuzmuAllah razı olsun canım İnşallah biter akıntın gülüm
Duydum canım ama gel gör ki 9.uncu haftaya giricdm bu hafta kahverengi leke peşimi bırakmadı progestan başladım ağlamaktan helak oldumCanım kalp atımını duydunuzmu
Bende lekeler hala devam ediyorDuydum canım ama gel gör ki 9.uncu haftaya giricdm bu hafta kahverengi leke peşimi bırakmadı progestan başladım ağlamaktan helak oldum
Yarın 10 hafta olacak ama bazen pas gibi bazen daha koyu lekeler dewam ediyor.Kahverengi mi canım pas gibi kaç haftalık bu arada