Teşekkür ederimBen adete 3
Ben adete 3 gun kala gittim kasik agrisi ile 88.19 dedi hamile olduğumu soledi. Cuma gunu yine bakicak deger artışına. Bikac gun daha bekleyin oyle gidin.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Sana yazdıktan sonra araştırdım 3000 olunca vajinal ultrason ile gözüküyormuş 5000 de karın ultrasonu ile.
3 gun icinde 2 katından fazla artmis değeri boyle artmaya devam ederse gayet iyi rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Erken mi öğrendiniz yoksa adetiniz gectikten sonra mi ogrendiniz acabaKızlar merhaba benım beta 120 küsür den 560 a çıktı 3 gün içinde normalde bugün adetimin 3.günü olması lazım 560 küsür çıktı bir boş gebelik geçirince çok korkuyorum sizce nasıl kaç haftalık hesab edemiyorum
Çoook teşekkür ederim ben erken öğrendim ama bu beta adetimin 3 günü ölçüldğ3 gun icinde 2 katından fazla artmis değeri boyle artmaya devam ederse gayet iyi rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Erken mi öğrendiniz yoksa adetiniz gectikten sonra mi ogrendiniz acaba
Yani ilk gebeliğimde yaşadım ben onu sürekli kahverengi pembemsi leke geldi sürekli ama benım gebeliğim sorunluydu canım belki ondan uzun sürdüÜstüne gorme kanamasi nasıl oluyor. Kaç gün surer
Ama üstüne görme yaşayan çok arkadaşım var 7-8 gün boyunca adet olur gibi kahvemsi lekeler geliyorduYani ilk gebeliğimde yaşadım ben onu sürekli kahverengi pembemsi leke geldi sürekli ama benım gebeliğim sorunluydu canım belki ondan uzun sürdü
Bendede iki gündür hafif kahve leke geliyorAma üstüne görme yaşayan çok arkadaşım var 7-8 gün boyunca adet olur gibi kahvemsi lekeler geliyordu
Bence 3. Gün için güzel bir değer. Benim ilk gebeligimdede benzer bir değer cikmistiÇoook teşekkür ederim ben erken öğrendim ama bu beta adetimin 3 günü ölçüldğ
Teşekkür ederim çok sağolun rabbim herkese nasip etsinBence 3. Gün için güzel bir değer. Benim ilk gebeligimdede benzer bir değer cikmisti
Yerleşme lekesi işte o canım değerin de gayet güzelBugün beta batırdım değerim 475 adetim 10 ocakta olacak. Ama kahve leke dewam ediyor
Yerlesme kanamasi her gebede olmask mi gerek pekiYerleşme lekesi işte o canım değerin de gayet güzel
Bence değil. Bu benim ikinci gebeligim ilkinde olmadiYerlesme kanamasi her gebede olmask mi gerek peki
Bende adetten 3gun once kan testi yaptim beta yapildi 88.19 cikti bugün adet gunum cuma tekrar test yapilcak bekliyoruz dis gebelik olabilir dedi neden dedi bilmiyoruz.Sizde gebelik var mi
Hayır bende ilkinde oldu ama bu ikinci defa olmadı kişide kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor benceYerlesme kanamasi her gebede olmask mi gerek peki
Hayırlısı olsun hakkınızdaBende adetten 3gun once kan testi yaptim beta yapildi 88.19 cikti bugün adet gunum cuma tekrar test yapilcak bekliyoruz dis gebelik olabilir dedi neden dedi bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?