Beta degeri

7 gün kala öğrendim ama erken döllenmeyle
Erken döllenme olmasaydı yine çıkmazdı

Benimki dokuz gün kala tesadüfen 6 cıktı. Dün idrar yaptim pozitif çıktı. 10 ocakta adet olacam. Normal kan değerlerine bandırırken doktor bakmış şok oldum

Kızlar merhaba benım beta 120 küsür den 560 a çıktı 3 gün içinde normalde bugün adetimin 3.günü olması lazım 560 küsür çıktı bir boş gebelik geçirince çok korkuyorum sizce nasıl kaç haftalık hesab edemiyorum

Yardım eder misiniz doktora gitmek için de erken sanırım bişi görülmez diye zaten bir ayağım geri gidiyor aynı şeyleri yaşmaktan korkuyorum

2günde bir kan verip baktırabilirsiniz 2günde 2kat artması lazım eğer adet olmadıysanız kan değeriniz öyle çıktıysa hamilesiniz demektir zaten

2günde bir kan verip baktırabilirsiniz 2günde 2kat artması lazım eğer adet olmadıysanız kan değeriniz öyle çıktıysa hamilesiniz demektir zaten
Öyle de sağlıklı bir hamilelik mi acaba tek korkumuz o

Hayırlısı olsun stres yapma bence kan bir sorunun yoksa hastaneye gitmeyebilirsin gittiğinde keseyide görürsün belki bazıları hep böyle yapıyor
Bir daha kan tahlili yaptırcam bakalım sonra Allah büyük

Canım hayırlısı olsun gayet sağlıklı bir artış göstermiş.şuan Dr gitmene gerek yok gitsen de senden yine kan alacak
Yanlış hatırlamıyorsam beta değeri 3000 yada 5000 olunca kese gözüküyor

Ben adete 3
Yardım eder misiniz doktora gitmek için de erken sanırım bişi görülmez diye zaten bir ayağım geri gidiyor aynı şeyleri yaşmaktan korkuyorum
Ben adete 3 gun kala gittim kasik agrisi ile 88.19 dedi hamile olduğumu soledi. Cuma gunu yine bakicak deger artışına. Bikac gun daha bekleyin oyle gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…