- 21 Ağustos 2024
- 145
- 62
- 13
- 27
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
3 kere böyle olmuş ama çok ilginç seni o posta nasıl etiketlicem @esrasill yazsam oluyor mu (oluyormuş)Şöyle düşün, 50 ye çıkmamıştıe belki kimyasal yaşadı kendi değeri de yükseldi düştü. Bunu anlayamaz ki.
Ben 4 aylık olcam hâlâ arada test yapıyorum sırf yıllardır görmediğimi göemek için
Hiç bilmiyorum nasıl etiketlendiğini istersen sen pozitflere bak sadece3 kere böyle olmuş ama çok ilginç seni o posta nasıl etiketlicem @esrasill yazsam oluyor mu (oluyormuş)
Beta 221 çıktı çok şükürMalesef 12gün boyunca test pozitif verebiliyor
Akrep hanım sözünüze uydum ve bugüne kadar bekledim çok şükür pozitifi gördümmmBu heyecanla ve motivasyonla senin olumsuz haber alma şansın yok
Çoook sevindim şansıyla gelsin küçük bebişAkrep hanım sözünüze uydum ve bugüne kadar bekledim çok şükür pozitifi gördümmmbeta 221
Oyy, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hiç sorunsuz ilerlesin gebeliğiniz inşallah çok sevindimmmmBeta 221 çıktı çok şükürsen haklıydın ve hep pozitif düşünmeme yardımcı oldun Allah razı olsun
Evett şans, bereket getirecek bize inanıyorummÇoook sevindim şansıyla gelsin küçük bebiş
İnşallahhOyy, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hiç sorunsuz ilerlesin gebeliğiniz inşallah çok sevindimmmm
Asıl sen sağ ol taze anneİnşallahhO kadar olumlu pozitif konuştunki gerçekten hep o umuda tutundum sağolasın
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba pozitifmi1 şubatta 3.gün embriyom transfer edildi. 6 Şubat Perşembe günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Betayı arttırıyormuş yalancı pozitif çıkartıyormuş doğru mu kızlarÇarşamba günü hayali çizgi çıkmıştı, bugün belirgin çizgiler var iğne etkisi bu kadar çok olur mu Test tarihim 13 Şubat
Evet canım Perşembe günü beta 221 geldiMerhaba sonucunuz ne oldu acaba pozitifmi
Çok güzel bı haber sağlıkla kucağiniza alın inşallah bende ovitrelle vuruldum testlerim hep pozitif ama koyuluk olmadı peş peşe yaptım belki ondan bugün 10 günüm test vericem inşallah pozitif çıkar testler hep farklı marka birazda ona yoruyorumEvet canım Perşembe günü beta 221 geldi
Ben aslında transferden 1 hafta önce ovitrelle yani 31 ocakta vurundum 6 Şubat'ta transfer yapıldı yarın test vericem yani ignenin uzerinden 15 gün geçmiş oluyor takildigim nokta idrar testinde çizginin koyulasmamasi ama hepsinde anında çıkıyor 3.5 dkka sonra değil birde o kadar çok hamilelik testlerinde yalancı pozitiflik okudum ki biraz önce öğrenmek istedim açıkçası normalde test günüm pazar günüydüEvet canım Perşembe günü beta 221 geldi
Bugüne çift çizgi çıkıyorsa vardır canımÇok güzel bı haber sağlıkla kucağiniza alın inşallah bende ovitrelle vuruldum testlerim hep pozitif ama koyuluk olmadı peş peşe yaptım belki ondan bugün 10 günüm test vericem inşallah pozitif çıkar testler hep farklı marka birazda ona yoruyorum
Yok canım 15 gün geçmiş artık boşuna kuruntu yapmaBen aslında transferden 1 hafta önce ovitrelle yani 31 ocakta vurundum 6 Şubat'ta transfer yapıldı yarın test vericem yani ignenin uzerinden 15 gün geçmiş oluyor takildigim nokta idrar testinde çizginin koyulasmamasi ama hepsinde anında çıkıyor 3.5 dkka sonra değil birde o kadar çok hamilelik testlerinde yalancı pozitiflik okudum ki biraz önce öğrenmek istedim açıkçası normalde test günüm pazar günüydü
Bugün idrar testi yapmadım ama dün akşam 6 gibi yaptığımda pozitifti inşallah güzel çıkar sonuclarim teşekkürlerYok canım 15 gün geçmiş artık boşuna kuruntu yapmaStrese sokma kendini sakın inşallah sonuçların çok güzel çıkacak
Süperr bi haber bu çok mutlu oldum canım betan düşük gelmesin test gününde kan aldır olur muBugün idrar testi yapmadım ama dün akşam 6 gibi yaptığımda pozitifti inşallah güzel çıkar sonuclarim teşekkürlerherşey gönlünüzce olsun inşallah
Tamamdır çok teşekkürlerSüperr bi haber bu çok mutlu oldum canım betan düşük gelmesin test gününde kan aldır olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?