- 2 Şubat 2014
- 861
- 2.064
- 313
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
Ovitrelle maksimum 30 betaya kadar yükseltir. Benim bücudumdan 6. Günde tamamen atılmıştı etkisi. Maximum 12 gün sürüyoe. Ve buda azalarak gidiyor. Gebelik şüpheniz veya istediğiniz var ise kan verin, 30 üstü değer kesinlikle ovitrelledwn olamaz:) rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsinPeki hergün bu testleri yapsam ovitrelle yüzünden çizgi koyulaşmalı mı silikleşmeli mi? Yani demek istediğim ilk vurulduğum gün betayı 100e çıkardı mesela 2.gün 80e düşürür mü 3.gün 50 falan diye ona göre her gün test yapıp kontrol edicem çizgi daha çok koyulaşır belki diye
Bu heyecanla ve motivasyonla senin olumsuz haber alma şansın yokGözü şaşı yapınca çıkıyor çizgi
Hayır canım onu bilmiyorum ama belirgin veya silik önemli değilmiş aslında o çizginin çıkması beta varlığını temsil ediyorEvet maalesef öyleymiş ama biliyor musun hayali silik vs mi yoksa böyle belirgin mi çıkartıyor
Evet öyle birşeyde görmüştüm test günüm perşembe. pazartesi günü kan versem mi diye düşünüyordum ama vazgeçtim moral bozmayayım boşuna diyeOvitrelle maksimum 30 betaya kadar yükseltir. Benim bücudumdan 6. Günde tamamen atılmıştı etkisi. Maximum 12 gün sürüyoe. Ve buda azalarak gidiyor. Gebelik şüpheniz veya istediğiniz var ise kan verin, 30 üstü değer kesinlikle ovitrelledwn olamaz:) rabbim hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
Evett öyleymişHayır canım onu bilmiyorum ama belirgin veya silik önemli değilmiş aslında o çizginin çıkması beta varlığını temsil ediyor
Aşılamadan 1 hafta öncesinde hep hayal ettim doktor oo yumurtan mükemmel çok olgun diyecek diyeBu heyecanla ve motivasyonla senin olumsuz haber alma şansın yok
Ben 5. Günde pozitifi görmüştüm çok şükür. Sabırsızdım çokEvet öyle birşeyde görmüştüm test günüm perşembe. pazartesi günü kan versem mi diye düşünüyordum ama vazgeçtim moral bozmayayım boşuna diye
Bende aslında 5. Gün pozitif gördüm ama 2 gün önce ovitrelle vuruldum yalancı mı değil mi aklım almıyorBen 5. Günde pozitifi görmüştüm çok şükür. Sabırsızdım çok
Kan sonucunuz kaç çıkmıştıBende aslında 5. Gün pozitif gördüm ama 2 gün önce ovitrelle vuruldum yalancı mı değil mi aklım almıyorsürekli pozitif çıktı idrar kaset vs 13 şubatta kanda belli olur sadece bekliyorum
Canım 13 Şubatta kan vericem sadece idrar testlerim var ve kötülük artıyor gebelik var galibaKan sonucunuz kaç çıkmıştı
Maşallah hayırlı olsun :) sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallahCanım 13 Şubatta kan vericem sadece idrar testlerim var ve kötülük artıyor gebelik var galiba
Yani ovitrelle iğnesi bu kadar etki kalmaz heralde 3 gün oldu silikleşmesi lazımdı daha çok belirginleşiyor çizgim birde kaset testMaşallah hayırlı olsun :) sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah
Evet canım haklısın ama vücuttan 3.gün pik yaptığını hiç duymadım hep azalış oluyorBelli olmaz, sonuçta vücuda girip yayılıyor mutlaka pik yaptığı bir evre vardır. Ben 3 gün önce vurulduğunuzu kaçırmışım malesef. 10 gün boyunca bence test yapmayın
En iyisi kann ver kurtulEvet canım haklısın ama vücuttan 3.gün pik yaptığını hiç duymadım hep azalış oluyorzaten iğneyi tam vuramamıştım yarısını vurdum
Yaaa bunu nerden biliyorsun kaçıncı gün 30 üzeri çıkarmıyor?? Benim 4 gün geçti beta 55En iyisi kann ver kurtulkan değerinden zaten anlarsın sonucu. Ovitrelle 30 beta üzerine çıkarmıyor
1.si ben bir psikopatım. İlk transferimdi, ilk günden 12. Güne 9 beta hcg baktırdım. Bu şekilde zaten emin oldum.Yaaa bunu nerden biliyorsun kaçıncı gün 30 üzeri çıkarmıyor?? Benim 4 gün geçti beta 55
Ohhh ohhh hey maşallah bende psikopat olmak isterdim ama çok zor damar bulmak bende kolay olsa bende aynı oldum bende sürekli idrar testi yapıyorum1.si ben bir psikopatım. İlk transferimdi, ilk günden 12. Güne 9 beta hcg baktırdım. Bu şekilde zaten emin oldum.
2.si doktorum ve google net şekilde yazıyor.
Forumlarada bakarsan aynı şeyi söyleyen çok kişi var
Şöyle düşün, 50 ye çıkmamıştıe belki kimyasal yaşadı kendi değeri de yükseldi düştü. Bunu anlayamaz ki.Ohhh ohhh hey maşallah bende psikopat olmak isterdim ama çok zor damar bulmak bende kolay olsa bende aynı oldum bende sürekli idrar testi yapıyorumEvet ama şimdi başka birisi 54 çıktı iğne sonrasında demiş 2 gün sonra 25e düştü demiş kafam çok karıştı bende hep 30 falan etkiliyor olarak gördümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?