- 21 Ağustos 2024
- 54
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
Peki hergün bu testleri yapsam ovitrelle yüzünden çizgi koyulaşmalı mı silikleşmeli mi? Yani demek istediğim ilk vurulduğum gün betayı 100e çıkardı mesela 2.gün 80e düşürür mü 3.gün 50 falan diye ona göre her gün test yapıp kontrol edicem çizgi daha çok koyulaşır belki diyeMalesef 12gün boyunca test pozitif verebiliyor
Bence buna bakmadan test gününü bekleyin. Bu sizi sadece strese sokar. Bu çıkan testler çatlatma iğnesi sebebiyle güvenilir değil şu an. Her gün teste gerek yok.Peki hergün bu testleri yapsam ovitrelle yüzünden çizgi koyulaşmalı mı silikleşmeli mi? Yani demek istediğim ilk vurulduğum gün betayı 100e çıkardı mesela 2.gün 80e düşürür mü 3.gün 50 falan diye ona göre her gün test yapıp kontrol edicem çizgi daha çok koyulaşır belki diye
Canım peki bi bilgin var mı mesela ovitrelle vuruldum ilk günden itibaren atılıyor mu vücuttan yavaş yavaşBence buna bakmadan test gününü bekleyin. Bu sizi sadece strese sokar. Bu çıkan testler çatlatma iğnesi sebebiyle güvenilir değil şu an. Her gün teste gerek yok.
Evet maalesef öyleymiş ama biliyor musun hayali silik vs mi yoksa böyle belirgin mi çıkartıyorOvitrelleden sonra 12/13 yalancı pozitif çıkar testlerde önerilmez yapılması . Etkisi 12 günde geçer ovitrellenin
Böyle olmaz ki ama. Evet yavaş yavaş etkisi kaybolur iğnenin. İğne içerisinde hcg hormonu bulunduğu için testte çizgi çıkarıyor. Yani testte çıkan çizginin senin hormonunla alakası yok.Canım peki bi bilgin var mı mesela ovitrelle vuruldum ilk günden itibaren atılıyor mu vücuttan yavaş yavaşhaklısın strese girmemek lazım ama bir kere kafaya taktım sürekli kafam orda napıcam bilmiyorum
Yani bu soruyu sormak sana sadece stres yaratır.Evet maalesef öyleymiş ama biliyor musun hayali silik vs mi yoksa böyle belirgin mi çıkartıyor
Döllenmenin 10.günü canım 1 şubatta 3.gün embriyosu transfer edildii 30 ocakta yumurta toplandı ve döllendi embriyonun 1.günü 30 ocaktı yaniBöyle olmaz ki ama. Evet yavaş yavaş etkisi kaybolur iğnenin. İğne içerisinde hcg hormonu bulunduğu için testte çizgi çıkarıyor. Yani testte çıkan çizginin senin hormonunla alakası yok.
Yani bu soruyu sormak sana sadece stres yaratır.
Ama düşününce senin daha embriyon belki tutunmaya çalışıyor. Çünkü 5. Gün embriyosu olsa bugün 4. Günün daha. Yani çok çok çok erken. Bir de iğne vurulmuşsun.
4 tane test yapmışsın biraz sakin ol lütfen
Farketmez, çatlatma iğnesi olduğun için beklemelisin.Döllenmenin 10.günü canım 1 şubatta 3.gün embriyosu transfer edildii 30 ocakta yumurta toplandı ve döllendi embriyonun 1.günü 30 ocaktı yani
BekleyeyimFarketmez, çatlatma iğnesi olduğun için beklemelisin.
SabırBekleyeyimÇok heyecanlıyım o yüzden böyle oluyor ilk transferim
Akrep sabrı gerek ama ben yengeç burcuyum
EvetAkrep sabrı gerek ama ben yengeç burcuyumBu arada akrep burcu musun??
En yakınım ve beni en çok döven arkadaşım akrep burcu
En yakınım ve beni en çok döven arkadaşım akrep burcuRealist yaklaşmanız güzel birşey biz hayal dünyasında yaşıyoruz Burada da sen denk geldin, kızdın uyardın biraz iyi niyetinden kendime geldim Çok teşekkür ederim yapmıcam test falan 10 tane sipariş vermiştim iptal ettim
Bende transferden 5 gün sonra test yaptım ve hayali çizgi gördüm o yüzden 2 gün sonra tekrarlayayım demiştim ama aklımdan çıkmış çatlatma iğnesi takviyesihepimiz çok heyecanlıydık, heyecanlıyız süreçle ilgili. Ben de 5. Günümde test yapmıştım ama hem çatlatma iğnesi yapmamıştım hem de bir tane test yapmıştım. Silik çizgi görünce ertesi sabah bir tane daha yaptım ve bitirdim olayı. Silik çizgiyi görmeseydim erken yaptım derdim, buna takılmazdım. Olumsuzluklara kaptırmak istemem hiçbir zaman kendimi. Sen de pozitife odaklan, yine yaparsın testini ama çatlatma iğnesi gerçeği var işte. O yüzden en iyisi test gününü beklemek akrepler genelde haklıdır
Gözü şaşı yapınca çıkıyor çizgiBende transferden 5 gün sonra test yaptım ve hayali çizgi gördüm o yüzden 2 gün sonra tekrarlayayım demiştim ama aklımdan çıkmış çatlatma iğnesi takviyesiinşallah ben inanıyorum o 5.gün yaptığım silik çizgim beni yanıltmayacak Çok tatlısın sağolasın Buda çarşamba çatlatmasız yaptığım testim ümit bağlamıyorum ama hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?