Beta <2

Maalesef negatif olarak geçiyor iki sonuçta pek fark yoolduğunu
Negatif olduğunu biliyoruz zaten canım da , internetten bakınca birsürü insan negatiften yükselmeyi görebiliyor , benim farklı hastaneler de hep 0,100 çıkmıştı bu böyle çıkınca bende tereddütte kaldım , ama senin dediğin de doğrudur tabi mutlaka bizim ki bir umut işte 😍

Negatif olduğunu biliyoruz zaten canım da , internetten bakınca birsürü insan negatiften yükselmeyi görebiliyor , benim farklı hastaneler de hep 0,100 çıkmıştı bu böyle çıkınca bende tereddütte kaldım , ama senin dediğin de doğrudur tabi mutlaka bizim ki bir umut işte 😍
Şöyle bir şey olabilir regliniz düzensizsse geç döllenme olabilir o zaman beta hcg geç yükselir bu ihtimal var tabi

Şöyle bir şey olabilir regliniz düzensizsse geç döllenme olabilir o zaman beta hcg geç yükselir bu ihtimal var tabi
Yo düzenlidir de 🤦‍♀️ dediğim gibi daha 9 gün var benim o yüzden bilemiyorum nasıp kısmet herşey senin , senin var mı bebiş düşüncen 🙂

Yo düzenlidir de 🤦‍♀️ dediğim gibi daha 9 gün var benim o yüzden bilemiyorum nasıp kısmet herşey senin , senin var mı bebiş düşüncen 🙂
A doğru sizin daha var baya o zaman siz regle kadar sabredin bence test yaptıkça stres olmayın inşallah vardır ben de bebiş düşünüyorum iki gebeliğim oldu ikini de kaybettim kürtaj oldum inşallah isteyen hakeden herkesin bebişleri olur 🙏

A doğru sizin daha var baya o zaman siz regle kadar sabredin bence test yaptıkça stres olmayın inşallah vardır ben de bebiş düşünüyorum iki gebeliğim oldu ikini de kaybettim kürtaj oldum inşallah isteyen hakeden herkesin bebişleri olur 🙏
Siz hastane öyle yazıyor diyince bi kaçtı hevesin zaten o yüzden zaten beklerim mutlaka 🙂
Allah size de nasıp etsin iyisallah , herşeyde vardır bi hayır , daha güzel günlere hazırlık bunlar öyle dusunelim 🙂

Yok mesela bazi labaratuvarlar degeri 5 olarak baz aliyo bazilari 2.5 olarak aliyo degisiyo laboratuvara göre. < bu isaret varsa küçüktür demek yani gebelik yok deger düşük demek . InsaAllah Allah gonlunuze gore versin stres yapmayin bi yumurta takibi yapın. Kendinizi bi takip edin olmazsa bi doktorda yumurta takibi yaptirin .
Ayyy çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun inşallah bir bebeğim olur 💖🤲🏻

Merhaba bugün adet günümdü olmadım erken gebelik testi yaptım 2 çizgiyi de gördüm kan verdin <2 çıktı sonucum Şuan negatif midir yoksa bi kaç gün sonra yükselir mi çok zor durumdayım 😔
Testinizi yüklermisinix

X