Beta <2

Birbirimize haber verelim bu hafta 🌸 evde test filen yaparsanız yazın mutlaka 🤦‍♀️🙂

Sizinkine göre benim ki yüksek ama bana da negatif diyorlar bakalım nasıp canım 🤦‍♀️
Bu biraz da hastane ile ilgili kimi hastaneler <5 kullanır yani 0.1 de olsa <5 yazar bazı hastaneler de <2 yazar yani <5 yazmış olması sizin ki 4 anlamına gelmiyor hastane sistemine göre değişiyor

Bu biraz da hastane ile ilgili kimi hastaneler <5 kullanır yani 0.1 de olsa <5 yazar bazı hastaneler de <2 yazar yani <5 yazmış olması sizin ki 4 anlamına gelmiyor hastane sistemine göre değişiyor
Hımm Bu beni üzdü biraz tabi ama nasıp kismet hayırlısı değilimiş zamanı değilmiş derim ne yapalım 😍

Çok erken yapmışsınız neden bu kadar erken test yapılıyor ki
Eveet haklısınız 🥹 dayanamadım aslında erken olduğunun ben de bilincindeyim ama insan acabalarla gidip yaptırmak istiyor. Kasık ağrım var sol tarafta göğüslerimde dolgunluk olunca belirti gibi düşünüp kan verdim

Eveet haklısınız 🥹 dayanamadım aslında erken olduğunun ben de bilincindeyim ama insan acabalarla gidip yaptırmak istiyor. Kasık ağrım var sol tarafta göğüslerimde dolgunluk olunca belirti gibi düşünüp kan verdim
Anlıyorum gerçekten ama insan ne kadar erken test yaparsa o kadar strese giriyor inşallah pozitifi en yakın zamanda görürürüz hepimiz ☺️

Evet biliyorum , ama normal değerlere göre de bi tık yüksek geldi çünkü be daha önce yaptırdım hep 0,100 çıkmıştı . Birde adet tarihime 10 gün var , migde rahatsızlığı için gitmiştim ilaç vermeden yapmış doktor böyle çıktı , doktor negatif dedi ama ben şüphede kaldım 🤦‍♀️
Ama adet gününe daha çok var doktorlar negatif demesini baz almayın ilaç kullanmayın inşallah hamişsinizdir ya ben de 2 gün önce vermiştim 0 bugün verdim 2 gösteriyo bende çok meraktayım 💖

Sen adet olacak gibi misin , bide kan testini ne zaman verdin ki
Canım ben bilmiyorum adet olcak hibi hissetmiyorum adet günüm bugündü 2 gün önce vermiştim 0 bugün verdim 2 çok heyecanlıyım bende yükseliyo mu acaba

Benim ilk gün gecikmemin 2 gün önce 0 dı bugün 2 çıkmış
Tek 2 mi <2 böyle 2 mi sizin peki 🙂 ama diyer arkadaşta öyle diyince benim bi hevesim kaçtı açıkçası belki de benim için dediği gibidir 🤦‍♀️

Benim ilk gün gecikmemin 2 gün önce 0 dı bugün 2 çıkmış
Evde idrar testi yapsana tekrardan , ben daha önce yaptım bi kere evde test te yalancı pozitifi gördüm maalesef 🤦‍♀️ o yüzden yapmak istemiyorum erken den

Tek 2 mi <2 böyle 2 mi sizin peki 🙂 ama diyer arkadaşta öyle diyince benim bi hevesim kaçtı açıkçası belki de benim için dediği gibidir 🤦‍♀️
Benim de <2 böyle çıktı ama 2 gün önce verdiğim <0 dı anlayamadım ya 😭

Bebek istiyoruz eşimle sürekli kafama takıyorum ilk defa belirtileri yaşadım kasıklarım ağrıyo adet olmadım bu şekilde sonuç aldım adetim düzenlidir bugün olmadım acaba yükselir mi bilmiyorum 2 den küçüktür dediniz ama kaç olduğu da belli olmuyor 1 den küçük olsa 1 derlermiydi acaba Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 😍
Yok mesela bazi labaratuvarlar degeri 5 olarak baz aliyo bazilari 2.5 olarak aliyo degisiyo laboratuvara göre. < bu isaret varsa küçüktür demek yani gebelik yok deger düşük demek . InsaAllah Allah gonlunuze gore versin stres yapmayin bi yumurta takibi yapın. Kendinizi bi takip edin olmazsa bi doktorda yumurta takibi yaptirin .

X