• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra neler yaptık , neleri yapmadık ??

hayırlı olsun canım..hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah...

cok tesekkür ederim.bu benim ilk denemem,acaba 9. gun test yapsam sonuc alirmiyim,ne dersiniz?coook merak ediyorum.
ilk gunden beri gecmeyen kasik agrilarim var.gece sancidan uykumdan uyandigim bile cok oldu.gögüslerim aciyor.acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi sizce?lütfen deneyimli arkadslar cevap yazarsa cok sevinirimm...

cok tesekkür ederim.bu benim ilk denemem,acaba 9. gun test yapsam sonuc alirmiyim,ne dersiniz?coook merak ediyorum.
ilk gunden beri gecmeyen kasik agrilarim var.gece sancidan uykumdan uyandigim bile cok oldu.gögüslerim aciyor.acaba bunlar gebelik belirtisi olabilirmi sizce?lütfen deneyimli arkadslar cevap yazarsa cok sevinirimm...

benim transferim 25 eylülde oldu yani bugün 8. gün o dediğin her şey fazlasıyla var ama belli olmaz sonuçta bi sürü ilaç falan kullandık. ben onlara bağlıyorum..bunun için kesin net bişey diyemeyiz..her sabah adet sancılarıyla uyanıyorum..hatta son 2 gündür bulantım bile oldu..ama havalar soğudu bunu da ona bağlıyorum..yani mümkün olduğunca heveslenmemeye çalışıyorum..
9. gün bi sürü kişi aslında idrarda bile silik görmüş..bilemedim ki ben..10 .gün kan testiyle garantileyenler..hatta 7. gün idrarda silik çıkanlar bile var..

benim transferim 25 eylülde oldu yani bugün 8. gün o dediğin her şey fazlasıyla var ama belli olmaz sonuçta bi sürü ilaç falan kullandık. ben onlara bağlıyorum..bunun için kesin net bişey diyemeyiz..her sabah adet sancılarıyla uyanıyorum..hatta son 2 gündür bulantım bile oldu..ama havalar soğudu bunu da ona bağlıyorum..yani mümkün olduğunca heveslenmemeye çalışıyorum..
9. gün bi sürü kişi aslında idrarda bile silik görmüş..bilemedim ki ben..10 .gün kan testiyle garantileyenler..hatta 7. gün idrarda silik çıkanlar bile var..

hayırlısı olsun benmde 2 3 gün sonra transferim.
ananasa sardım yesem mi yemesem mi diye

hayırlısı olsun benmde 2 3 gün sonra transferim.
ananasa sardım yesem mi yemesem mi diye

şimdiden hayırlı olsun tatlım...
vallahi ben hiç yemedim..ilk zamanlar tamamen protein ağırlıklı beslendim ( et balık..) her sabah süt ceviz muhakkak...
zaman geçti şimdi aşerir gibi sürekli canım bişi çekiyor.. progynex in etkisi zahir..ayy tatlı ayy börek... :) 3 kg aldım :17: karnım davul gibi...

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı olsun tatlım...
vallahi ben hiç yemedim..ilk zamanlar tamamen protein ağırlıklı beslendim ( et balık..) her sabah süt ceviz muhakkak...
zaman geçti şimdi aşerir gibi sürekli canım bişi çekiyor.. progynex in etkisi zahir..ayy tatlı ayy börek... :) 3 kg aldım :17: karnım davul gibi...

aman dikkat canım inşallah pozitifi görürsün..
kaçıncı gün transferi senin kii?

ben ilk denememde cok titizlenmiştim kuru kayısı bol su yatak döşek yattım.kimyasalla sonuçlandı.

bundada yatıcam ama öyle abartmak yok.sonuçta rahime kan gitmesi lazım.

aman dikkat canım inşallah pozitifi görürsün..
kaçıncı gün transferi senin kii?

ben ilk denememde cok titizlenmiştim kuru kayısı bol su yatak döşek yattım.kimyasalla sonuçlandı.

bundada yatıcam ama öyle abartmak yok.sonuçta rahime kan gitmesi lazım.

benim 3.gün embriyosu transferin 8. günü. sen kimyasal da kaçıncı günde gördün..idrar testi falan yapmış mıydın? endometrioma var bende..senin sebep neydi?

Son düzenleme:
benim 3.gün embriyosu transferin 8. günü. sen kimyasal da kaçıncı günde gördün..idrar testi falan yapmış mıydın? endometrioma var bende..senin sebep neydi?

bnm kimyasal olan 3. embriosuydu.ögrendikten 1 hafta sonra kanamayla kaybettim.
idrar yapmamıştım.
bu Allah nasib ederse 5. gün embriosu olacak.
bizde morfoloji düşük bende laparoskopi oldum

bnm kimyasal olan 3. embriosuydu.ögrendikten 1 hafta sonra kanamayla kaybettim.
idrar yapmamıştım.
bu Allah nasib ederse 5. gün embriosu olacak.
bizde morfoloji düşük bende laparoskopi oldum

hayırlısıyla bu defa olur inşallah..moralini yüksek tut en güzeli pozitif enerji.. :)

ılk 5 gun yemek tuvalet ıhtıyacım dısında hıc kalkmadımtransferden 1 gun once ananas yemeye basladım sonrasındada dut kurusu yedım gunde 1 bardak sut ıctım kuru kayısı ve meyve suyu tukettım

çevrimiçi olduğunu gördüm ee bu transfer sonucu ne oldu ???

biz başladığımızda hiç araştırma yapmadık kör kütük gibi gittik ve biz tüp bebek istiyoruz dedik sonra hiç bilmediğim ilaç ve iğne kullandım her sabah 15 dakika yürüyüş yaptım tüm ev işlerini yaptım trasferden 1 gün önce 1 dilim ananas yemeye başladım ve her gün 2 elma yedim transferden sonrada her sabah 15 dakika yürüyüş yaptım kullandığım jel iyi emilsin diye namazlarımının sadace farzlarını kıldım hayatımda hiç birşeyi değiştirmedim sadece ohss olduğum için yoğun ağrılarım vardı ve eşimden ayrı odalarda uyuduk...10. gün idrarda silik çizgi gördüm...

canım kusura bakma mesajını yenı gordum bu yazım cok eskı hangı tedavımden önce yazdım bılmıyorum ama benım 3 denemede bır oğlum oldu su an 3 yasında sımdı ıkıncı ıcın yarın ıstanbula gıdıyoruz ...ama her tedaavımde ananas ve dut kurusu yedım ben hayıt suyu ıctım....bundada bal tarcın corekotu na baslıycam ayrıca 3 aydır bıosteron kullanıyorum...hepımızın tedavısı olumlu sonuclanır ınsallah...

canım kusura bakma mesajını yenı gordum bu yazım cok eskı hangı tedavımden önce yazdım bılmıyorum ama benım 3 denemede bır oğlum oldu su an 3 yasında sımdı ıkıncı ıcın yarın ıstanbula gıdıyoruz ...ama her tedaavımde ananas ve dut kurusu yedım ben hayıt suyu ıctım....bundada bal tarcın corekotu na baslıycam ayrıca 3 aydır bıosteron kullanıyorum...hepımızın tedavısı olumlu sonuclanır ınsallah...

Ben transferimin 3. günündeyim. Merkezde yarım saat yatıp çıktım. Araba sürüp eve döndüm. İlk gün sadece biraz yattım. 2. gün ise iğne vurulmaya çıktım yürüdüm biraz mağazalar gezdim eve geldim kurabiyeler yaptım. Anlayacağınız normal hayatıma geri döndüm. Doktorum bunu özellikle söyledi. Sürekli yatmak rahimde ki kan akışını sağlamamakta. Bence sürekli yatmayın ki kan akışınız düzene girsin ve rahminiz beslenebilsin. Bir de ananas hakkında bir bilgi öğrendim. Transferden önce ananas yemek evet iyi bir şey. Ama transferden sonra rahim içi kasılmalara neden olduğunu okudum. Ondan dolayı ben yemiyorum. Siz siz olun kendinizi yataklara bağlı yaşamaya mahkum bırakmayın önemli olan kafanızın rahat olması :) Umarım herkes pozitif sonuçları görür. Ben hep Allah'ım ol dediğinde olacak diye düşünüyorum. Sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim.

Transferden sonra 45 dk. Hareketsiz yattım daha sonra arabanın arkasında yatarak 4 saatlik bir yolculuk yaptım. 3 gün tuvalet, yemek ve 3/5 dakikalık gezintiler dışında hiç bir şey yapmadım.günde bir dilim ananas yedim bol kuru incir, badem, ceviz,fındık yedim.her sabah yumurtalı marul salatası yaptı annem. Karın şişliği ve felaket gaz sancısı çektim o 3 gün, kasıklarım battı resmen bide alerjim tuttu peş peşe 15 kez hapşırdım tamam dedim bu iş bitti ondan sonra bıraktım kendimi yine ağır bir iş yapmadım ama çok ta kasmadım. 10 .gün adet sancıları gibi bişeyler olunca da tüm ümitlerim kırıldı gitti ama 12. Gün pozitifi görünce inanmadım tabi laboratuvar hatasıdır dedim tekrar yaptırdım yine pozitif ama hala inanasım gelmiyor.
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin emeklerimizi boşa çıkarmasın.:49:

Back
X