- 20 Mayıs 2023
- 116
- 5
- 13
- 23
- Konu Sahibi herseyicokdusunenbiri
-
Son öğününüzu kacta yapiyorsunuz ve öğününüzde ne yiyorsunuz?Mesela ben şuan acıktım ama saat 8i geçti diye canım istemesine rağmen yemiyorum ve ders calisicam çalışamiyorum . Kendime böyle eziyet ediyor gibiyim . Sizce bu doğru mu yani sağlıklı kalmanın bununla alakası var mı. (Aralıklı Oruç yapmaya çalışıyorum ama bunu uzun süre devam ettiremem ) (yaş:22)
17de yedim ama sadece çorba ve erişte yedim yurtta kalıyorumSon öğününüzu kacta yapiyorsunuz ve öğününüzde ne yiyorsunuz?
Yeterli ve dengeli bir öğünden sonra acikmamaniz gerekiyor.
Kilo sorunum yok. Bugün çok acıktım nedense az yedim çünkü yurttan kaynaklı olarak ve derse odaklanamiyorumKilo sorununuz mu var? Ben aralıklı oruç olayına inanmıyorum kendi adıma. Bence de 8'den sonra yememek lazım buna dikkat etmeye çalışıyorum. Ancak bu aralar rahatsızım ballı bitki çayı falan içiyorum yatmadan bir iki saat önce. Ama kivrandiracak, dikkatimi bozacak kadar aç kalmaya karşıyım. Bir elma, yogurt gibi hafif şeyler yenebilir
akşam yemeğini 19:00 gibi yerseniz süper olur bir de karbonhidrat daha çabuk açıktırıyor onun yerine protein ve salataya yönelin17de yedim ama sadece çorba ve erişte yedim yurtta kalıyorum
E yiyin o zamanKilo sorunum yok. Bugün çok acıktım nedense az yedim çünkü yurttan kaynaklı olarak ve derse odaklanamiyorum
Yurtta kalıyorummmakşam yemeğini 19:00 gibi yerseniz süper olur bir de karbonhidrat daha çabuk açıktırıyor onun yerine protein ve salataya yönelin
Bi de banaAralıklı orucun çalışmayan yaşlı bünyelere göre olduğunu düşünüyorum.
Masabaşı mı çalışıyorsunuzBi de bana
Keşke sadece masa başı çalışsam, hem masa başı hem evden çalışıyorumMasabaşı mı çalışıyorsunuz
Valla o zaman aralıklı oruca devam, bak bunu yaparsın işte ne güzelKeşke sadece masa başı çalışsam, hem masa başı hem evden çalışıyorumistediğim an ağzıma bi şey atabilme lüksü direkt göbek yapıyor maşallah
Yapı itibariyle ve en son yaptığım diyet sonrası az yiyip ama gün içinde ağzı hiç boş durmayan biriyim. Akşam yemeğinden sonra canım çok isterse yerim istemezse yemem. Kilomu da koruyorum. Vücut yapınızla alakalı ona göre hareket edin. Ama odaklanmanızı engelliyorsa bu durum ben olsam yerim ertesi gün vaktim varsa egzersiz yaparım vicdanımı rahatlatırımMesela ben şuan acıktım ama saat 8i geçti diye canım istemesine rağmen yemiyorum ve ders calisicam çalışamiyorum . Kendime böyle eziyet ediyor gibiyim . Sizce bu doğru mu yani sağlıklı kalmanın bununla alakası var mı. (Aralıklı Oruç yapmaya çalışıyorum ama bunu uzun süre devam ettiremem ) (yaş:22)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?