Canım ben hergün aktif takılıyorum ama kimsecikler yokkkkÖzledik nerdesn yamaşallah kahve yapıyor kocaman kız olmuş allah bağışlasın
İyiyim beni buralarda tek başıma bıraktılarCanım ben hergün aktif takılıyorum ama kimsecikler yokkkk
Büyük kızım sporda küçükğümü de parka getirdim
Birazdan anneme geçicez
Sen nasılsın bakamadım neler yapıyorsun
Sağol ama öyle yoğunum ki ağzıma lokma zor koyuyorummilkk canım nerelerdesin
Selam ve bye çünkü benim de vaktim yokKizlar slm pek aktif olamiyorum isler cok. Aslinda hic calisasim yok ah bir zengin olsaydim
Hahahhaha keşkeeeeee... Aynı şeyleri düşünüyorumKizlar slm pek aktif olamiyorum isler cok. Aslinda hic calisasim yok ah bir zengin olsaydim
Selinimiz kıyamam sana, kuzum sen yorgunsun ya ondan öyle geliyor sana, halbuki anne kokusu bile başkadır, bu günler geçecekSağol ama öyle yoğunum ki ağzıma lokma zor koyuyorum
Annem geldipinde rahatım sadece
Çok bin şükür ama öyle zorlanıyorum ki
Sütüm yetmiyo diye çoktan mamaya başladık ama mama da olmuyo
Yani ben anlamadım
Annem hemen susturuyo
Açken bile uyutuyo
Ben bakarken nerdeyse devamlı aplıyo
Hiç mi durmaz
Benim kötü enerjim kesin
yorgun ve stresliyim
Meme mama dışında gözlerini açık zor görürsün
Hep ağlıyo bendeyken
Sağol dostum sen miydin anca dank ettiHahahhaha keşkeeeeee... Aynı şeyleri düşünüyorum
Selinimiz kıyamam sana, kuzum sen yorgunsun ya ondan öyle geliyor sana, halbuki anne kokusu bile başkadır, bu günler geçecek
Ya degil miHahahhaha keşkeeeeee... Aynı şeyleri düşünüyorum
Selinimiz kıyamam sana, kuzum sen yorgunsun ya ondan öyle geliyor sana, halbuki anne kokusu bile başkadır, bu günler geçecek
Önemli değil tatlı annemiz, sabır kuzumSağol dostum sen miydin anca dank etti
101 baloncuk yazıyo görüyorum ama algılayamamışım
Elhan abla sandım
Allahım yaa
Aynen yaYa degil mi
Bende evdeydim butun gun kayinvalidem koye gitti esim ise gitti ben kizlarla yalniz kaldim.Selam kızlar Mutlu haftasonları❤❤❤
Sabah kızlarla kahvaltımızı yaptık küçük minnoşumı yıkadım şimdi büyük kızım kahve yapıyor
Hava çok güzel dün annem ve ablamlarla çocuklarla awm yaptık çok iyi geldi,,,, birazdan üşenmezsem küçüğü parka götürecem
Ordan da anneme geçerim
Sizler de ne var yok bakalım
Önemli değil tatlı annemiz, sabır kuzum
Aynen ya
İyiyiz canm asıl sen nasılsın?Günaydın nasılsınız ?
Yok kız, cok hastamı acaba? Yoksa bırakmazdı bizi
GÜNAYDIN cnmIyi geceler kizlar