Beşinci Mevsim

Slm canlar nasılsınız bakalım. Hasta olanlara Allahtan sifa diliyorum. Dikkat edin gecen haftada bizim ev dökülüyordu, 3 cocukta hastaydı. Hala öksürük var kuru kuru😑Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.

Slm kizlar :KK68:
Yaaaa kuzum benim kıyamammmm😩😩
İnşallah en kısa zamanda iyileşir🙏🙏🙏🙏
Insallah cnm
nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah ❤❤🌹🌹

Yaa :KK43: kıyamam
Sagol cnm
Slm canlar nasılsınız bakalım. Hasta olanlara Allahtan sifa diliyorum. Dikkat edin gecen haftada bizim ev dökülüyordu, 3 cocukta hastaydı. Hala öksürük var kuru kuru😑Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.
Amin insallah cnm
Bulamiyorum Bulamiyorum cimm valla helal sana 77 gördüm sanki bravoooo. Ben yıne 88 lere cıktım yaaa. Bi adapte olamıyorum diyet yapmaya🙌ama sana bravo vall
Tesekkur ederim cnm. Cok sukur gelebildik bu kilolara insallah koruyabilirim

Şaka yapiyosun 😲
Nasıl sevindim anlatamam . harikasın hasibecim .. 🧿🧿💃💃💃😘😘😘

ISILDURU ISILDURU dan zayıfsın galiba ☺
Yer değiştirdik hasibeyle, bir an önce eski yerime dönmek nasip olur inşallah
Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.

Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik 😂
Aynen öyle oldu canım hayırlısı belli bir zamandan sonra iştah patlaması yaşadım inşallah sana olmaz diyorum ne diyim @YENA canim bendemi kestirseydim midemi acaba diyorum seni gordukce :işsiz:

Tesekkur ederim cnm :oops:
Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi 😔
Cok gecmis olsun kuzuya:KK68:acil şifalar dilerim

Niye yer degistiriyozda bana kilo aldiriyon kiz gel iste hep beraber fit olalim yaza kadar toparlarsin ben ksk sahilde ucus ucus elbiselerimizle dolasiriz ucumuz 😉
Bu seferki salgin beter bir sey ya cocuk mafoldu. Tesekkur ederim cnm.

Eminenin kanda enf. Degeri yuksek cikti. Antibiyotigini degistirdiler. Az once yine serum taktim atesi yuksek diye. Yarin izin almayi dusunuyorum annem tek basina ucuyle yetisemez en azindan emineyle ben ilgilenirim

Niye yer degistiriyozda bana kilo aldiriyon kiz gel iste hep beraber fit olalim yaza kadar toparlarsin ben ksk sahilde ucus ucus elbiselerimizle dolasiriz ucumuz 😉
Bu seferki salgin beter bir sey ya cocuk mafoldu. Tesekkur ederim cnm.

Eminenin kanda enf. Degeri yuksek cikti. Antibiyotigini degistirdiler. Az once yine serum taktim atesi yuksek diye. Yarin izin almayi dusunuyorum annem tek basina ucuyle yetisemez en azindan emineyle ben ilgilenirim
Kiz sen dedin ya yer değiştirdik diye bende ondan dedim, gelirim inşallah yanina 74 umu çok ozledim

Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordum :KK70: en olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim :KK70: hayaller şubata kaldı :KK70:

Hahahha çok iyi yaa..
Libidona sağlık :KK8:
Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.

Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik 😂

Tesekkur ederim cnm :oops:

Geçmiş olsun.. şimdi nasıl durumu ?
Kizlar slm giremedim kac zamandir. Yeni yila da girdik, dogum günüm de gecti. Hayat devam ediyor. Güzellikler bu sene yakamizi birakmasin insallah. Hepinizi öpüyorum 💖

Mutlu seneler canım ❤️

Bir an önce 74 olmalısın kuzum
Günaydın, mutlu bir gün olsun inşallah
Ya izindeyken gözlerm fal taşı gibi, işe gidecek olsam uyanmaya üşenirim :KK70:

Aynen ben de öyleyim..
Hafta sonları bile ayni saatte uyanıyorum
Herkz nerede bilmiyorum ama inşallah hepiniz de iyisinizdir. Huzurlu geceleriniz olsın her zmn canlarım💖🙌

Sen de yoksun kuzu
Fırsat buldukça uğruyorum ben de

Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordum :KK70: en olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim :KK70: hayaller şubata kaldı :KK70:
Yavrum benim hep böyle gül inşallah. :KK68:
Hayalsiz olmaz şubata şurada ne kaldı :KK53:

X