Beşinci Mevsim

Jawlensky Jawlensky kuzum minik kertenkelem nasılsın? Begenini görünce ya bu bizim ikizlerin annesi dedim inan şaşırdım da...
Allah sağlık sıhhat ve huzur versin bebişlerine ve sana canim. :KK68: :KK200:
Aminn Elhan ablammm.😍 Teşekkür ederim. Senin grubun olduğunu bilmiyordum ☺️ bi bakayım dedim ama benim kuzular uyanınca pek kalamadim burda 🤗🤗 gelirim inşaallah vakit buldukça ❤️

Olsun kız harcayan erkek işte
İyiyiz şükür sağol. Annemlere geldik mekan değişikliğimden sanırım. Dün ve bugün fazla ağlamadı ama kesin geçici durum:KK48:
Kız o zaman sen hep annenlerde kal, ağlamasınlar :KK70:

Çok teşekkür ederim iyiyim :)
Allah iyilik versin, canın sıkıldığında yazabilirsin bize, biz seni güldürürüz 🎈🌹🌹

Jawlensky Jawlensky kuzum minik kertenkelem nasılsın? Begenini görünce ya bu bizim ikizlerin annesi dedim inan şaşırdım da...
Allah sağlık sıhhat ve huzur versin bebişlerine ve sana canim. :KK68: :KK200:
Ayyyy ikiz annesimiiii maşallah

Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar :KK68:

Selammmmmm, bütün gün temizlik yaptım canım çıktı resmen heryeri pırıl pırıl yaptım, sonra nefes alayım birkaç ihtiyacım var diye avm gittik eşimle, ama bana değil eşime alarak döndük, nasıl iştir bu ya :KK70:
Eline saglik cnm. Ben de bugun temizlik yapicam insallah

Aminn Elhan ablammm.😍 Teşekkür ederim. Senin grubun olduğunu bilmiyordum ☺ bi bakayım dedim ama benim kuzular uyanınca pek kalamadim burda 🤗🤗 gelirim inşaallah vakit buldukça ❤
Yavrum burası da çok güzel bir sayfa. Diyet takım arkadaslarim ve yeni tanistigimiz dostlarımızla hasbihal ediyoruz. Senin kuzular biraz kilo aldılar mi...merak ediyordum ben de seni... Allah yardımcın olsun sevgiyle büyüsünler inşallah. :KK68: :KK200: :KK68:

Cok sukur bizde yaptik bitti esim supurdu ben sildim cabuk bitti 😉
Oh elinize sağlık valla

Yavrum burası da çok güzel bir sayfa. Diyet takım arkadaslarim ve yeni tanistigimiz dostlarımızla hasbihal ediyoruz. Senin kuzular biraz kilo aldılar mi...merak ediyordum ben de seni... Allah yardımcın olsun sevgiyle büyüsünler inşallah. :KK68: :KK200: :KK68:
Elhan ablacım ben çom kilo aldım ya :KK43:

Hayiiiiiir ne güzel kilon vardı...naptın çabuk söyle...tatlım günlük yediklerini buraya yazmayı denesen...sen de görmüş olur ertesi güne önlemini alırsın hem...yapma bitanemm şu süreçte kilo problemi yaşamayalım dikkat et...
Stresten aşırı tatlı tüketmeye başladım abla, deli danalar gibi heryerde tatlı arıyoru ve ekmek :KK43:

İyi geceler Selincim...aman sessiz olalım bebiş uyanmasın...uyuyor mu...uyusun aman diyim :sus:
Anca gördüm mesajı :)))) 😅
Kız o zaman sen hep annenlerde kal, ağlamasınlar :KK70:
Anneme baktırıyorum ama valla üzülüyorum Canım anneme ama mesajın iyiydi kız
Darısı başına😇😍

Allah iyilik versin, canın sıkıldığında yazabilirsin bize, biz seni güldürürüz 🎈🌹🌹

Ayyyy ikiz annesimiiii maşallah

Aynen. Bugun 3. Gun olmasida etkiliyor sanirim. Mesaji yazdiktan sonra carsiya ciktik. Eve gelince 3 tane 4 ltlik kavanoza tursu kurdum seviye 8 icin probiyotik tursu. 1 kavanoz beyaz lahana 1 kavanoz mor lahana 1 kavanoz havuc yaptim. Biraz suyum artti. Onuda ziyan olmasin diye 1 ltlik kavanoza karnibahar doldurup doktum nasil olur bilmiyorum deneyip gorcez. Gelen unlarimida kaplara doldurdum. Islendim baya aksam aksam
Hasibuş maşallah 🧿
Kaç oldun ya merak ediyorum

Selammmmmm, bütün gün temizlik yaptım canım çıktı resmen heryeri pırıl pırıl yaptım, sonra nefes alayım birkaç ihtiyacım var diye avm gittik eşimle, ama bana değil eşime alarak döndük, nasıl iştir bu ya :KK70:

Ohhh misss gibi olmuştur temiz ev .. eline sağlık..
İyi akşamlar... nasılsınız
Fırsatım varken yazayım dedim

Operiz seni de ,bebişi de ♥️
Çok teşekkür ederim iyiyim :)

Canım neyin var merak ettim umarım iyisindir♥️
Aminn Elhan ablammm.😍 Teşekkür ederim. Senin grubun olduğunu bilmiyordum ☺ bi bakayım dedim ama benim kuzular uyanınca pek kalamadim burda 🤗🤗 gelirim inşaallah vakit buldukça ❤

Merhaba🥰

Stresten aşırı tatlı tüketmeye başladım abla, deli danalar gibi heryerde tatlı arıyoru ve ekmek :KK43:

Soğuktan hep tatlı ihtiyacı canım..
Kuru meyvelerle dengelemeye çalış ..

X