Beşinci Mevsim

Evet yılsonu kapatmaları uzun sürüyor ama bende haftaya başlayacak yoğunluk :)
Yaaa çok teşekkür ederim

Senin yoğunluğun ne canım ,çalışıyormusun?
Nasılsın meryemcim
Nasıl gidiyor

Ruhumuz dinlensin

Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık

Iyi geceler kizlar
Yeni haftaya basladik her zamanki gibi kosturmacali cuma gelsede tatile girsek
He valla cuma gelse haftanın ortası zaten surda ne kaldı mubareğe dayan tatlım
Yavrum bu ne... muhteşemsin kesinlikle daha iyi olacak...kasmadan gerilmeden keyifle devam et lütfen heyecan bastı beni...
Kumsalim azar azar gider tatlım. Saldım deme salma karbonhidratlardan şekerlerden uzak dur... önceden indiysen yine yapabilirsin. Gaz mi gerek ne gerek söyle iteklenmek dürtülmek istersen çekinme...verelim şu fazliklari...
Yenommmmm

Ruhumuz dinlensin
Bayılarak dinlediğim bir keman virtüözü...kitap okuma saatlerinde dinliyoruz çocuklarla. Çok teşekkürler kuzum.

Nasılsın meryemcim
Nasıl gidiyor

Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık
Bebeğim iyiyim ben de. Az önce harika bir film izledim. " Breakthrough" Türkçesi bilmiyorum. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış.

Hemen not aldım kuzum.. sen begendiysen kesin harikadır

Slm kizlar
Kizlar gec yatti bu gece. Onlari yatirinca biskuvili pasta yaptim hem ortanca seviyor hem de buyuk icin okula koyarim dedim.
Isim bitince makineye kahve koydum demlensin diye. Salona oturmaya gectim. Kahve demlenesiye benim gozler gidiyor icim geciyor. Inat ettim kalktim aldim kahveyi simdi kahvemi icip giz kapaklarimla savasip sizleri okuyorum

Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık
Evet çalışıyorum rica ederim nasılda ruhu dinlendiriyor ya

Slm canlar intwrnetim bitmek üzereonun icin buralarda olamıycam 26sına kadar kendinize iyi bakın beni unutman emii
Sende kendine iyi bak, hemencecik gel özliyecez seni arkadaşım

Kizlar herkesler iyidir insallah
İyiyiz canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…