Kurban olduklarım ben sizi geç bulmuşum hiç unutabilir miyim
Çok şükür ablacım, nasılsınKurban olduklarım ben sizi geç bulmuşum hiç unutabilir miyim
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Tatlişlarim inşallah her şey yolundadır. Aklımda ve yüreğimdesiniz. Çıtır bacilarim benim.
Sevindim Zeliş im hep iyi ol.Çok şükür ablacım, nasılsın
Diyet nasıl gidiyor
O bilw diyor ki zaten fıstık gibisin gerek yok diyeSevindim Zeliş im hep iyi ol.
Diyet iyi gidiyor ben onu memnun ediyorum da o yüzümü güldürmüyor kuzum. Gıdım gıdım şükrediyorum artık.
Popo isyan etsin diye uğraşıyorum. Kandiracagim ama onuO bilw diyor ki zaten fıstık gibisin gerek yok diye
Popo isyan etsin diye uğraşıyorum. Kandiracagim ama onuKız sen var ya sen
Evet yılsonu kapatmaları uzun sürüyor ama bende haftaya başlayacak yoğunluk :)
Yaaa çok teşekkür ederim
Nasılsın meryemcimKurban olduklarım ben sizi geç bulmuşum hiç unutabilir miyim
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Tatlişlarim inşallah her şey yolundadır. Aklımda ve yüreğimdesiniz. Çıtır bacilarim benim.
Ruhumuz dinlensin
He valla cuma gelse haftanın ortası zaten surda ne kaldı mubareğe dayan tatlımIyi geceler kizlar
Yeni haftaya basladik her zamanki gibi kosturmacali cuma gelsede tatile girsek
Yavrum bu ne... muhteşemsin kesinlikle daha iyi olacak...kasmadan gerilmeden keyifle devam et lütfen heyecan bastı beni...Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün de gececi gibi oldum ama diyetimin ilk günü süper geçti ♡♡♡
Sabahtan biraz ev işi yaptım tam dur kızlara bakayım derken benim penyeler geldiüstüne de Annem ( gerek yok dememe rağmen ille bana yardıma geliyor hayır gözler de katarakt var ama çok zevkliymis diye inatla geliyor tabi ben onunki leri ayrı koyup sonra kontrol ediyorum hak geçmesin eksik yaparsa diye )
Aklimdayken sizlere menümü de paylaşayım;
Sabah uyanınca 07.30 da
1 kupa limonlu sıcak su
Kahvaltı 09:00da
2 haşlanmış yumurta
Ara 11:00de
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 13:00de
4 kaşik zeytinyağlı pırasa
2 kaşik yoğurt
1 bol limonlu turp ( söğüş dogradım )
Ara 15.30 da
1 şekersiz Nescafe
Akşam 19.00da
1 ufak kase Mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara ( avuç içinden az büyük )
Bol limonlu kırmızı lahana salatası
En son isim bitince kendime bir kahve daha yaptım ♡ birde ufak kızdan kalma 1/2 ceviz yedim
Su ancak 1 litre içtimo konuda sisemi önüme koymam şart yoksa unutuyorum işe dalıp
Yarın daha iyi bir menü olacağına eminim ama genel olarak memnunum
Kumsalim azar azar gider tatlım. Saldım deme salmaYENA evet canım beni de sorumluluk kısmı çok kasıyor yemek saati uyku saati banyo saati falan diye kendimi çok geriyorum haliyle zor oluyor ama o gayet sakin yani çocuklar kendi aleminde
69 kiloyum canım
Geçen sene ne güzel 58 kiloya kadar inmiştim ama kendimi çok saldım
YenommmmmKilon fazla değil ama dikkatli ol canım..
Kilolar çok acımasız maalesef..
Ben de özledim ama öylesine yoğunum ki.. sene sonu olunca yığınla iş var..
İyi ki aramizdasin sen de kuzum.. enerjine bayılıyorum
Bayılarak dinlediğim bir keman virtüözü...kitap okuma saatlerinde dinliyoruz çocuklarla. Çok teşekkürler kuzum.
Ruhumuz dinlensin
Bebeğim iyiyim ben de. Az önce harika bir film izledim. " Breakthrough" Türkçesi bilmiyorum. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış.Senin yoğunluğun ne canım ,çalışıyormusun?
Nasılsın meryemcim
Nasıl gidiyor
Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık
He valla cuma gelse haftanın ortası zaten surda ne kaldı mubareğe dayan tatlım
Yavrum bu ne... muhteşemsin kesinlikle daha iyi olacak...kasmadan gerilmeden keyifle devam et lütfen heyecan bastı beni...
Kumsalim azar azar gider tatlım. Saldım deme salmakarbonhidratlardan şekerlerden uzak dur... önceden indiysen yine yapabilirsin. Gaz mi gerek ne gerek söyle iteklenmek dürtülmek istersen çekinme...verelim şu fazliklari...
Yenommmmm
Bayılarak dinlediğim bir keman virtüözü...kitap okuma saatlerinde dinliyoruz çocuklarla. Çok teşekkürler kuzum.
Bebeğim iyiyim ben de. Az önce harika bir film izledim. " Breakthrough" Türkçesi bilmiyorum. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış.
Annelerin mutlaka izlemesini isterim...sağ ol bitanemm...gene zarif zarif giydirdin beniHemen not aldım kuzum.. sen begendiysen kesin harikadır
Beni unuttunAllah'tan burada olanlar ince ...Yoksa başınızın etini yerdim valla
Slm canlar intwrnetim bitmek üzereonun icin buralarda olamıycam 26sına kadar kendinize iyi bakın beni unutman emii
Evet çalışıyorumSenin yoğunluğun ne canım ,çalışıyormusun?
Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık
Sende kendine iyi bak, hemencecik gel özliyecez seni arkadaşımSlm canlar intwrnetim bitmek üzereonun icin buralarda olamıycam 26sına kadar kendinize iyi bakın beni unutman emii
İyiyiz canım sen nasılsın?Kizlar herkesler iyidir insallah
Evet ablacım ya kitap okurken misBayılarak dinlediğim bir keman virtüözü...kitap okuma saatlerinde dinliyoruz çocuklarla. Çok teşekkürler kuzum.