- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Yeni basladin ya cnm zamanla daha da adepte olacaksin menulerine. Guzel olmus menun eline saglikSelamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün de gececi gibi oldum ama diyetimin ilk günü süper geçti ♡♡♡
Sabahtan biraz ev işi yaptım tam dur kızlara bakayım derken benim penyeler geldiüstüne de Annem ( gerek yok dememe rağmen ille bana yardıma geliyor hayır gözler de katarakt var ama çok zevkliymis diye inatla geliyor tabi ben onunki leri ayrı koyup sonra kontrol ediyorum hak geçmesin eksik yaparsa diye )
Aklimdayken sizlere menümü de paylaşayım;
Sabah uyanınca 07.30 da
1 kupa limonlu sıcak su
Kahvaltı 09:00da
2 haşlanmış yumurta
Ara 11:00de
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 13:00de
4 kaşik zeytinyağlı pırasa
2 kaşik yoğurt
1 bol limonlu turp ( söğüş dogradım )
Ara 15.30 da
1 şekersiz Nescafe
Akşam 19.00da
1 ufak kase Mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara ( avuç içinden az büyük )
Bol limonlu kırmızı lahana salatası
En son isim bitince kendime bir kahve daha yaptım ♡ birde ufak kızdan kalma 1/2 ceviz yedim
Su ancak 1 litre içtimo konuda sisemi önüme koymam şart yoksa unutuyorum işe dalıp
Yarın daha iyi bir menü olacağına eminim ama genel olarak memnunum
Benim eşim geldiği için çok giremiyorum dışarı felan çıkıyoruz birlikte yapamadığımız ne varsa yapmaya çalışıyoruzSelammburalar sessiz kalmış
Haftasonu da değil
Ben sizin yazdıklarınızı okurken yoruluyorum ve enerjinize hayranımIyi geceler kizlar
Yeni haftaya basladik her zamanki gibi kosturmacali cuma gelsede tatile girsek
Selam, maşallah sizeSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Zorla da olsa erkenden uyandım ♡
Sabah kızı okula bırakıp banka islerini halletmem lazımama önce kendime gelmek için bir kahve yaptım kendime ♡ Sonra da eşime ve ufakliga beslenme hazirlarim
Dışarda isim çok kısa süreceği için dönüşü kahvaltımı yaparım diye düşündüm ♡
Canımmmmm evinde yardımcısı filan var iş yapmıyor
Benimde kızım hiç durmuyor ama kilo alıyorum
yürütmeye çalışıyoruz üçünü birlikte bir şekilde.
ev bazen alıp başını gidiyor ama sağolsun kocamda yardımcı oluyor.
mesela ben yarın çocukları alıp gezmeye götürcem eşim ev temizlicek
çocuklara da kv bakıyor Allah razı olsun
sağol cnm amin inşallah
Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Geçen haftadan beri ancak fırsat buldum yazmayaoda temizlik faslı ancak bitti (evde tadilatim vardı da )
Çoğunluğu taniyincakaldığım yerden devam eder gibi yaptım ama neyse
Yarın itibaren bende tekrar sağlıklı beslenmeme dönüyorumgün içinde 1 kere de olsa buraya da ugrarim ( haftasonu yemeğe misafirim var onları da atlatınca daha da rahat olurum
Bu arada şükür omuzumda ki ağrılar baya baya geçti hatta kendime evde yapabileceğim iş buldum ( penye temizleme ) tabi omuzum azmasin diye Annem yardima geliyor ( gerçi bana kalsa tek daha rahatım) En azindan kızların masraflarina katkı olur birde yazın yine bir kaç gün arkadaslarla tatil yaparız diyoruz
Tabi önce bir şu üzerimdeki yükten kurtulmam lazım ♡ gerisi kolay
Amin canım..Günaydın, Hayırlı bir gün olsun, rabbim içimizden dilediğimiz ne varsa nasip etsin
İyiyim sen nasılsın özledik, ama gelişin gümbür gümbür oluyorAmin canım..
Nasılsın iyimisin ?
Yine verirsin salma salmaYENA evet canım beni de sorumluluk kısmı çok kasıyor yemek saati uyku saati banyo saati falan diye kendimi çok geriyorum haliyle zor oluyor ama o gayet sakin yani çocuklar kendi aleminde
69 kiloyum canım
Geçen sene ne güzel 58 kiloya kadar inmiştim ama kendimi çok saldım
İnşallahhhh canım yaaaİyiyim sen nasılsın özledik, ama gelişin gümbür gümbür oluyor
Yine verirsin salma salma
İyiyiz teşekkür ederiz şükürrBenim eşim geldiği için çok giremiyorum dışarı felan çıkıyoruz birlikte yapamadığımız ne varsa yapmaya çalışıyoruzmeleğimiz nasıl?
Ben sizin yazdıklarınızı okurken yoruluyorum ve enerjinize hayranım
Selam, maşallah sizediyetinizde bol şans :)
Bugün çok iyiyim şükürler olsun, inşallah sonuda iyi olur, çok heycanlıyımİyiyiz teşekkür ederiz şükürr
Sen nasıl oldun, ağrılar devam ediyor mu
İnşallahhhh dualarım sizinleBugün çok iyiyim şükürler olsun, inşallah sonuda iyi olur, çok heycanlıyım
YENA evet canım beni de sorumluluk kısmı çok kasıyor yemek saati uyku saati banyo saati falan diye kendimi çok geriyorum haliyle zor oluyor ama o gayet sakin yani çocuklar kendi aleminde
69 kiloyum canım
Geçen sene ne güzel 58 kiloya kadar inmiştim ama kendimi çok saldım
İyiyim sen nasılsın özledik, ama gelişin gümbür gümbür oluyor
Yine verirsin salma salma
Evet yılsonu kapatmaları uzun sürüyor ama bende haftaya başlayacak yoğunluk :)Kilon fazla değil ama dikkatli ol canım..
Kilolar çok acımasız maalesef..
Ben de özledim ama öylesine yoğunum ki.. sene sonu olunca yığınla iş var..
İyi ki aramizdasin sen de kuzum.. enerjine bayılıyorum