Beşinci Mevsim

Allah bagislasin saglikla büyüsün canim. Üc saat cok gec yeni dogana. Doktor hakli canim. Ver memeyi doysun kilo alir merak etme bebis

Allah bagislasin saglikla büyüsün canim. Üc saat cok gec yeni dogana. Doktor hakli canim. Ver memeyi doysun kilo alir merak etme bebis
Aminnn
çok sağolun kızlar
Daha dikkatli olucam bu sefer

Toparlanır selin üzülme, tosuncuk gibi bir melek olur en yakın zamanda inşallah

Hoşgeldiniz ana kertenkele, sağlıkla kucağınıza alın evladınızı

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yoğunluktan ugrayamadim Aslında şimdi de daha işim var ama Size bakmadan başlamak istemedim ♡

Dün sabahtan biraz temizlik yaptım sonra da akşama kadar ancak evde yaptığım işi bitirdim sonrada yemek falan derken sizmisim

Bugün de yine penye temizleme işi gelecek aslında bana iyi oldu hem ek gelir hemde ona dalında kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor
Yanlız bir tek su icmem lazım ki ödem oluşmasın sabit oturmaktan
Haftasonu misafirim var diye getirmeyecek o zaman daha rahat bakarım buraya

Maşallah ya ne çok misafir ağırlayan topik, bende geleyim size bir 5 çayına

Doğduktan sonra kilo kaybı olması normal diye biliyorum. Ödemi falan atiyomus bebek..
3saat ara fazlaymış ama yeni doğan bebek daha sık emzirilmeli canım..

Elhanin dostu bizim de dostumuzdur her zaman bekleriz..
Aslında iyiyim ama bazen duygusallık çöküyor, 2 gündür meraklanıyorum sonucu ne olacak acaba diye depresif olabiliyorum,
Sen nasılsın

Olumsuz düşünmüyoruz kuzum..
Gönlünce ,dilediğince gelişsin inşallah

Kolay gelsin banucum..

Yena gelişin ne kadar belli oluyor neşeli neşeli beğenilerle, nasılsın

İzmir'de iki gündür hava aşırı güzel.. günlük, güneşlik..
Böyle olunca neşe doluyor insan

Dışarıda işlerim var yemekten sonra çıkacağım ve kaçamak yapıp bir yarim saati kendime ayiracagim patron duymasın
Bir yerde oturup kahve keyfi tek başıma en sevdiğim eylem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…