Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim sagolasin 2020 icin motivasyon listesi hazirlayacagim su siralar. Hedefleri belirlemek iyi oluyor. Size ekte UNESCO nun yaslilik tanimini paylasayim dedim. Bakalim ne kadar gencsinizEvet çalışıyorum rica ederim nasılda ruhu dinlendiriyor ya
Sende kendine iyi bak, hemencecik gel özliyecez seni arkadaşım
İyiyiz canım sen nasılsın?
VaovIyiyim canim sagolasin 2020 icin motivasyon listesi hazirlayacagim su siralar. Hedefleri belirlemek iyi oluyor. Size ekte UNESCO nun yaslilik tanimini paylasayim dedim. Bakalim ne kadar gencsiniz
Yok canım mavişimi nasıl unuturum. Geçen seneki o baş döndürücü öğle kahvaltilarin geliyor aklıma bazen. Yine yapıyor mu acaba diyorum.Beni unuttun
Gencim ben delikanlı aktif dinamik heyecanlı yerimde duramıyorum. Yeni hedefim bile vaaaaar 56 tesekkurler mavişim rapor güzelmiş.Iyiyim canim sagolasin 2020 icin motivasyon listesi hazirlayacagim su siralar. Hedefleri belirlemek iyi oluyor. Size ekte UNESCO nun yaslilik tanimini paylasayim dedim. Bakalim ne kadar gencsiniz
Zeliş
Seliiiiin napıyor kuzu...lohusalık nasıl geçiyor bugün kaç gün oldu tatlım...Günaydınn
Annelerin mutlaka izlemesini isterim...sağ ol bitanemm...gene zarif zarif giydirdin beni
Slm canlar intwrnetim bitmek üzereonun icin buralarda olamıycam 26sına kadar kendinize iyi bakın beni unutman emii
Slm kizlar
Kizlar gec yatti bu gece. Onlari yatirinca biskuvili pasta yaptim hem ortanca seviyor hem de buyuk icin okula koyarim dedim.
Isim bitince makineye kahve koydum demlensin diye. Salona oturmaya gectim. Kahve demlenesiye benim gozler gidiyor icim geciyor. Inat ettim kalktim aldim kahveyi simdi kahvemi icip giz kapaklarimla savasip sizleri okuyorum
Kizlar herkesler iyidir insallah
Yarın 15 inşallahSeliiiiin napıyor kuzu...lohusalık nasıl geçiyor bugün kaç gün oldu tatlım...
Teşekkür ederimm♥♥
Hasretle bekleyeceğiz seni
Yorgun oluncada ne iyi gidiyor kahve değilmi hasibecim..
Kaç kilo oldun ,merak ediyorum ☺
İyiyiz canım.. kendi adıma çok yogunum.. sen nasılsın keşke daha sık gelsen ..
Taze anne
Doktorun dediği gibi yap bakalım. Sık sık emzirmeyi dene. Üzüldüm bak şimdi. Sen de netten araştır süt yapıcı gıdalarla beslen. Kendine çok iyi bak. Sütün besleyiciligini artır. Gerekirse takviye ürünler kullan doğal olanından. Kilo alır zamanla . Doğumdan sonra odemleri atmistir o yüzden kiloda değişiklik görülmeyebilir. Doktorlar biraz abartirlar. Merak edip stres yapma sütün azalmasin tatlım. Bu anne topikleri var ya oralara takıl arada. Güzel tüyolar alırsın...Yarın 15 inşallah
Bugün kontrole gittik zayıflamış üzüldüm
3.100 falan ooması gerekliymiş
Hâlâ doğdupu kiloda desem ☹ 2.700 gibi işte
Gündüzleri sakin uyuyor. Geceleri nerdyse hiç
Hatta ağlıyo hep yani ben yeni verdim süt diye 3 saat yeter gibi düşünüyordum
Doktor guk dese ver dedi bugün
1 hafta öyle denicem
Canım inşallah kilo alır
Canım anam benim.Oy benim kıymetli kertenkelem de topik açmış
Hayırlı olsun topiğin elhanım
Yaaa seni yerim benim hayırlı ve çıtır kertenkelemCanım anam benim.
Annelerin bitanesi. Hoş geldin evimize şeref verdin. Geçen seneki takım arkadaşlarımızla bulusacagimiz bir adresimiz olsun yeni dostlar da bu sıcak ortamda huzur bulsun diye ihtiyaçtan açtık burayı...
Kızlar cici annem dünya tatlısı bir insandır. Sizlerle tanıştırmak isterim.
Her sözcüğü beni ziyadesiyle mutlu eden karnında melegimizi taşıyan anne adayıdır. Hem de annemle meslektaşım ben...
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Genelde kahve icecegim zaman oturabildigim icin dinlenmek icin kahveyi bahane ediyorum♥♥
Hasretle bekleyeceğiz seni
Yorgun oluncada ne iyi gidiyor kahve değilmi hasibecim..
Kaç kilo oldun ,merak ediyorum ☺
İyiyiz canım.. kendi adıma çok yogunum.. sen nasılsın keşke daha sık gelsen ..
Taze anne
Geceleri ac oldugu icin de surekli agliyor olabilir cnm. Bol bol su ic ve saatli degil bebek her istediginde emzir. Insallah sut miktarinda sikinti yoktur yeterli geliyordur.Yarın 15 inşallah
Bugün kontrole gittik zayıflamış üzüldüm
3.100 falan ooması gerekliymiş
Hâlâ doğdupu kiloda desem ☹ 2.700 gibi işte
Gündüzleri sakin uyuyor. Geceleri nerdyse hiç
Hatta ağlıyo hep yani ben yeni verdim süt diye 3 saat yeter gibi düşünüyordum
Doktor guk dese ver dedi bugün
1 hafta öyle denicem
Canım inşallah kilo alır
Ana işte yavrusu kuzgun görünür gözüne.Yaaa seni yerim benim hayırlı ve çıtır kertenkelem
Asıl benim Elhan'ım dünya tatlısı, vefalı, dost gibi dosttur hem de çıtır mı çıtırdır ❤
Çok iyi düşünmüşsün elhanım. Arizona'dan çıkar gelir uğrarım ara ara
Ah ah nerde o zaman yemekhanede yiyordum simdi yollarda sandvic yiyorumYok canım mavişimi nasıl unuturum. Geçen seneki o baş döndürücü öğle kahvaltilarin geliyor aklıma bazen. Yine yapıyor mu acaba diyorum.
Stressiz olman çok önemli kendini kasmiyorsun değil mi?
Gecmis iyidir candir niye yasiyoruz degil mi gecmis gelecek hepsi bizim kaliteli yasamak önemlisi.Gencim ben delikanlı aktif dinamik heyecanlı yerimde duramıyorum. Yeni hedefim bile vaaaaar 56 tesekkurler mavişim rapor güzelmiş.
Gecmisi yad edip güzel anıları hatırlamak güzeldir ama onu beğenmedim işte...hatırlayıp tebessüm etmeyeceksek niye biriktiriyoruz. Takılıp kalmayacağız ama anı carpe diemi de yapiciz tabikim.