Selam, günler çok yorucu geçiyor, insan haftasonunu iple çekiyor ama misafir gelmek istediğinde de hayır diyemiyorum bendeSlm kizlar
Kosturmacali bir gunu daha geride biraktik. Yarinida atlattikmi insallah hafta sonu dinleniriz. Gerci cumartesi de misafirim gelecek.
Ya ben ne yapam nerelere gidem
Kac gundur takimda bir tek ben yazip ben okuyorum.
Hangi takima girsem acaba
Bur da takimda olan arkadaslar beni hangisine davet edip kabul edersiniz acaba
Masallah cnm cicekler cok guzel disarisi da ayri bir guzel ❤
AsibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSlm kizlar
Kosturmacali bir gunu daha geride biraktik. Yarinida atlattikmi insallah hafta sonu dinleniriz. Gerci cumartesi de misafirim gelecek.
Ablacım senin kilo vermeye ihtiyacın mı var ki? Maşallahın varAsibeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bir yerlere gitmeeeeeeeeeee
Yanıma gel....istersen önce gel takımı bir incele....çok disiplinli çok ilgili pamuk gibi kalbi olan bir kaptanımız ve o kadar harika arkadaşlarımız var...tabi ben de varım...6. takimmmmmm bu o bu oooooooo
Baloncukum çok önceden bir hedef belirlemiştim ulaşamadım bir türlü...çoğu gitti azı kaldı canım. Ama o kadar zor gidiyor ki meret ...gıdım gıdım...Çok teşekkür ederim. Sen 53 ben 61Ablacım senin kilo vermeye ihtiyacın mı var ki? Maşallahın var
Senin kadar güzel olmadığımın %100 garantisini verebilirim ablacım, maşallah bence yaşına göre çok çok iyisin, sen kaç yaşındasın ben kaç yaşında, senin Allah bağışlasın kaç evladın var, doğumlar felan bizim yok :) 53-61 bence uçurum değil, ama insan nasıl mutlu olacaksa öyle olmalı tabi, sağlık içinde şartBaloncukum çok önceden bir hedef belirlemiştim ulaşamadım bir türlü...çoğu gitti azı kaldı canım. Ama o kadar zor gidiyor ki meret ...gıdım gıdım...Çok teşekkür ederim. Sen 53 ben 61ne güzel bir hatunsundur kim bilir
Misafirin iyisi şuraya gel bir kahve ismarlayim diyendir.Selam, günler çok yorucu geçiyor, insan haftasonunu iple çekiyor ama misafir gelmek istediğinde de hayır diyemiyorum bende
Nasıl güzel dedin nasıl güzel dedin ablacım, hele eşimin arkadaşları eşleriyle bize akşamlamaya gelseler, gece 1-2 vallahide artık isyan ediyorum içimden, gidin yatın eviniz yokmu diye, içimden tabiMisafirin iyisi şuraya gel bir kahve ismarlayim diyendir.Biz çalışan hatunlariz az bi halimizden anlayın zalımın gızları
Yav arkadaş bu tatlı sözler de yaglarimi eritmeyecekse ben boşuna diyet yapıyorum.Senin kadar güzel olmadığımın %100 garantisini verebilirim ablacım, maşallah bence yaşına göre çok çok iyisin, sen kaç yaşındasın ben kaç yaşında, senin Allah bağışlasın kaç evladın var, doğumlar felan bizim yok :) 53-61 bence uçurum değil, ama insan nasıl mutlu olacaksa öyle olmalı tabi, sağlık içinde şart
Çok kızıyorum o eş arkadaşları hanımlarına...gidin eslerinizle geçirin zamanınızı...Adabiyla gelin iki saat bol bol yeter...Tatlım sen de iyi ağırlama o kadar...çay çerez yallah...ahh ah ben de senin gibiyim bakma efelendigime...Nasıl güzel dedin nasıl güzel dedin ablacım, hele eşimin arkadaşları eşleriyle bize akşamlamaya gelseler, gece 1-2 vallahide artık isyan ediyorum içimden, gidin yatın eviniz yokmu diye, içimden tabi
İnşallah ablacım, Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesinYav arkadaş bu tatlı sözler de yaglarimi eritmeyecekse ben boşuna diyet yapıyorum.Çok ince zarif sözlerin sahibi güzel kardeş ! Sağlıkla güzelliklerle dolu cıvıl cıvıl bir omurle yaş almanı dilerim canım benim doğum sonrası kilolarimi nasıl vereceğim abla imdaaaat diyeceğin anı iple çekiyorum.
Zor oluyor gerçekten, eşlerinin kendi iş yerleri olunca bizleri anlamıyorlarÇok kızıyorum o eş arkadaşları hanımlarına...gidin eslerinizle geçirin zamanınızı...Adabiyla gelin iki saat bol bol yeter...Tatlım sen de iyi ağırlama o kadar...çay çerez yallah...ahh ah ben de senin gibiyim bakma efelendigime...
Selam, günler çok yorucu geçiyor, insan iple çekiyor ama misafir gelmek istediğinde de hayır diyemiyorum bende
Asibeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yanıma gel....istersen önce gel takımı bir incele....çok disiplinli çok ilgili pamuk gibi kalbi olan bir kaptanımız ve o kadar harika arkadaşlarımız var...tabi ben de varım...6. takimmmmmm bu o bu oooooooo
Canım transfer olarak bizim takıma bildirim yapabiliyorsun. Özele de yazdım ...ya okuyamazsanIyi geceler kizlar
Yatmadan bakayim dedim
Yok kiz kendim kasindim.
Hastaneden samimi oldugun iki arkadasimi cagirdim cumartesi gel de oturalim cocuklar birbirini ozledi dedim.
2 gun once borek yaptim dondurucuya attim
Yarin cheesecake yapip dolaba atcam irmik tatlisida yapayim diyorum cheesecakei beceremezsem diye ilk defa yapcam cunku. Cumartesi sabahta makarna salatasi yaparim dedim. 2 tatli 2 tuzlu yeterde artar.
Temizligimi de yarin yaparim insallah. Cumartesine bir isim kalmasin o gun 3. Gun orucum olacak cok yormayayim kendimi
Yatiyorum abla simdi yarin bakarim sizin takima insallah.
Sen kaptana benden bahsetsene
Kilo bildirimini yarin direkt sizin takimda yapsam listeye girebiliyor muyum nasil olacak o is? Bakalim bizim takimda bildirime gelecek olan var mi kac gundur benden baska giren yok cunku
Slm kizlar
Canım spordan soğudum hiç hareket edesim gelmiyor. Beni şöyle bir köşede unutsunlar hiç kimildamadan oturuyorum çoğu zaman. Çok zor gidiyor artık
Asibeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sorma meryem abla ozeldende yazdi her yerden saldirdi ve kapti beni. 6. Takima bildirim yaptimHasibecim kendin için bir takım seçmelisin sen de.. en azından verdigin emek zayi olmaz ..
Kuzum,sen iyi spor yapardın soguklarmı etkiledi.. yürüyüşü ihmal etmeyelim ama dimi
Satış pazarlama tekniği
Hayırlı olsun canımSorma meryem abla ozeldende yazdi her yerden saldirdi ve kapti beni. 6. Takima bildirim yaptim