Beşinci Mevsim

Selam, günler çok yorucu geçiyor, insan haftasonunu iple çekiyor ama misafir gelmek istediğinde de hayır diyemiyorum bende

Asibeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bir yerlere gitmeeeeeeeeeee
Yanıma gel....istersen önce gel takımı bir incele....çok disiplinli çok ilgili pamuk gibi kalbi olan bir kaptanımız ve o kadar harika arkadaşlarımız var...tabi ben de varım...6. takimmmmmm bu o bu oooooooo

Ablacım senin kilo vermeye ihtiyacın mı var ki? Maşallahın var

Ablacım senin kilo vermeye ihtiyacın mı var ki? Maşallahın var
Baloncukum çok önceden bir hedef belirlemiştim ulaşamadım bir türlü...çoğu gitti azı kaldı canım. Ama o kadar zor gidiyor ki meret ...gıdım gıdım...Çok teşekkür ederim. Sen 53 ben 61 ne güzel bir hatunsundur kim bilir

Senin kadar güzel olmadığımın %100 garantisini verebilirim ablacım, maşallah bence yaşına göre çok çok iyisin, sen kaç yaşındasın ben kaç yaşında, senin Allah bağışlasın kaç evladın var, doğumlar felan bizim yok :) 53-61 bence uçurum değil, ama insan nasıl mutlu olacaksa öyle olmalı tabi, sağlık içinde şart

Misafirin iyisi şuraya gel bir kahve ismarlayim diyendir.Biz çalışan hatunlariz az bi halimizden anlayın zalımın gızları
Nasıl güzel dedin nasıl güzel dedin ablacım, hele eşimin arkadaşları eşleriyle bize akşamlamaya gelseler, gece 1-2 vallahide artık isyan ediyorum içimden, gidin yatın eviniz yokmu diye, içimden tabi

Yav arkadaş bu tatlı sözler de yaglarimi eritmeyecekse ben boşuna diyet yapıyorum. Çok ince zarif sözlerin sahibi güzel kardeş ! Sağlıkla güzelliklerle dolu cıvıl cıvıl bir omurle yaş almanı dilerim canım benim doğum sonrası kilolarimi nasıl vereceğim abla imdaaaat diyeceğin anı iple çekiyorum.

Nasıl güzel dedin nasıl güzel dedin ablacım, hele eşimin arkadaşları eşleriyle bize akşamlamaya gelseler, gece 1-2 vallahide artık isyan ediyorum içimden, gidin yatın eviniz yokmu diye, içimden tabi
Çok kızıyorum o eş arkadaşları hanımlarına...gidin eslerinizle geçirin zamanınızı...Adabiyla gelin iki saat bol bol yeter...Tatlım sen de iyi ağırlama o kadar...çay çerez yallah...ahh ah ben de senin gibiyim bakma efelendigime...

İnşallah ablacım, Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin o zaman bende sizin takımlara katılırım artık

Zor oluyor gerçekten, eşlerinin kendi iş yerleri olunca bizleri anlamıyorlar ama işte aldığımız terbiyede misafiri iyi ağırlamayı gerektiriyor

Iyi geceler kizlar
Yatmadan bakayim dedim

Selam, günler çok yorucu geçiyor, insan iple çekiyor ama misafir gelmek istediğinde de hayır diyemiyorum bende

Yok kiz kendim kasindim.
Hastaneden samimi oldugun iki arkadasimi cagirdim cumartesi gel de oturalim cocuklar birbirini ozledi dedim.
2 gun once borek yaptim dondurucuya attim
Yarin cheesecake yapip dolaba atcam irmik tatlisida yapayim diyorum cheesecakei beceremezsem diye ilk defa yapcam cunku. Cumartesi sabahta makarna salatasi yaparim dedim. 2 tatli 2 tuzlu yeterde artar.
Temizligimi de yarin yaparim insallah. Cumartesine bir isim kalmasin o gun 3. Gun orucum olacak cok yormayayim kendimi

Yatiyorum abla simdi yarin bakarim sizin takima insallah.
Sen kaptana benden bahsetsene
Kilo bildirimini yarin direkt sizin takimda yapsam listeye girebiliyor muyum nasil olacak o is? Bakalim bizim takimda bildirime gelecek olan var mi kac gundur benden baska giren yok cunku

Canım transfer olarak bizim takıma bildirim yapabiliyorsun. Özele de yazdım ...ya okuyamazsan ya geç görürsen

Hasibecim kendin için bir takım seçmelisin sen de.. en azından verdigin emek zayi olmaz ..
Canım spordan soğudum hiç hareket edesim gelmiyor. Beni şöyle bir köşede unutsunlar hiç kimildamadan oturuyorum çoğu zaman. Çok zor gidiyor artık

Kuzum,sen iyi spor yapardın soguklarmı etkiledi.. yürüyüşü ihmal etmeyelim ama dimi

Satış pazarlama tekniği

Hasibecim kendin için bir takım seçmelisin sen de.. en azından verdigin emek zayi olmaz ..

Kuzum,sen iyi spor yapardın soguklarmı etkiledi.. yürüyüşü ihmal etmeyelim ama dimi

Satış pazarlama tekniği
Sorma meryem abla ozeldende yazdi her yerden saldirdi ve kapti beni. 6. Takima bildirim yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…