Beşinci Mevsim

Allah yardımcılari olsun öbür kızların da...
Hasibecim kendin için bir takım seçmelisin sen de.. en azından verdigin emek zayi olmaz ..

Kuzum,sen iyi spor yapardın soguklarmı etkiledi.. yürüyüşü ihmal etmeyelim ama dimi

Satış pazarlama tekniği
Ticareti pek bilmem ama söz konusu sevdiğim insanlar olunca hedefe kitlenirim kimselere kaptirmam yenom Ya bugün çok mutlu oldum eksikmiş bir tarafım...eksikler hala çok da yavaş yavaş artık
Sorma meryem abla ozeldende yazdi her yerden saldirdi ve kapti beni. 6. Takima bildirim yaptim
O yağları kimseye yedirmem @Lilimam bebem gelsene bi bak noldu Asibem nirde bı bak....

Ohhhhh gelsin kilolar eline sağlık arkadaşım

Günaydın gençlik..
Günaydın
Hayırlı cumalar
Gunaydin
Hayirli cumalar

Herkese merhaba, hayırlı güzel günler olsun, bugün geç katıldım aranıza, doktordaydım birazdan tahlil sonuçlarımı öğrenecem, hayırlısı ile inşallah

Ben bu gruptaki herkesin temiz kalpli olduğuna inanıyorum, bugün doktora gittim, hormon testlerimi yaptırdım, yumurta kalitesi için ilaç ve iğne kullanacam, haftaya cuma günüde kontrolüm var, inşallah bu ay anne olmayı nasip eder rabbim bana
Dua edermisiniz benim için

Inş canım hayirlisiyla hamile kalırsın 9ay karninda bir ömür hayatinizda olsun ins

Hayatımıza heyecan kattın baloncuk. Tedaviye ilk adımı attın. Gönlün bahar gibi çiçeklenir inşallah.
Bi ugrayım dedimdihatırdasınız
Umudum şekerim , baharım , kışım yazım , selamlar sevgiler can kuşum. Sen ugradikca mis gibi kahve dost kokusu geliyor hatrima. Sen de hatirdasin

Bebeğim hayırlı süreç başladı. İnanıyorum ki seni tanıyan çevrendeki, yakınındaki herkes bizim gibi dua ediyordur sana. İnşallah birimizin duasi kabul olunur. Sen de bol dua et. Meryem suresi okunurmus bu durumda vakit oldukça oku. Bilmiyorsan netten aç dinle o niyetle. Doktor işi fiili dua bizimkiler şifai dua tutacak Allah'ın izniyle.

Inş canım hayirlisiyla hamile kalırsın 9ay karninda bir ömür hayatinizda olsun ins
Teşekkür ederim perimiz

Teşekkür ederim ablacım amin inşallah.. Okuyacan abla temizlenir temizlenmez Allahın izniyle

Hayırlı olsun canım
Hedefin kaç ?
Sagol cnm
Valla hic hedef belirlemedim 7lere bi duseyimde gidisata gore karar veririz
Hasibe bu sefer nasip olur gorusursek manken kıvamında olacaksın
Bulamiyorum
Insallah cnm yaaa. Gecen yaz da gorusmeyi vok istedim ama apar topar donmek zorunda kaldim nasip olmadi.
Amin insallah onlarda kendilerine uygun bir takim bulurlar
Ben yemicem merak etme. Oruclu olcam ben yarin. Yeni felsefem madem yemiyorsun karsindakini yedirip sismanlat
Allah gonlune gore versin cnm insallah guzel sonuclar alirsin

Allah kabul etsin orucunu güzel yürekli
Aminnnnn teşekkür ederim

Rabbim yüzünü güldürsün cnm benim. AMİNNN

Yaaaaaaaa rabbimmmmm inşallahhhhh nasip eder canım dualarımdasın

Rabbim yüzünü güldürsün cnm benim. AMİNNN
Çok teşekkürüm ederim umutluannez, amin inşallah

Mis kokulu öpücükler gelenlerin gül yüzüne konsun. Allaha emanetsiniz.

Bende tutucam inşllah yarın ve diger günler.Rabbim kabul etsin kardeşlerim hepimizinkini inşallah
Allah kabuk etsin İnşallah

Yaaaaaaaa rabbimmmmm inşallahhhhh nasip eder canım dualarımdasın
Güzel yürekli arkadaşım inşallah, çok heycanlıyım

Herkese günaydın, güzel bir gün olsun inşallah
Benim için dün güzeldi, hormon sonuçlarım iyi çıktı, herşey şimdilik yolunda, inşallah rabbim son adımıda hayırla sonuçlandırır

Bu kadar vardı sevinen coşan imocilerim. Olsa hepsini taşirdim.
İnşallah hormonlar güzel çalışıyor çok güzel.
Sayfamız şenlensin müjdeli haberlerle dolsun .Selin nerde ki @selinn-34 sende var mı bir güzellik nerdesin huuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…