Üzgünüm tatlım... Eylül de ayrıldım takımdan. Manen hep yakinlarindayim ama üyelerle istediğim enerjiyi yakalayamadım.sen naparsın can hemşehrim.
gidip takıma can verelim yine
hatta şişmanlayan hepimiz tekrar gidelim
Kuzu patiklerini çıkarma bak. Atletsiz dolaşma. Dikkat et tatlım...Soğuklar kendini göstermeye başladı
Donuyorum ve hastayım
Ahhhhh canım geçmiş olsunSoğuklar kendini göstermeye başladı
Donuyorum ve hastayım
Abla elimden geldiğince kalın giyiniorm ama hayırlısıKuzu patiklerini çıkarma bak. Atletsiz dolaşma. Dikkat et tatlım...
Teşekkür ederim canımAhhhhh canım geçmiş olsun
Evde misin çalışıyor musun sıcak bişeyler içsen
Ayyyyyyyy çok sağol canımmmmmmmm
Sana da selam nasılsın bakalım
Adaletmi? Bence hiçte yerini bulmadı, ömür boyu hapis olmalıydışule bitti, ceren davası başladı, Allahım sen herkesin evladını koru
la yandan yandan
Oyy maşallah ona ya :)
İyi hal indirimli ceza aldı, 18 yıl, bunun neresi iyi halse.. Adalet aramıyorum artık benİyiyiyim canım sağol ...
Sen iyisin
Müebbet aldı yaaa..
Çiçekler enfes ama dışarısıda kartpostallık :) nerelisin umutluannemizEki Görüntüle 2562094 içerisi bahar, dısarısı kar❄
Afiet şeker bal olsun
Doktor takibi işlemlerine başlama düşünceme çok sevindim. Çatlatma iğneleri falan oluyormuş hem de genel bir tarama olur.Canim çalıştığını yazmışsın neyle mesgulsun merak ettim.Abla elimden geldiğince kalın giyiniorm ama hayırlısısıcak tutup hemen iyileşmem lazm çocuk için doktor takibine başlayacam
Teşekkür ederim canımçalışıyorum
Biliyorum kavurga derler buna Anadolu' da.Afiyet olsun.
Oyyy oy Gayserime kar gelmiş.Eki Görüntüle 2562094 içerisi bahar, dısarısı kar❄
İyi hal indirimli ceza aldı, 18 yıl, bunun neresi iyi halse.. Adalet aramıyorum artık ben
Çiçekler enfes ama dışarısıda kartpostallık :) nerelisin umutluannemiz
Senin elinden ne kurtulabilir ki yarım kilo da ne MaşAllahÜzgünüm tatlım... Eylül de ayrıldım takımdan. Manen hep yakinlarindayim ama üyelerle istediğim enerjiyi yakalayamadım.
Yazın aldiklarimi temizledim gibi yarım kilodan az kaldı. Antep için yer açıyorum kışın...Biraz daha vereceğim ama...
İnşallahManzara harika :)
Afiyet olsun canım iyi bilirim :)
Canım,asıl sanık müebbet aldı yanjndaki 18 yıl.. adalet evet yok.. ama bu konuda rahatlayabiliriz..ve fazla da umutsuz olmayalım elbet güzel günler göreceğiz :)
Kayseri cnmİyi hal indirimli ceza aldı, 18 yıl, bunun neresi iyi halse.. Adalet aramıyorum artık ben
Çiçekler enfes ama dışarısıda kartpostallık :) nerelisin umutluannemiz
Geldi ablam geldii. Totişler donuyo garii❄Oyyy oy Gayserime kar gelmiş.
Amanınnnnnnnn buzdur oralar buz... Ama fotoğraf içi ısıtıyorKayseri cnm
8. Takım beni de çok üzüyor ama tek başına olmuyor.. ben de elimden geldiğince hep destek olmaya çalıştım ama gerçekten hem vakit sıkıntısı yaşıyorum hem de enerji olayı birazda .. umarım kapanmaz takım ..
Masallah cnm cicekler cok guzel disarisi da ayri bir guzel ❤Eki Görüntüle 2562094 içerisi bahar, dısarısı kar❄
Canım spordan soğudum hiç hareket edesim gelmiyor. Beni şöyle bir köşede unutsunlar hiç kimildamadan oturuyorum çoğu zaman. Çok zor gidiyor artıkSenin elinden ne kurtulabilir ki yarım kilo da ne MaşAllah