Beşinci Mevsim

Herkese günaydın, güzel bir gün olsun inşallah 🙏
Benim için dün güzeldi, hormon sonuçlarım iyi çıktı, herşey şimdilik yolunda, inşallah rabbim son adımıda hayırla sonuçlandırır 🙏🌹
Gözün aydın olsun baloncuk💞💞
Hakkında hayırlısı olur inşallah 🙋

Iyi aksamlar kizlar
Misafirler gitti bulasik ve etraf toplama isi kaldi.
Saat 8 gibi kalkar is basi yaparim insallah azicik daha dinleneyim 😊
Eline sağlık 🌹 ben dün akşamdan başladım, bugün sabah devam ettim temizliğe, sonra kuaförün yolunu tuttum, yeni bir seneye yeni umutlarla geçmek için her türlü yolu deniyorum 🧚‍♀️

Allah yardımcılari olsun öbür kızların da...
Ticareti pek bilmem ama söz konusu sevdiğim insanlar olunca hedefe kitlenirim kimselere kaptirmam yenom :sopa:Ya bugün çok mutlu oldum eksikmiş bir tarafım...eksikler hala çok da yavaş yavaş artık :KK53:
O yağları kimseye yedirmem :KK59:@Lilimam bebem gelsene bi bak noldu Asibem nirde bı bak....😁

Ne bakalım seni mutlu eden olay :).. ayrıca hep mutlu ol canım🥰
Ohhhhh gelsin kilolar :KK70: eline sağlık arkadaşım 🌹

Herkese merhaba, hayırlı güzel günler olsun, bugün geç katıldım aranıza, doktordaydım birazdan tahlil sonuçlarımı öğrenecem, hayırlısı ile inşallah 🌹

Herşey gönlünce olsun canım.. dualarimizdasin🙏
Bi ugrayım dedimdi💞💐😘😘hatırdasınız💞

😍😍

Ne bakalım seni mutlu eden olay :).. ayrıca hep mutlu ol canım🥰

Herşey gönlünce olsun canım.. dualarimizdasin🙏

😍😍
Asibeyi yanıma aldım...Meğerse hala bir taraflarim eski takımda kalmış...çok güzel anılar biriktirdik acı ama çoğunlukla tatlı, Yenam. Asibe 6. takımda devam edecek inşallah onun için çok mutlu oldum. :KK200: :KK60: Beraber olsun hep mutlu olalım

Asibeyi yanıma aldım...Meğerse hala bir taraflarim eski takımda kalmış...çok güzel anılar biriktirdik acı ama çoğunlukla tatlı, Yenam. Asibe 6. takımda devam edecek inşallah onun için çok mutlu oldum. :KK200: :KK60: Beraber olsun hep mutlu olalım

Ohh sevindim .. bi ben yokum yani 😃
Kilo alıp geleyim bari canım çekti 🤪😁

Teşekkür ederim, beraber olsun...
Pek görünmüyorsun?

X