• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese günaydın, güzel bir gün olsun inşallah 🙏
Benim için dün güzeldi, hormon sonuçlarım iyi çıktı, herşey şimdilik yolunda, inşallah rabbim son adımıda hayırla sonuçlandırır 🙏🌹
Gözün aydın olsun baloncuk💞💞
Hakkında hayırlısı olur inşallah 🙋

Iyi aksamlar kizlar
Misafirler gitti bulasik ve etraf toplama isi kaldi.
Saat 8 gibi kalkar is basi yaparim insallah azicik daha dinleneyim 😊
Eline sağlık 🌹 ben dün akşamdan başladım, bugün sabah devam ettim temizliğe, sonra kuaförün yolunu tuttum, yeni bir seneye yeni umutlarla geçmek için her türlü yolu deniyorum 🧚‍♀️

Allah yardımcılari olsun öbür kızların da...
Ticareti pek bilmem ama söz konusu sevdiğim insanlar olunca hedefe kitlenirim kimselere kaptirmam yenom :sopa:Ya bugün çok mutlu oldum eksikmiş bir tarafım...eksikler hala çok da yavaş yavaş artık :KK53:
O yağları kimseye yedirmem :KK59:@Lilimam bebem gelsene bi bak noldu Asibem nirde bı bak....😁

Ne bakalım seni mutlu eden olay :).. ayrıca hep mutlu ol canım🥰
Ohhhhh gelsin kilolar :KK70: eline sağlık arkadaşım 🌹

Herkese merhaba, hayırlı güzel günler olsun, bugün geç katıldım aranıza, doktordaydım birazdan tahlil sonuçlarımı öğrenecem, hayırlısı ile inşallah 🌹

Herşey gönlünce olsun canım.. dualarimizdasin🙏
Bi ugrayım dedimdi💞💐😘😘hatırdasınız💞

😍😍

Ne bakalım seni mutlu eden olay :).. ayrıca hep mutlu ol canım🥰

Herşey gönlünce olsun canım.. dualarimizdasin🙏

😍😍
Asibeyi yanıma aldım...Meğerse hala bir taraflarim eski takımda kalmış...çok güzel anılar biriktirdik acı ama çoğunlukla tatlı, Yenam. Asibe 6. takımda devam edecek inşallah onun için çok mutlu oldum. :KK200: :KK60: Beraber olsun hep mutlu olalım

Herkese iyi akşamlar, nasılsınız arkadaşlar, sessiz kalmış buralar 🌹
İyiyim bitanem. Senin de çok güzel geçsin akşamın inşallah. :KK60: İki oturumlu sınav gorevim vardı bugün. Eve 18.00 gibi girebildim. Şu an çay faslindayim senin gibi yanında kuru üzüm. :KK76:

İyiyim bitanem. Senin de çok güzel geçsin akşamın inşallah. :KK60: İki oturumlu sınav gorevim vardı bugün. Eve 18.00 gibi girebildim. Şu an çay faslindayim senin gibi yanında kuru üzüm. :KK76:
Ohh mis afiyet şeker olsun🌹

Asibeyi yanıma aldım...Meğerse hala bir taraflarim eski takımda kalmış...çok güzel anılar biriktirdik acı ama çoğunlukla tatlı, Yenam. Asibe 6. takımda devam edecek inşallah onun için çok mutlu oldum. :KK200: :KK60: Beraber olsun hep mutlu olalım

Ohh sevindim .. bi ben yokum yani 😃
Kilo alıp geleyim bari canım çekti 🤪😁

Teşekkür ederim, beraber olsun...
Pek görünmüyorsun?

Back