Beşinci Mevsim

sen naparsın can hemşehrim.
gidip takıma can verelim yine :KK70:
hatta şişmanlayan hepimiz tekrar gidelim :KK70:
Üzgünüm tatlım... Eylül de ayrıldım takımdan. Manen hep yakinlarindayim ama üyelerle istediğim enerjiyi yakalayamadım.
Yazın aldiklarimi temizledim gibi yarım kilodan az kaldı. Antep için yer açıyorum kışın...😇 Biraz daha vereceğim ama...

Kuzu patiklerini çıkarma bak. Atletsiz dolaşma. Dikkat et tatlım...
Abla elimden geldiğince kalın giyiniorm ama hayırlısı :KK43: sıcak tutup hemen iyileşmem lazm çocuk için doktor takibine başlayacam :KK43:

Ahhhhh canım geçmiş olsun🙏🙏🙏

Evde misin çalışıyor musun sıcak bişeyler içsen
Teşekkür ederim canım 🌹 çalışıyorum :KK43:

IMG_20191205_153538.jpg
içerisi bahar🌿, dısarısı kar❄

Abla elimden geldiğince kalın giyiniorm ama hayırlısı :KK43: sıcak tutup hemen iyileşmem lazm çocuk için doktor takibine başlayacam :KK43:

Teşekkür ederim canım 🌹 çalışıyorum :KK43:
Doktor takibi işlemlerine başlama düşünceme çok sevindim. Çatlatma iğneleri falan oluyormuş hem de genel bir tarama olur.Canim çalıştığını yazmışsın neyle mesgulsun merak ettim.

Hayırlı günler canlarım
Eki Görüntüle 2562097
Bilirmisiniz😜😜

Manzara harika :)
Afiyet olsun canım iyi bilirim :)
İyi hal indirimli ceza aldı, 18 yıl, bunun neresi iyi halse.. Adalet aramıyorum artık ben :KK43:

Çiçekler enfes ama dışarısıda kartpostallık :) nerelisin umutluannemiz 🌹

Canım,asıl sanık müebbet aldı yanjndaki 18 yıl.. adalet evet yok.. ama bu konuda rahatlayabiliriz..ve fazla da umutsuz olmayalım elbet güzel günler göreceğiz :)

Üzgünüm tatlım... Eylül de ayrıldım takımdan. Manen hep yakinlarindayim ama üyelerle istediğim enerjiyi yakalayamadım.
Yazın aldiklarimi temizledim gibi yarım kilodan az kaldı. Antep için yer açıyorum kışın...😇 Biraz daha vereceğim ama...
Senin elinden ne kurtulabilir ki yarım kilo da ne MaşAllah :KK15::KK15:

Slm kizlar
Kosturmacali bir gunu daha geride biraktik. Yarinida atlattikmi insallah hafta sonu dinleniriz. Gerci cumartesi de misafirim gelecek.

8. Takım beni de çok üzüyor ama tek başına olmuyor.. ben de elimden geldiğince hep destek olmaya çalıştım ama gerçekten hem vakit sıkıntısı yaşıyorum hem de enerji olayı birazda .. umarım kapanmaz takım ..

Ya ben ne yapam nerelere gidem
Kac gundur takimda bir tek ben yazip ben okuyorum.
Hangi takima girsem acaba
Bur da takimda olan arkadaslar beni hangisine davet edip kabul edersiniz acaba😊

Eki Görüntüle 2562094 içerisi bahar🌿, dısarısı kar❄
Masallah cnm cicekler cok guzel disarisi da ayri bir guzel ❤

X