- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Bende bakıp bakıp çıkıyorum herkes bişeylerle meşgul herhalde dedimmmmSelam canm, burdayım ben
Tatlım yarın çocuklara soru hazirliyordum.. Yavaş yavaş dönem sonuna yaklaşıyoruz....Edebi sanatlar konusu çok karışık basite indirmek de o kadar zor ki. Bir sürü zamanımı aldı. Hani şu tesbih, teşhis, istiare ..... konular vardı ya işte onlar...onun dışında keyfim yerinde cayimi yudumluyorum kral FM açık ilaç gibi radyo Sen naptın Handecim.
Hangi grup canım zayıflama takımımı8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor
Oynakbasi ablam ayakta tutuyordu grubu gerçi fazla hoşgörülü olduğu için gelen sadece menü yazıp çıkıyordu sohbet flm yoktu
Bu sebepten ayrıldım bende açıkçası üzüldüm de bu duruma
Şuan 12 takimdayim canimBende bakıp bakıp çıkıyorum herkes bişeylerle meşgul herhalde dedimmmm
Yaaaa en çok karıştırdığım konulardı sana kolay geldin tabiki en çok da öğrencilere kolay gelsin❤❤
Bende takılıyorum buralarda kızlardan vakit buldukça
Hangi grup canım zayıflama takımımı
Edebiyat basite indirgenirmi yaTatlım yarın çocuklara soru hazirliyordum.. Yavaş yavaş dönem sonuna yaklaşıyoruz....Edebi sanatlar konusu çok karışık basite indirmek de o kadar zor ki. Bir sürü zamanımı aldı. Hani şu tesbih, teşhis, istiare ..... konular vardı ya işte onlar...onun dışında keyfim yerinde cayimi yudumluyorum kral FM açık ilaç gibi radyo Sen naptın Handecim.
Sanırım diyet grubundan bahsediyorsun perimiz, onlar yoksa biz burdayız8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor
Oynakbasi ablam ayakta tutuyordu grubu gerçi fazla hoşgörülü olduğu için gelen sadece menü yazıp çıkıyordu sohbet flm yoktu
Aaa olurmu sen bizi bekleme sende yaz :)Bende bakıp bakıp çıkıyorum herkes bişeylerle meşgul herhalde dedimmmm
Yaaaa en çok karıştırdığım konulardı sana kolay geldin tabiki en çok da öğrencilere kolay gelsin❤❤
Bende takılıyorum buralarda kızlardan vakit buldukça
Hangi grup canım zayıflama takımımı
Banu nerelerdeki canım niye hiç özelde de yazmıyor haberin var mı?8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor
Evet bende dün baktım kimse yok, sagolsın banucum güzel yönetirdi, oda hastaymıs galiba yokmuş simdi.8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor
Banu abla kaptanlığı devretti boyun fıtığı ağrısı yüzünden galiba bende özelden yazıp rahatsız etmek istemedim belki uzak kalmak ister diyeBanu nerelerdeki canım niye hiç özelde de yazmıyor haberin var mı?
Ayy sorma kalan oyuncaklarla yine dagitiyorlar. Kizlar yatarken bir parti ogut dinlediler benden duzenli olmakla ilgiliOhh eline saglık, nası ferahlamıstır oda demii
Iyi gidiyor cnm cok sukur 83 kiloyum su anSağol cqnım❤❤
Nasıl gidiyor diyet bakalım
Bende oyleyim merak etme. Birde tam takim yaptim. 3 katli evini aldim garaji vardi oraya arabasindan aldim. Arka verandasi icin cocuk oyun parkini aldim. Bir de bisiklet aldim. Sonra bir baktim hesaptaki paralar ucmussss gitmissssOh elinize sağlık, barbie evimibazı kadınlar hiç büyümez, benim gibi, gelip kızlarla oynayabilirim
Kac zamandir muhabbetimiz var adini yeni ogrendim hande memnun oldumO zamannn kendi adımı söyleyeyim öyle hitap edersin Hande
İnşallah canım rabbim hepimizin çocuklarının bahtını kaderini güzel yapar inşallahhhh
Ben de 8. Takimdayim ama bu sekilde giderse sanirim ben de cikabilirim. Zaten su an benden baska dogru duzgun yazan yok takima8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor
Biyun fitigindan dolayi is yapmasini yasaklamis cnm dr bir sure bu yuzden telefonda cok kullanamiyor. Ondan kaptanligi devretti listede yoktu zaten izinliydi. Yeni kaptanda ameliyat olmus o da bu yuzden yok. Dimdizlak kaldik yaniBanu nerelerdeki canım niye hiç özelde de yazmıyor haberin var mı?
Para dayanmaz vallahi, ama çok şeker oluyorlar, Allah bağışlasınBende oyleyim merak etme. Birde tam takim yaptim. 3 katli evini aldim garaji vardi oraya arabasindan aldim. Arka verandasi icin cocuk oyun parkini aldim. Bir de bisiklet aldim. Sonra bir baktim hesaptaki paralar ucmussss gitmissss
Sağol canım ilk psikiyatrise gittigimde çok kötüydüm dr yatisini yapacaktım ama küçük kızın varmış dedi kendini kötü hissettiginde bekleme gel konuşalım dedi
Iki ilac baslatti ikinci gitmemde biraz rahatlamıştım ilacın birisi bağımlılık yapan türden olduğu için o ilacı kesiyor bi gun içiyorum bir gün icmiyorum
Diger ilaç ıyi geldi endişelerim korkularım biraz azaldi 17 aralikta randevum var bakalım ne diyecek gerçekten çok zor bır sey
Ben de öyleyim Meryem'im.. hala 20 li yaşlarda gibiyim :)))
Gönül yaşı yaslanmasin zaten :)
Aman çok iyi geldi.. teşekkür ederim kuzum ❤
Çok guzelmis ismi gerçekten.. mutlu seneleri olsun..
Allah gönlüne göre versin canım
Mesleki deformasyon hahah
Çok tatlısın
Hep gel artık emi
Nice mutlu yaşları olsun oğluşun..
Kolay gelsin. Yatılı misafirmi?
Oku ve sohbete katıl sen de ☺
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın..
Kilo verimin nasıl gidiyo ?
Âmin canım ❤ilaçların fayda etmesine çok sevindim. bütün hastalıklar zordur kesinlikle neremiz ağrısa canımız orda oluyor. ama psikolojik olanı çok çok daha zor. kendi kafanla kalbine baş etmeye çalışmak gerçekten çetin bir iş.
inş sen de ben de hasta olup bekleyen her kulda şifaya kavuşur..
teşekkürler canım
Amaninnn ben sok oku oku bitmedi bitmez
Gü-nay-dınnnnnnnnn
Günaydın Mutlu sabahlar
GünaydınG ü n a y d ı n
Hele fıstığıma maşallah ..
GÜNAYDIN
Kızlar nerdesiniz
Kolay gelsin meryemimTatlım yarın çocuklara soru hazirliyordum.. Yavaş yavaş dönem sonuna yaklaşıyoruz....Edebi sanatlar konusu çok karışık basite indirmek de o kadar zor ki. Bir sürü zamanımı aldı. Hani şu tesbih, teşhis, istiare ..... konular vardı ya işte onlar...onun dışında keyfim yerinde cayimi yudumluyorum kral FM açık ilaç gibi radyo Sen naptın Handecim.
8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor
Banu nerelerdeki canım niye hiç özelde de yazmıyor haberin var mı?
Günaydın gençlik..
Merhaba tatlım o senin fistikligin.Daimi okuyucu ve yazıcı olman gerek mavişimyoksa zorlanıyoruz
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
İşte burdaaa
Naber canım ,uyuyomusun
Kolay gelsin meryemim
Banu epey zor günler geçiriyor canım.
Boyun ağrısı fıtığı nedeniyle .
Bol dinlenmece önermiş Dr..
8. Takım beni de çok üzüyor ama tek başına olmuyor.. ben de elimden geldiğince hep destek olmaya çalıştım ama gerçekten hem vakit sıkıntısı yaşıyorum hem de enerji olayı birazda .. umarım kapanmaz takım ...
Canım kronik boyun fıtığı rahatsızlığı
İşte beklediğim giriss..
Merhaba tatlım o senin fistikligin.Daimi okuyucu ve yazıcı olman gerek mavişimyoksa zorlanıyoruz
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
İşte burdaaa
Naber canım ,uyuyomusun
Kolay gelsin meryemim
Banu epey zor günler geçiriyor canım.
Boyun ağrısı fıtığı nedeniyle .
Bol dinlenmece önermiş Dr..
8. Takım beni de çok üzüyor ama tek başına olmuyor.. ben de elimden geldiğince hep destek olmaya çalıştım ama gerçekten hem vakit sıkıntısı yaşıyorum hem de enerji olayı birazda .. umarım kapanmaz takım ...
Canım kronik boyun fıtığı rahatsızlığı
İşte beklediğim giriss..
Ben de tatlım üzülerek ayrıldım.8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor