Beşinci Mevsim

8 takimda yarışan arkadaşlarım var burada takım büyük bir ihtimalle kapanacak kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor

Oynakbasi ablam ayakta tutuyordu grubu gerçi fazla hoşgörülü olduğu için gelen sadece menü yazıp çıkıyordu sohbet flm yoktu

Bu sebepten ayrıldım bende açıkçası üzüldüm de bu duruma

Selam canm, burdayım ben
Bende bakıp bakıp çıkıyorum herkes bişeylerle meşgul herhalde dedimmmm

Yaaaa en çok karıştırdığım konulardı sana kolay geldin tabiki en çok da öğrencilere kolay gelsin
Bende takılıyorum buralarda kızlardan vakit buldukça
Hangi grup canım zayıflama takımımı

Şuan 12 takimdayim canim

Edebiyat basite indirgenirmi ya edebiyat candır

Sanırım diyet grubundan bahsediyorsun perimiz, onlar yoksa biz burdayız

Aaa olurmu sen bizi bekleme sende yaz :)

Banu nerelerdeki canım niye hiç özelde de yazmıyor haberin var mı?

Evet bende dün baktım kimse yok, sagolsın banucum güzel yönetirdi, oda hastaymıs galiba yokmuş simdi.
Bende sasırdım, kimsede ses yok

Ayyy nihayet mesajlar bitti oku oku bi hal oldum
Ohh eline saglık, nası ferahlamıstır oda demii
Ayy sorma kalan oyuncaklarla yine dagitiyorlar. Kizlar yatarken bir parti ogut dinlediler benden duzenli olmakla ilgili
Sağol cqnım❤❤
Nasıl gidiyor diyet bakalım
Iyi gidiyor cnm cok sukur 83 kiloyum su an
Oh elinize sağlık, barbie evimi bazı kadınlar hiç büyümez, benim gibi, gelip kızlarla oynayabilirim
Bende oyleyim merak etme. Birde tam takim yaptim. 3 katli evini aldim garaji vardi oraya arabasindan aldim. Arka verandasi icin cocuk oyun parkini aldim. Bir de bisiklet aldim. Sonra bir baktim hesaptaki paralar ucmussss gitmissss
O zamannn kendi adımı söyleyeyim öyle hitap edersin Hande
İnşallah canım rabbim hepimizin çocuklarının bahtını kaderini güzel yapar inşallahhhh
Kac zamandir muhabbetimiz var adini yeni ogrendim hande memnun oldum
Ben de 8. Takimdayim ama bu sekilde giderse sanirim ben de cikabilirim. Zaten su an benden baska dogru duzgun yazan yok takima
Biyun fitigindan dolayi is yapmasini yasaklamis cnm dr bir sure bu yuzden telefonda cok kullanamiyor. Ondan kaptanligi devretti listede yoktu zaten izinliydi. Yeni kaptanda ameliyat olmus o da bu yuzden yok. Dimdizlak kaldik yani

Bende oyleyim merak etme. Birde tam takim yaptim. 3 katli evini aldim garaji vardi oraya arabasindan aldim. Arka verandasi icin cocuk oyun parkini aldim. Bir de bisiklet aldim. Sonra bir baktim hesaptaki paralar ucmussss gitmissss
Para dayanmaz vallahi, ama çok şeker oluyorlar, Allah bağışlasın

ilaçların fayda etmesine çok sevindim. bütün hastalıklar zordur kesinlikle neremiz ağrısa canımız orda oluyor. ama psikolojik olanı çok çok daha zor. kendi kafanla kalbine baş etmeye çalışmak gerçekten çetin bir iş.
inş sen de ben de hasta olup bekleyen her kulda şifaya kavuşur..

teşekkürler canım

Âmin canım ❤

Amaninnn ben sok oku oku bitmedi bitmez

Daimi okuyucu ve yazıcı olman gerek mavişim yoksa zorlanıyoruz
Gü-nay-dınnnnnnnnn

Günaydın
Günaydın Mutlu sabahlar

Günaydın
G ü n a y d ı n
Günaydın
Eki Görüntüle 2561597
Buz gibi bir Gemlik' ten sımsıcak günaydın
Hele fıstığıma maşallah ..

Günaydın
Kızlar nerdesiniz

İşte burdaaa
Naber canım ,uyuyomusun
Kolay gelsin meryemim

Banu epey zor günler geçiriyor canım.
Boyun ağrısı fıtığı nedeniyle .
Bol dinlenmece önermiş Dr..

8. Takım beni de çok üzüyor ama tek başına olmuyor.. ben de elimden geldiğince hep destek olmaya çalıştım ama gerçekten hem vakit sıkıntısı yaşıyorum hem de enerji olayı birazda .. umarım kapanmaz takım ...

Canım kronik boyun fıtığı rahatsızlığı
Günaydın gençlik..

İşte beklediğim giriss..

Merhaba tatlım o senin fistikligin. Banuya da şifa olsun. O kosturmacali hayata iyi dayandı boyun. Biz hep diyorduk ama duramiyor ki...

Merhaba tatlım o senin fistikligin. Banuya da şifa olsun. O kosturmacali hayata iyi dayandı boyun. Biz hep diyorduk ama duramiyor ki...

Ben de tatlım üzülerek ayrıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…