- 16 Mart 2008
- 45.479
- 221.130
Ohhh şifa olsun kuzuma. Her yer kar buz bitanem. Bugün biz de çok soğuğuz. Kar yağdı yağacak gibi.Günaydın ❤
mutlu perşembeler...
Kahvemi aldım da geldim hanımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh şifa olsun kuzuma. Her yer kar buz bitanem. Bugün biz de çok soğuğuz. Kar yağdı yağacak gibi.Günaydın ❤
mutlu perşembeler...
Kahvemi aldım da geldim hanımm
ay tatlım Antepte çok sıcak memlekete bu sabah buzzzz gibiydi.oğlan okula gidene kadar söylendiDünden beri nasıl soğuk İzmir..
Resmen donuyoruz....
Bünye alışkın olmayınca tabii
Yağıyor mu oraya kar.? Buraya yagdigin da )nadir de olsa) kafayı yiyo çocuklar sevinçtenOhhh şifa olsun kuzuma. Her yer kar buz bitanem. Bugün biz de çok soğuğuz. Kar yağdı yağacak gibi.
Kuzum benim atkimi takmak istemiyoray tatlım Antepte çok sıcak memlekete bu sabah buzzzz gibiydi.oğlan okula gidene kadar söylendi
sabah atkılar çıkıyor meydana artık.
afiyet şifa olsun kahvende.
Ben de tatlım üzülerek ayrıldım.
Kuzum benim atkimi takmak istemiyor
Çocuklar giyinmeyi hiç sevmiyor dimi ?
Onlar artık başka diyarlarda tatlım .sen naparsın can hemşehrim.
gidip takıma can verelim yine
hatta şişmanlayan hepimiz tekrar gidelim
Gözümü üşümüşyok cnm o sever giyinmeyi. hava çok iyiydi düne kadar, sabah hazırlanıp çıktık buz olmuş. atkı istiyormuş gözü üşümüş
anası tembel yani
Şule çet davasını takip ediyordum ve açıklanmış karar nihayet...
Çok sevindim adaletjn yerini bulmasına..
Geç oldu ama güç olmadi ...
Gözümü üşümüş
Kahkaha attım resmen..
Benim de burnum çok üşür mesela koca burunluyum sanırım
ben de dün gördüm çok sevindim. darısı diğer davalara olsun.
bugün seçme seçilme hakkımızı aldığımız gün.
kadın olarak ayakta durmamız gerek dik durmamız gerek.
kadın dediğin şöyle olur böyle olur... sözlerini tamamen silip, konuşanı da susturup benliğimizi tamamen bulmamız gereken zaman.
Ellerim, ayaklarım,burnum ve dötümya hiç deme gözü üşür onun benim de burnum üşür ellerim buz olur. (elimde burnmda büyüktür hahaha )
Ayyyyyyyy çok sağol canımmmmmmmmMina'nın annesi selam olsun görüyorum seni
Adaletmi? Bence hiçte yerini bulmadı, ömür boyu hapis olmalıydı şule bitti, ceren davası başladı, Allahım sen herkesin evladını koruŞule çet davasını takip ediyordum ve açıklanmış karar nihayet...
Çok sevindim adaletjn yerini bulmasına..
Geç oldu ama güç olmadi ...
Hadi bakalım
Oyy maşallah ona ya :)Kızlar günaydın küçük cadım gece uyuyamayınca yeni kalktık