Beşinci Mevsim

O zamannn kendi adımı söyleyeyim öyle hitap edersin Hande
İnşallah canım rabbim hepimizin çocuklarının bahtını kaderini güzel yapar inşallahhhh
Handecim 15 aylık miniğin adı Hande diye düşünmüştüm inan ki Kumsal' ı fazla rahatsız etmeyeceğim için memnun oldum.İsmini bahşettiğin için teşekkür ederim.

Handecim 15 aylık miniğin adı Hande diye düşünmüştüm inan ki Kumsal' ı fazla rahatsız etmeyeceğim için memnun oldum.İsmini bahşettiğin için teşekkür ederim.
Çok doğru düşünmüşsün canım küçüğümün adını Hande Mina kattım❤❤❤❤

Elhan canım aldın tabii genşlerden pozitif enerjiyi iyisin dimi :)
Afiyet olsun ne iyi yapmışsınız
Unutuyorum onların yanında yaşımı başımı zaten. Annem kızardı bana bir zamanlar. Kızım iki çocuk annesinin hala çocuk gibisin ağır ol batman tut derdibatman tutmak ne ki...aman kimin umrunda neyse ney derdim annemi çileden çıkaran en küçük çocuğuydum. Enerjim bol tatlım eccük sana da göndereyim mi? İzmir yolu da kısalmış iste bak öğleye yetiştiririm En güzel gün boş gün ders yok dert yok sen nasılsın kuzum şap şup öpim mi seni

Çok doğru düşünmüşsün canım küçüğümün adını Hande Mina kattım❤❤❤❤
Anam ne güzel bir isim. Sağlıkla büyüsün. Biri isim sorduğunda hiç aklıma gelmiyor bak bir daha unutmazsam Mina da diyeceğim. Çok tatlı bir isim...Bizim Lilimamin kızının adı da Lina o da çok güzel bir isim.

Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll

Evet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31
Mevlam neylerse güzel eyler, kısmet ya, Rabbim isteyene nasip etsin

Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll
İsmiyle müsemmadir o...dur o nasıl bir leydi olacak göreceksin sen...Bebişim eğlensin, oynasın cadı derken bile gözümde şipşirin bir şey canlandı ...
Minacık mini mini minnacık
Koşar oynar deli olur anacık
Düz duvardayken Yena' nin ağzı kalır açık
Elhan teyzesi bir buse ister ondan azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…