Arada olur öyleBırakmaya çalışıyorum arkadaşım ama bazen böyle yere düşüp kalkamadığımda oluyor, kısmetz vardır rabbimin bildiği diyorum
Ya çok teşekkür ederim, kalbi güzel kadınArada olur öylebenim içimden geçen az zaman kaldığı (ki hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun) ve sana dua ettim
İyiyim tatlım çok teşekkür ederim. Bugün dersim yoktu öğleye kadar evi topladım, yemek yaptım, doktora tahlil sonuçlarını almaya gittim oradan sahile indim yürüyüş yaptım. 16.00 da zorunlu bir seminer çıktı ona katıldım öğretmen arkadaşlarla. Evdeyim şimdi eşim nereyi Araplarda arada bir bakıyorum. Beşiktaş maçıyla , Kim milyonerde gidiş geliş yapıyoruz. Bi gözüm de kulüpte.mutlu haftalarrr
Yaşını soracağımdan alıntı yaptım ama diğer mesajlarda varmış.
Hiç merak etme sen. 35 e kadar kendini rahat bırak, sonrasını sonra düşünürsün.
Kalmış mı bilmem
Nasılsın abla, nasıl geçti bugünün?
Ben de ben de...Ya çok teşekkür ederim, kalbi güzel kadın❤
Ya çok teşekkür ederim, kalbi güzel kadın❤
Yatmaya yakın el ayak çekildikten sonra gelirler belki.İyiyim ablacım sen nasılsın :) bizim kızlar arazi olmuşlar bugün pazartesi sendromu tutmuş sanırım herkesi
Canim cisss onlar misafirler yesin sen yeme tamam mı ...Var var kızzzzz olmaz mııııııııı gel buyur❤❤❤
Doktora genel kontrol amaçlı mı gidiyorsun?İyiyim tatlım çok teşekkür ederim. Bugün dersim yoktu öğleye kadar evi topladım, yemek yaptım, doktora tahlil sonuçlarını almaya gittim oradan sahile indim yürüyüş yaptım. 16.00 da zorunlu bir seminer çıktı ona katıldım öğretmen arkadaşlarla. Evdeyim şimdi eşim nereyi Araplarda arada bir bakıyorum. Beşiktaş maçıyla , Kim milyonerde gidiş geliş yapıyoruz. Bi gözüm de kulüpte.Sen nasılsın kuzum. Sağlık sıhhat nasıl? İstanbul gunesli miydi bugün? Gemlik sabah saatlerinden sonra bayağı ısındı. Dünden eser yoktu.
Canım diyet takimindayim kaç haftadır takıldım kaldım. Arkadaşlar ısrar etti değerlerine baktır diye bi de iki aydır regl olamadım hormonlara baktirayim dedim menopoz için...her şey normal bir sıkıntı yok. Dediğin gibi kontrol amaçlı oldu. Beşiktaş- Kayseri tatlım bitmek üzere şimdi 4-2 oldu an itibariyle..İyi olmana sevindim.Doktora genel kontrol amaçlı mı gidiyorsun?
Beşiktaşın kiminle maçı var?
Ben iyiyim çok şükürr... havalar da iyi...
Teşekkür ederim canım benim. İnşallah eminim benim gibi diğer kızlar da seni çok özledi.❤❤❤ablam bende seni özledim gelirim tabiki
Hayırlı olsun topigin
Ben d e bi ara giricem inş diyet takımına ama şu aralar hazır depilim. Kontrolmüş şükür. Allah sağlık sıhat versin.sağol sen de .Canım diyet takimindayim kaç haftadır takıldım kaldım. Arkadaşlar ısrar etti değerlerine baktır diye bi de iki aydır regl olamadım hormonlara baktirayim dedim menopoz için...her şey normal bir sıkıntı yok. Dediğin gibi kontrol amaçlı oldu. Beşiktaş- Kayseri tatlım bitmek üzere şimdi 4-2 oldu an itibariyle..İyi olmana sevindim.
BelkiYatmaya yakın el ayak çekildikten sonra gelirler belki.Huuuu bizim kızlaaaaar
Ahh ablacigim bu akşam yemeği yemeyim dedim tarçınlı yoğurt bi dilim ananasla gecistireyim bi saat sonra açlık krizine girdim kuruyemiş bi tatlı kaşığı nutellaTeşekkür ederim canım benim. İnşallah eminim benim gibi diğer kızlar da seni çok özledi.
Ya ne güzel moral oldu teşekkür ederim düşüncenin için lilimamMerhaba genşşşler keyifler yerindedir umarım
sonundaoldu geçmiş olsun canım küçüğününde doğumgünü kutlu olsun anne babasıyla hatta kardeşleriyle musmutlu nice seneleri olsun
Bal0ncuk canım senin bi hastalığın falan mı var bebişin olmasına engel, öyle bişey yoksa bukadar endişelenme lütfen henüz daha çok yeni evlisiniz olur inşallah, bak delidivaneyi tebrik ettikya işte oda senin gibiydi yeni evli olduğu halde sürekli stresliydi ama oldu çok şükür, zamanını bekliyor bebiş emin ol
Kmsl Hnd Handecim sen nerelisin tabi sakıncası yoksa ismini Mina kattım yazmışsın hani normalde koydum derizya senin ki değişik geldi ondan sordum bu arada kızımın adını ilk Mina koyacaktım sonra vazgeçip Lina koydum ama ikinci olursa yine aklımda Mina
Rabbim sana bağışlasın canım, Allah eksikliğini yaşatmasın, çok teşekkür ederim inşallahBal0ncuk canım benim 10 senemde kizimi kucagima aldım umudunu yitirme
Her duamda anne olmak isteyenlere dua ederim
Hayırlı zamanda gelecek inşallah sen içini ferah tut canımYa ne güzel moral oldu teşekkür ederim düşüncenin için lilimamherhangi kronik bir rahatsızlığım yok, tahlillerimde iyi çıkmıştı 1 sene önce :) sonra neler oldu bilmiyorum, rabbim nasip ederse yılbaşndan sonra doktor kontrolünde takip yapacaz, bir daha hormon testleri felan, daha ne yapabilirim ki.. Nasip