- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
Tesekkur ederimm ❤İnşllallah kısmetinde vardır çaycım. Emeğinin karşılığını alman dileğiyle, tüm istediklerin hayırlı olur inşallah hakkında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimm ❤İnşllallah kısmetinde vardır çaycım. Emeğinin karşılığını alman dileğiyle, tüm istediklerin hayırlı olur inşallah hakkında
Hosbuldum ☺ tesekkurler. Lilimam etiketleyivermis sagolsunSeni görmek ne güzel .. hosgeldin
Hoşgeldin kuzum
Canım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür inşallahhhhhEvet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31
Mevlam neylerse güzel eyler, kısmet ya, Rabbim isteyene nasip etsin
Yaaaaaaaaaa çokkkkkk güzellllllllllllllllİsmiyle müsemmadir o...dur o nasıl bir leydi olacak göreceksin sen...Bebişim eğlensin, oynasın cadı derken bile gözümde şipşirin bir şey canlandı ...
Minacık mini mini minnacık
Koşar oynar deli olur anacık
Düz duvardayken Yena' nin ağzı kalır açık
Elhan teyzesi bir buse ister ondan azıcık
Ablacım çok teşekkür ederim.. AminBaloncuk o kadar içten dua ediyoruz ki hele şu mesajından sonra bak çok geçmeyecek birimizin duası tutacak bir de senin halis niyetinle inşallah.
Ohhh sonunda hepsiiii bitti
Merhaba hatunlar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntılamadım mesaj çok uzar diye
Aklımda kalan bir iki şeyi de yazayım yoksa çatlarım kız @umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı
sonundaoldu ben bişeyler mi kaçırdım minnoşum herşey yoluna girer inşallah
Elhan ablişkooooom biz de ev sahibiyiz değilmi mekan babamın mekanı gibi rahatımda
Geçmiş olsun diyeyim önce narin arkadaşımaselam gençlik. hiç utanmadan yazın. aman hiç durmayın. okuyayım dedim yok bitmez imkanı yok. önüm iş dolu
ehliyet kitabım beni bekler. bitirmem gereken ekstra bir kitabımda bekler beni.
inş az az takip edeceğim geçmişi.
haftasonu minnoş oğlumun doğum günüydü. onla uğraştım kolumun ağrısından da uyuyamadım. kaptanı banuyu andım hep zormuş valla kol omuz ağrısı.
valla cnm bir şey kaçırmadın aslında. burda paylaşmamıştım direkt sonucu yazdım.
Ses ses ses ben geldiiiiim. Baloncukum naber bebem 101 pare balon atışı yaparım senin için.Çok sessiz kalmış buralar
İyiyim ablacım sen nasılsın :) bizim kızlar arazi olmuşlar bugün pazartesi sendromu tutmuş sanırım herkesiSes ses ses ben geldiiiiim. Baloncukum naber bebem 101 pare balon atışı yaparım senin için.
Ohh misafir varsa pasta börekte vardır mis mis :)Kızlar misafirim var çok uğrayamıyorummmmm
Var var kızzzzz olmaz mııııııııı gel buyur
evet, haftabaşı daha zor oluyorİyiyim çok şükür canım, haftanın ilk iş günü mücadeleye devam işte, ne güzel şimdi bu havada evde olup mis gibi kahvaltı yapmak vardı
Ohh kilo için birebirVar var kızzzzz olmaz mııııııııı gel buyur
Evet arkadaşım hemde çok zor cumartesi günleri çok güzel oluyor, ertesi gün tatilevet, haftabaşı daha zor oluyor
hadi bakalım ilk günaydını sen de bizlere de günümüz aydın olsun :)bende napayım birazdan işten çıkıp eve gideceğim :)
yarın sabah geleyim artık :)
bakalım ilk günaydın kimden
Aynenn. Sendromsuz pazartesi hatırlamamOhh kilo için birebir
Evet arkadaşım hemde çok zor cumartesi günleri çok güzel oluyor, ertesi gün tatil
mutlu haftalarrrMutlu haftalar
Yaşını soracağımdan alıntı yaptım ama diğer mesajlarda varmış.Hemen hemen 1,5 senedir
Hiç merak etme sen. 35 e kadar kendini rahat bırak, sonrasını sonra düşünürsün.Evet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31
Mevlam neylerse güzel eyler, kısmet ya, Rabbim isteyene nasip etsin
Kalmış mı bilmemÇok sessiz kalmış buralar
Nasılsın abla, nasıl geçti bugünün?Ses ses ses ben geldiiiiim. Baloncukum naber bebem 101 pare balon atışı yaparım senin için.
bende napayım birazdan işten çıkıp eve gideceğim :)
yarın sabah geleyim artık :)
bakalım ilk günaydın kimden
Bırakmaya çalışıyorum arkadaşım ama bazen böyle yere düşüp kalkamadığımda oluyor, kısmetz vardır rabbimin bildiği diyorumYaşını soracağımdan alıntı yaptım ama diğer mesajlarda varmış.
Hiç merak etme sen. 35 e kadar kendini rahat bırak, sonrasını sonra düşünürsün.
Kalmış mı bilmem
Nasılsın abla, nasıl geçti bugünün?