Beşinci Mevsim

Evet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31 :KK70:
Mevlam neylerse güzel eyler, kısmet ya, Rabbim isteyene nasip etsin
Canım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür inşallahhhhh🙏🙏🙏🙏🙏🙏
İsmiyle müsemmadir o...dur o nasıl bir leydi olacak göreceksin sen...Bebişim eğlensin, oynasın cadı derken bile gözümde şipşirin bir şey canlandı ...😍
Minacık mini mini minnacık
Koşar oynar deli olur anacık
Düz duvardayken Yena' nin ağzı kalır açık
Elhan teyzesi bir buse ister ondan azıcık
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Yaaaaaaaaaa çokkkkkk güzellllllllllllllll💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

selam gençlik. hiç utanmadan yazın. aman hiç durmayın. okuyayım dedim yok bitmez imkanı yok. önüm iş dolu :KK70:
ehliyet kitabım beni bekler. bitirmem gereken ekstra bir kitabımda bekler beni.
inş az az takip edeceğim geçmişi.
haftasonu minnoş oğlumun doğum günüydü. onla uğraştım kolumun ağrısından da uyuyamadım. kaptanı banuyu andım hep :KK70: zormuş valla kol omuz ağrısı.
Ohhh sonunda hepsiiii bitti
Merhaba hatunlar :KK67:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntılamadım mesaj çok uzar diye :KK45:

Aklımda kalan bir iki şeyi de yazayım yoksa çatlarım :KK70: kız @umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı:63::KK53:

sonundaoldu sonundaoldu ben bişeyler mi kaçırdım minnoşum herşey yoluna girer inşallah 💙💙💙

Elhan Elhan ablişkooooom biz de ev sahibiyiz değilmi mekan babamın mekanı gibi rahatımda :KK70: 😘😘😘

valla cnm bir şey kaçırmadın aslında. burda paylaşmamıştım direkt sonucu yazdım. :KK66:

selam gençlik. hiç utanmadan yazın. aman hiç durmayın. okuyayım dedim yok bitmez imkanı yok. önüm iş dolu :KK70:
ehliyet kitabım beni bekler. bitirmem gereken ekstra bir kitabımda bekler beni.
inş az az takip edeceğim geçmişi.
haftasonu minnoş oğlumun doğum günüydü. onla uğraştım kolumun ağrısından da uyuyamadım. kaptanı banuyu andım hep :KK70: zormuş valla kol omuz ağrısı.

valla cnm bir şey kaçırmadın aslında. burda paylaşmamıştım direkt sonucu yazdım. :KK66:
Geçmiş olsun diyeyim önce narin arkadaşıma
Sonra kuzunun doğum günü kutlu olsun.😘😍
Minik minik gelirsen birikmez ki şeker.😏
Kahvaltı salçası ne alemde var mı icraat😎

mutlu haftalarrr
Hemen hemen 1,5 senedir :KK43:
Yaşını soracağımdan alıntı yaptım ama diğer mesajlarda varmış.
Evet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31 :KK70:
Mevlam neylerse güzel eyler, kısmet ya, Rabbim isteyene nasip etsin
Hiç merak etme sen. 35 e kadar kendini rahat bırak, sonrasını sonra düşünürsün.
Çok sessiz kalmış buralar 🎈
Kalmış mı bilmem :KK66:
Ses ses ses ben geldiiiiim. Baloncukum naber :KK60: bebem 101 pare balon atışı yaparım senin için. :KK15:
Nasılsın abla, nasıl geçti bugünün?
bende napayım birazdan işten çıkıp eve gideceğim :)
yarın sabah geleyim artık :)
bakalım ilk günaydın kimden :KK70:
:KK66:

Yaşını soracağımdan alıntı yaptım ama diğer mesajlarda varmış.

Hiç merak etme sen. 35 e kadar kendini rahat bırak, sonrasını sonra düşünürsün.

Kalmış mı bilmem :KK66:

Nasılsın abla, nasıl geçti bugünün?

:KK66:
Bırakmaya çalışıyorum arkadaşım ama bazen böyle yere düşüp kalkamadığımda oluyor, kısmetz vardır rabbimin bildiği diyorum 🙏

X