Beşinci Mevsim

O zamannn kendi adımı söyleyeyim öyle hitap edersin Hande💗💗💗
İnşallah canım rabbim hepimizin çocuklarının bahtını kaderini güzel yapar inşallahhhh🙏🙏🙏🙏
Handecim :KK60: 15 aylık miniğin adı Hande diye düşünmüştüm inan ki :KK8:Kumsal' ı fazla rahatsız etmeyeceğim için memnun oldum.:KK25:İsmini bahşettiğin için teşekkür ederim. :KK200:

Handecim :KK60: 15 aylık miniğin adı Hande diye düşünmüştüm inan ki :KK8:Kumsal' ı fazla rahatsız etmeyeceğim için memnun oldum.:KK25:İsmini bahşettiğin için teşekkür ederim. :KK200:
Çok doğru düşünmüşsün canım küçüğümün adını Hande Mina kattım❤❤❤❤

Elhan Elhan canım aldın tabii genşlerden pozitif enerjiyi iyisin dimi :)
Afiyet olsun ne iyi yapmışsınız🥰
Unutuyorum onların yanında yaşımı başımı zaten. :21:Annem kızardı bana bir zamanlar. Kızım iki çocuk annesinin hala çocuk gibisin ağır ol batman tut derdio_Obatman tutmak ne ki...aman kimin umrunda neyse ney derdim annemi çileden çıkaran en küçük çocuğuydum. :emir_bebek:Enerjim bol tatlım eccük sana da göndereyim mi? İzmir yolu da kısalmış iste bak öğleye yetiştiririm :KK55:En güzel gün boş gün :KK31:ders yok dert yok :KK28:sen nasılsın kuzum şap şup öpim mi seni :KK74:

Çok doğru düşünmüşsün canım küçüğümün adını Hande Mina kattım❤❤❤❤
Anam ne güzel bir isim. Sağlıkla büyüsün. Biri isim sorduğunda hiç aklıma gelmiyor bak bir daha unutmazsam Mina da diyeceğim. Çok tatlı bir isim...Bizim Lilimamin kızının adı da Lina o da çok güzel bir isim. 💝💝💝

Anam ne güzel bir isim. Sağlıkla büyüsün. Biri isim sorduğunda hiç aklıma gelmiyor bak bir daha unutmazsam Mina da diyeceğim. Çok tatlı bir isim...Bizim Lilimamin kızının adı da Lina o da çok güzel bir isim. 💝💝💝
Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll :KK70:

Canım çok uzun değil eşimin teyzesinin 8 sene olmadı denemediği şey kalması en son dedi bırakıyorum artık ne zaman olursa olsun dedi ve gerçekten psikoloji çok önemli dediği ay hamşle kaldı şuanda 3 çocuğu var👍👍👍👍
Evet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31 :KK70:
Mevlam neylerse güzel eyler, kısmet ya, Rabbim isteyene nasip etsin

Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll :KK70:
İsmiyle müsemmadir o...dur o nasıl bir leydi olacak göreceksin sen...Bebişim eğlensin, oynasın cadı derken bile gözümde şipşirin bir şey canlandı ...😍
Minacık mini mini minnacık
Koşar oynar deli olur anacık
Düz duvardayken Yena' nin ağzı kalır açık
Elhan teyzesi bir buse ister ondan azıcık
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

X