Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparım canım benim ama kızım uyanınca canımı okuyor o zaman da istermisinOhh ne güzel...
Bizim yerimizede keyif yap :)
Hahahah bı düşüneyim bakım ..Yaparım canım benim ama kızım uyanınca canımı okuyor o zaman da istermisin
Handecim 15 aylık miniğin adı Hande diye düşünmüştüm inan ki Kumsal' ı fazla rahatsız etmeyeceğim için memnun oldum.İsmini bahşettiğin için teşekkür ederim.O zamannn kendi adımı söyleyeyim öyle hitap edersin Hande
İnşallah canım rabbim hepimizin çocuklarının bahtını kaderini güzel yapar inşallahhhh
Çok doğru düşünmüşsün canım küçüğümün adını Hande Mina kattım❤❤❤❤Handecim 15 aylık miniğin adı Hande diye düşünmüştüm inan ki Kumsal' ı fazla rahatsız etmeyeceğim için memnun oldum.İsmini bahşettiğin için teşekkür ederim.
Düşünme kızzzzzzzz valla bak tam da düz duvara turmanıyorken enerjisini sana harcarHahahah bı düşüneyim bakım ..
Unutuyorum onların yanında yaşımı başımı zaten. Annem kızardı bana bir zamanlar. Kızım iki çocuk annesinin hala çocuk gibisin ağır ol batman tut derdibatman tutmak ne ki...aman kimin umrunda neyse ney derdim annemi çileden çıkaran en küçük çocuğuydum. Enerjim bol tatlım eccük sana da göndereyim mi? İzmir yolu da kısalmış iste bak öğleye yetiştiririm En güzel gün boş gün ders yok dert yok sen nasılsın kuzum şap şup öpim mi seni
Anam ne güzel bir isim. Sağlıkla büyüsün. Biri isim sorduğunda hiç aklıma gelmiyor bak bir daha unutmazsam Mina da diyeceğim. Çok tatlı bir isim...Bizim Lilimamin kızının adı da Lina o da çok güzel bir isim.Çok doğru düşünmüşsün canım küçüğümün adını Hande Mina kattım❤❤❤❤
Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilllAnam ne güzel bir isim. Sağlıkla büyüsün. Biri isim sorduğunda hiç aklıma gelmiyor bak bir daha unutmazsam Mina da diyeceğim. Çok tatlı bir isim...Bizim Lilimamin kızının adı da Lina o da çok güzel bir isim.
KıZlarrrrr günaydınnnnn daha yataktayımmmmm
Günaydın ben o canını okuyandan ne çok isterimYaparım canım benim ama kızım uyanınca canımı okuyor o zaman da istermisin
Canım inanır mısın her bebeğimi candan öptüğğmde Rabbim herkese evlat kokusu tattırsın diyorum inşallahhhGünaydın ben o canını okuyandan ne çok isterim
Gönlüne kalbine sağlık, Amin inşallahCanım inanır mısın her bebeğimi candan öptüğğmde Rabbim herkese evlat kokusu tattırsın diyorum inşallahhh
Olur canım inşallah herşeyin hayırlısı sen sabırlı ol rwbbim nasip edecekGönlüne kalbine sağlık, Amin inşallah
Allah bağışlasın, keşke olsa canımı çıkarsa
Hemen hemen 1,5 senedirOlur canım inşallah herşeyin hayırlısı sen sabırlı ol rwbbim nasip edecek
Ne kadarlık evlisin
Canım çok uzun değil eşimin teyzesinin 8 sene olmadı denemediği şey kalması en son dedi bırakıyorum artık ne zaman olursa olsun dedi ve gerçekten psikoloji çok önemli dediği ay hamşle kaldı şuanda 3 çocuğu varHemen hemen 1,5 senedir
Evet herkez öyle diyor, ne zaman takmadım hamile kaldım vs diye ama benim 8 senelik zamanım yok yaş olmuş 31Canım çok uzun değil eşimin teyzesinin 8 sene olmadı denemediği şey kalması en son dedi bırakıyorum artık ne zaman olursa olsun dedi ve gerçekten psikoloji çok önemli dediği ay hamşle kaldı şuanda 3 çocuğu var
İsmiyle müsemmadir o...dur o nasıl bir leydi olacak göreceksin sen...Bebişim eğlensin, oynasın cadı derken bile gözümde şipşirin bir şey canlandı ...Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll
Baloncuk o kadar içten dua ediyoruz ki hele şu mesajından sonra bak çok geçmeyecek birimizin duası tutacak bir de senin halis niyetinle inşallah.Günaydın ben o canını okuyandan ne çok isterim