Beşinci Mevsim

ve insanlar evde kaldılar,
kitap okudular ve dinlediler.
dinlendiler, egzersiz yaptılar,
sanat yaptılar, oyun oynadılar
ve yeni varoluş yollarını öğrendiler,

durdular

daha derinden dinlediler,
biri meditasyon yaptı,
biri dua etti,
biri dans etti,
diğeri kendi gölgesini keşfetti,

insanların düşünceleri değişti,

iyileştiler.

cahilce, tehlikeli, anlamsız ve vicdansızca yaşayan insanların yokluğunda,
dünya iyileşmeye başladı.

ve tehlike sona erdiğinde insanlar ölüleri için ağladılar
ve yeni kararlar aldılar,
yeni bir dünya hayal ettiler,
yeni yaşam biçimleri yarattılar,
dünyayı tamamen iyileştirdiler,

tıpkı kendilerini iyileştirdikleri gibi.

Geç Viktorya döneminde yaşamış olan İrlandalı - Fransız katolik biyografi yazarı Katleen Omera'nın 1864 yılında yazmış olduğu bir şiiri,
Güzel yürekli elhan abla
Seni tanıyor olmak ne şanssss
Yüreğine sağlık ❤️❤️❤️❤️

Bizim eskimeyen takım kaptanımız. :KK25:
Kantaronlu gecelerimizin unutulmaz kraliçesi. :KK31:
oynakbasi34 oynakbasi34 dur bi daha etiketleyeyim onu içimden geldi. O gelince ne demek istediğimi anlarsın kuzum. :rolleyes:

Biri beni mi çağırdı :KK70:
Aaaa Kantaron dedin mi akan sular duruyor :KK70: valla geçen gün yine aklıma geldi ağrılarım için eşime şurdan kantaron yağını alıp beni bir yaglasana dedim sonra gülmeye başladım :KK70: Tabi adamcağız ne bilsin burada geçmişteki muhabbeti hatırlayıp güldüğümü :KK70: hayırdır dedi de valla hayır olmuyor işte dedim de kesin yine muzurluk pesindesin dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Hemen konuya atladım selamsiz :KK70:

Herkese selamın aleyküm :KK66:
Kandiliniz mübarek olsun ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin ....Aminnnn

Korona ortaya çıktığından beri hiç siteye girmek gelmedi içimden her ne kadar sevdiğim insanları özlemiş dahi olsam :KK66:
Eşim işsiz olduğu için evde tabi coluk combalak derken benim mabadim yer görmez oldu :KK70: hafta ici birde kızın dersleri bol bol olunca fırsatım olmadı :KK43:

1 ay içinde ancak 2 kere dışarı çıktım ( bugün 2.ci kez ) oda eşimin ilaçları için mecburen :KK66:
Safi gerilim valla :KK43: 1 ay daha çıkmam mecbur kalmadıkça :KK66:
Gerci bu süreçte biraz manevi yönden kendimi doyurmak başladım şükür ♡ hatta akşam üzere inşallah oturup kuranimi da okuyup hepimiz için dua edeceğim ♡şu süreci inşallah hasarsiz atlatalim. ...Aminnn

Hemen konuya atladım selamsiz :KK70:

Herkese selamın aleyküm :KK66:
Kandiliniz mübarek olsun ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin ....Aminnnn

Korona ortaya çıktığından beri hiç siteye girmek gelmedi içimden her ne kadar sevdiğim insanları özlemiş dahi olsam :KK66:
Eşim işsiz olduğu için evde tabi coluk combalak derken benim mabadim yer görmez oldu :KK70: hafta ici birde kızın dersleri bol bol olunca fırsatım olmadı :KK43:

1 ay içinde ancak 2 kere dışarı çıktım ( bugün 2.ci kez ) oda eşimin ilaçları için mecburen :KK66:
Safi gerilim valla :KK43: 1 ay daha çıkmam mecbur kalmadıkça :KK66:
Gerci bu süreçte biraz manevi yönden kendimi doyurmak başladım şükür ♡ hatta akşam üzere inşallah oturup kuranimi da okuyup hepimiz için dua edeceğim ♡şu süreci inşallah hasarsiz atlatalim. ...Aminnn
hoşgeldiniz.. baya enerjik bir giriş oldu ohh beee özlemiştim şu topikte enerjiyi :KK36:
hayırlı kandiller :dua::dua:

banada şu gariban kızın ikizi olsun diye dua edermisin :KK70:

X