- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
Devam edecem samdanım inşallah nasip olursen devam et ben inanıyorum sana basarcaksin :) cici de çok sevinecek ros patili imzos Büşra ve kendiniseven de çok sevinecek
Sonra buraya yazmak da çok güzel olur İnşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam edecem samdanım inşallah nasip olursen devam et ben inanıyorum sana basarcaksin :) cici de çok sevinecek ros patili imzos Büşra ve kendiniseven de çok sevinecek
Alanım din kültürü kespırım. Aslında ben doğu istiyorum biliyo musun oraya giden arkadaşlarım memnunlar, tabi her yer öyle midir bilmiyorum ama aradan çıksın diyorum.Kuzum senin alanin neydi?
Sinavin ertelenmesini avantaja cevirip hemen fark atiyorsun rakiplerine
Belkim de benim oldugum muhtesem sehire atanirsin. Malum bati acmaz oldular
Genelde Mayıs ayında yapılıyordu zaten
Evet canımyok ya Şubat mart gibi diye hatırlıyorum ben ama yanlış hatırlıyo olabilirim tabiki.
sen de mi öğretmenlik mezunuydun nihalim
Gülnihalim sınav ertelendiği için şuan ÖSYM de bi başvuru tarihi yazmıyor ama A dan mı giriyorsun B den mi giriyorsun, aynıysak ben haber ederim sana gir tabiki ne olacakBaşvuru ne Zaman ay girsem mi ben de.. hiç kitap yüzü açmadım ama girmeye alıştım.
Devam edecem samdanım inşallah nasip olur
Sonra buraya yazmak da çok güzel olur İnşallahh
Ayniyiz canım ogretmenlikGülnihalim sınav ertelendiği için şuan ÖSYM de bi başvuru tarihi yazmıyor ama A dan mı giriyorsun B den mi giriyorsun, aynıysak ben haber ederim sana gir tabiki ne olacak
Ben evde çalışıyorum Gülnihalim. Alan için bi video ders paketi aldım. Onun dışında genel kültür yetenek, eğitim bilimleri filan hep youtube den izliyorum, güzel gidiyorEvde mi calisiyorsun. Canım setlerden
Evet canım
aa ben sordum mu daha önce sana Gülnihalim. Unuttum mu kii. Senin branşın neeAyniyiz canım ogretmenlik
Edebiyat canım. Da kazanamam zaten ev hanımligina devamaa ben sordum mu daha önce sana Gülnihalim. Unuttum mu kii. Senin branşın nee
Canım hiç mümkün değil millet deli gibi çalışıyor alım oranı belli. Ama tabiki Allah'tan ümit kesilmez.nihalim bebeklerden vakit bulman zor ama gir istersen belli olmuyo bu isler bi bakmissin atanmissin. ücretsiz izin hakkın yine oluyo ikizler iki yaşına gelene kadar başlama yapmazsin
Edebiyat canım. Da kazanamam zaten ev hanımligina devam
Yani aslinda iyi okul ortami olarak. Daha rahatsin,cocuklar daha mazlum, etrafin hep gemc ogretmenlerle dolu falan. Ama sartlar kotu iste. Hastane sıkıntı,eglence sıkıntı. Adam gibi pazar goremiyoruz mesela Yapacak hicbiirsey yok burda. Benim bitti sark surem ama esimin şark gorevinin bitmesini bekliyoruz. Seneye yazin gidecegiz insallahAlanım din kültürü kespırım. Aslında ben doğu istiyorum biliyo musun oraya giden arkadaşlarım memnunlar, tabi her yer öyle midir bilmiyorum ama aradan çıksın diyorum.
Onun puanı yüksek epey. Gülnihalim edebiyat okuyanlar genelde katiplik e başvuru yapıyorlar. Hiç denedin miiEdebiyat canım. Da kazanamam zaten ev hanımligina devam
Doğru kespırım hastane filan illaki zor olur yani biraz daha merkeze yakın bi yerde değilse okul ev. Bilmem kii beni yinede nedense bi cezbediyor doğu, hiç görmedim ondan da olabilirYani aslinda iyi okul ortami olarak. Daha rahatsin,cocuklar daha mazlum, etrafin hep gemc ogretmenlerle dolu falan. Ama sartlar kotu iste. Hastane sıkıntı,eglence sıkıntı. Adam gibi pazar goremiyoruz mesela Yapacak hicbiirsey yok burda. Benim bitti sark surem ama esimin şark gorevinin bitmesini bekliyoruz. Seneye yazin gidecegiz insallah
Hadi ya nasıl oluyor peki?Onun puanı yüksek epey. Gülnihalim edebiyat okuyanlar genelde katiplik e başvuru yapıyorlar. Hiç denedin mii
Benjm koyum normalde jandarma karakol bolgesinde. Ama esim polis oldugu icin emniyet tarafindan gorevlendirme alindim ben esimin calistigi ilceye.Doğru kespırım hastane filan illaki zor olur yani biraz daha merkeze yakın bi yerde değilse okul ev. Bilmem kii beni yinede nedense bi cezbediyor doğu, hiç görmedim ondan da olabilir
Oo sizin bişey kalmamış maşallah
Adliyeler başvuru tarihi açıyor Gülnihalim, işte klavye yazma sınavı sonra mülakat filan oluyor.Hadi ya nasıl oluyor peki?
Hmm bunu araştırayım o zaman.Adliyeler başvuru tarihi açıyor Gülnihalim, işte klavye yazma sınavı sonra mülakat filan oluyor.