• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşik meselesi

Herkes gönlünden kopanı, bütçesinin el verdiğini yapar.
Oda takımını kendimiz aldık, abimde yatak odamıza koymak için park yatak aldı.
Kayınpederim bizde bişey alalım dedi, halıyı almadık o halde halı alın dedim, sağolsun aldılar.
Her iki tarafta ufak tefek bir şeyler aldılar, yaptılar. annem çeyrek, babam küpe, abim bileklik almıştı.
Kayınvalidemler bir çeyrek taktılar. Asla kıyaslamadım, demek ki onlar için o uygunmuş.
Her iki tarafta bir şey gördüklerinde v.s. hala alırlar, kimse kimseye o şunu alsın, ben bunu alırım diye bir şey söylemez.
Ama en çok abimin maddi, manevi hakkı vardır. Daha dün akşam dikkat güçlendirme seti almış.

Ne biçim adet mişşş ya çocuğu siz yapıyorsunuz masrafları anne babanıza yıkıyorlar.
Bu tarz şeyler hediye olur insan cebine göre gönlünden ne kopuyorsa yapar. onun dışında bir beklenti olmamalı.
Bende hamileyim kimseden bişi istemedik isteyen yapar istemeyen yapmaz gönül düşünülmek ister elbette ama bu zoraki olmaz ki illa kız tarafı yapar ya da erkek tarafı yapar diye. siz bence kv böyle anlatın bir de

kv den çok cahil dediklerini duymazdan gel.dikkate alınabilcek bir kadın olmadığı gibi böcek kadar değeri kalmamış söyledikleri ile.

Beşik en buyuk dertse kendi alsin madem dilinden dusurmedigine gore..gorgusuz pislik ya resmen prim verme ona

Back
X