• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardodan yemek takımı alnlar burada toplanalım

Benim misafir yemek takımımda Bernardo Pearl modeli....1 yıldır kullanıyorum..

pearl.jpg

yeni eve taşındığım için çok sık misafir geldi....hep makinede yıkadım...Servis tabakları oldukça büyük ve gösterişli duruyor....vede büyük olmasına rağmen makineye sığdırırken sorun yaşamadım....tavsiye ederim....

bende aynı yemek takımını aldım cnm. annemle gezmek için öylesine girmiştik ve bayaa bişiler alıpta çıktık.. eve geldiğinde yaldızlarında sorun vardı benim hepsine tek tek baktık. sorunlu olanları götürdük tek tek seçerek değiştirdik.. ama kullandıktan sonra sorun yaşamaktan korkuyorum bende yaldızları çıkarmı acaba diye...

ilk burada duyduğum kampanya haberinden sonra sömestr tatilinde koşa koşa bernardo mağazasına gittim ve kampanyadaki ürünlerden kimilerini değiştirerek aldım.
çok seviyorum hepsini...inş ilerde bir sorun yaşamam.

kızlar ben de bernardo nun yemek takımlarını çok beğeniyorum.Bugün bana bir mail geldi daha gidip bakmadım mağazaya ama Bonus Card varsa,1495TL ye çeyiz seti var.Gayet uygun geli bana.
* Yemek Takımı
* Çatal Kaşık Seti
* Çelik Tencere Seti
* Günlük Yemek Takımı
* Günlük Çatal Kaşık Seti
* Bardak Seti
* Çelik Çaydanlık Seti
* Çelik Cezve Seti

ben aldım ama pişman oldum aynı şekilde çizikler,kum tanesi gibilekler ve oyuklar vardı geri verdim...yenisi için bekliyorum :(

hangisi daha güzel sizce?ben yuvarlak çiçekli takımı aldım severek hem de.ama şimdi diğerini daha çok beğeniyorum.sizce hangisi?CADIARZU 1. mi 2. mi???

Eklentiler

• $flowerpool.jpg
    $flowerpool.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $ivy.jpg
    $ivy.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 57
ikiside güzel canım. bende gecen haftalarda aldım. satıs yapan kişi benim kararsızlıgımdan kullanmadıgım sürece farklı bir model begenirsen nezaman istersen değişim yapabiliriz demişti. içine sinmiyorsa aldıgın yerle bi görüs. ama senin takımında güzelmiş

Bende bernardodan aldım yemek takımımı..Uzun zaman önce aldım ama hala aynı modeller var.Yanında günlük yemek takımınıda hediye almıştım.

sağolun kızlar...bakalım bi görüşme yapayım sonra karar vereyim.ne zor şey kararsızlık.ama sanırım 2. siyle değiştireceğim...

Back