• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardodan yemek takımı alnlar burada toplanalım

daha önce anlatmıştım ya kızlar, sarı yaldızlılar silindi, onların tavsiyelerine uyup gümüş (platinmidir nedir) yaldızlılardan almıştım hiç istemeyerek. 1 sene oldu onları alalı. Ve 2-3 defa kullandım, geçen gün yine servis yapacakken bir baktımki onlarda başlamış soyulmaya.. Cumartesi günü cevahire gitmiştim, aklıma geldi. gittim bernardoya, müdürü değişmiş, en baştan anlattım konuyu. Adam demesinmi platin yaldızlı ürünlerde hiç sorunla karşılaşmadık! E dedim ben yalanmı söylüyorum, yokta ıvırda zıvırda, bir sürü kem küm. Tabi dükkanda müşterilerde var. En sonunda ben dedimki size getiricem o tabakları, bakalım o zaman nasıl itiraz edeceksiniz. Bakalım zaman bulursam götürücem. Şanssızlık bendemi bilemiyorum ama yine tekrarlıyorum, almayı düşünenler: LÜTFEN kendinize acıyın...

Benım saha bır sene bıle olmadı hayatım 6 ay da gıttı o gÜmÜŞ dedıklerı sarımsı bıŞı oldu Çıktı...hısarın Öyle gÜmÜŞ Şekerlıklerı olsun o tarz ÜrÜnlerıne hıÇ bıŞı olmuyor...

bernardodan yemek takımı aldım ve birkaç kusur vardı geri verdim yenisini getircez dediler iszce kaç günde gelir :( burada yazılanları okuyunca içim gitti şimdi :(

benim de yemek takımım ve çatal kaşık takımım bernardodan. çatala-kaşık takımını gunluk de kullanıyorum bazen, ve makineye de koyuyorum. bi sıkıntı çekmedim. tabakları da cok guzel.

yemektakof4.jpg
[/URL][/IMG]

heeyyy benim yemek takımım da bundan hihoyyyt

ben de kahvaltı takımını aldım.35 parçasını 312'ye .Resmini çekince koyacağım inşallah.

bende bernardo almayı düşünüyorum, porselende en modern ve kalitelisi bernardoymus son zamanlarda.
kütahyada güzel ama modelleri çok klasik

merhabalar,

Bu aralar vitrinlerinde, cok ama coook guzel bir yemek takimi seti gordum ben de!! kirmizili-siyahli... cok sirin ama... amerikan servisi de hediye ediyormus. 295 tl... 10 taksit dediler... cok almak istiyorum aslinda :)

arkadaşlar merhaba
bende bernardodan yemek takımı çatal kaşık seti almayı düşünüyorum..
bone china yemek takımını kullanan varmı fikirlerinizi almak istiyorum teşekkürler..

arkadaşlar merhaba
bende bernardodan yemek takımı çatal kaşık seti almayı düşünüyorum..
bone china yemek takımını kullanan varmı fikirlerinizi almak istiyorum teşekkürler..

misafir yemek takımlarının hepsi bone china bildiğim kadarıyla.

kızlar bende bernardodan aldımhepsı bugun geldi ve kutudan çıkartıp hepsıne baktım bır sorun yoktu sorun bendım tabağımın bırını kırdım dusurup hemencık :((( fotoğraflarını nasıl koyabılırımkı yorumlarınızı alsam?

kızlar bende bernardodan aldımhepsı bugun geldi ve kutudan çıkartıp hepsıne baktım bır sorun yoktu sorun bendım tabağımın bırını kırdım dusurup hemencık :((( fotoğraflarını nasıl koyabılırımkı yorumlarınızı alsam?

canım kırılmaya karşı garantisi var bernardo'nun. kırık olanı götür, yenisini versinler yerimseniben

bugun goturucem işte utanıyorum ılk gunden kırdım ya takımın gerısı ne olur bılmem ben evlnene kadar garantısı bıter :D :d

Back