• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardodan yemek takımı alnlar burada toplanalım

kare takımlarda en çok bernardoyu begenıyorum ben zaten, çok modern desenleri var.
kütahya güral istemıyorum bernardonun modelleri daha cok hosuma gıdıyo

kızlar merhaba ,ben de bernardodan bone chine yemek takımı ,çatal bıçak takımı aldım,hiç araştırmamıştım gezme amaçlı girdiğim dükkandan ellerim dolu çıktım yani aniden oldu.modelleri cok guzel ama kalitesi konusunda biraz kafam karıştı acıkcası :uhm: kullanan arkadaslar varsa biraz daha olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var...

ben begeniyorum bernardonun yemek takimlarini ama baska almistim daha once..kahve fincai,baharatlik ve ekmek kutusu aldim umarim sorun cikmazz burda okuyunca tereddutlerim basladi marka ile ilgili. :sm_confused:

ben begeniyorum bernardonun yemek takimlarini ama baska almistim daha once..kahve fincai,baharatlik ve ekmek kutusu aldim umarim sorun cikmazz burda okuyunca tereddutlerim basladi marka ile ilgili. :sm_confused:

bernardoda satılan kahve fincanı, baharalık, fırın kabı, ekmek kutusu vs bunlar onların üretimi değil. sadece yemek takımlarını ve çatal bıçak takımlarını üretiyorlar. diğerleri başka yerden kendi isimlerinde tedarik ettikleri ürünler.

bernardoda satılan kahve fincanı, baharalık, fırın kabı, ekmek kutusu vs bunlar onların üretimi değil. sadece yemek takımlarını ve çatal bıçak takımlarını üretiyorlar. diğerleri başka yerden kendi isimlerinde tedarik ettikleri ürünler.
o zaman sevindim anladim simdi o yuzden aynilarini bievde de gormustum sagol canim..

ben bundan 5-6 yıl önce ankamall daki mağazayı gezerken 1.100 tl verip çıktım:))o zaman bana söylediklerine göre ankdaki ilk mağazalarıydı. ve yine o zaman evleneceğiniz zaman isterseniz modelinizi yenileriyle değiştirebilirsiniz demişlerdi. yemek takımı o zamana göre pahalı gibi görünse de hediye olarak sandıklı çatal bıçak takimi.çelik eczve takımı.fissler düdüklü.çelik çaydanlık.2 tane çelik tencere.hediyesi vardı.işin en ilginç yanı ise hala evlenmedim. yani evlendim de düğünüm olmadı. ve bu takım 5 yıldır kutunun içinde duruyor.inanın modelini bile unuttum:))) sizce değiştirirler mi:))

Selam kızlar,
Dün Bernardo'ya uğradım. 1395 TL'ye çeyiz seti kampanyası varmış.
12 kişilik yemek takımı,
12 kişilik Çatal-Kaşık-bıçak tk.
6 kişilik Günlük yemek tk.
6 kişilik günlük Çatal kaşık bıçak tk.
Kormaz tencere seti
Korkmaz çaydanlık
Korkmaz cezve seti

Ayrıca istediğiniz modeli seçebiliyorsunuz. Porselenleri Polonya'da üretiliyormuş (Çin malı değil yani).
Diyelim aldınız ama daha sonra yeni çıkan bir yemek tk modeli oldu, aldığınız yemek takımının yeni model ile değiştirebiliyorsunuz, öyle söylediler.

ılgilenen arkadaşara duyurulur zemuszemus

ben bundan 5-6 yıl önce ankamall daki mağazayı gezerken 1.100 tl verip çıktım:))o zaman bana söylediklerine göre ankdaki ilk mağazalarıydı. ve yine o zaman evleneceğiniz zaman isterseniz modelinizi yenileriyle değiştirebilirsiniz demişlerdi. yemek takımı o zamana göre pahalı gibi görünse de hediye olarak sandıklı çatal bıçak takimi.çelik eczve takımı.fissler düdüklü.çelik çaydanlık.2 tane çelik tencere.hediyesi vardı.işin en ilginç yanı ise hala evlenmedim. yani evlendim de düğünüm olmadı. ve bu takım 5 yıldır kutunun içinde duruyor.inanın modelini bile unuttum:))) sizce değiştirirler mi:))

bana da aynı şeyi söylediler eger kullanmazsam değiştirirz dediler bende onu göz önunde bulundurarak aldım cunku evlılıgıme çok var sanırım senın basına gelen olay benımde basıma gelıcek :)...5 yıl öncekı takımların cogu hala satışta diye biliyorum yani bence takımınını değiştirirler :))

ve söylemeden geçemicem fisslerin düdüklü tenceresini annem kullanıyor ve çok memnun :)

baharatlık,ekmek kutusu vs gercekten cok şık ve guzel modellerı var güle güle kullanırsın inşallah,umarım sorun cıkmaz :)

Selam kızlar,
Dün Bernardo'ya uğradım. 1395 TL'ye çeyiz seti kampanyası varmış.
12 kişilik yemek takımı,
12 kişilik Çatal-Kaşık-bıçak tk.
6 kişilik Günlük yemek tk.
6 kişilik günlük Çatal kaşık bıçak tk.
Kormaz tencere seti
Korkmaz çaydanlık
Korkmaz cezve seti

Ayrıca istediğiniz modeli seçebiliyorsunuz. Porselenleri Polonya'da üretiliyormuş (Çin malı değil yani).
Diyelim aldınız ama daha sonra yeni çıkan bir yemek tk modeli oldu, aldığınız yemek takımının yeni model ile değiştirebiliyorsunuz, öyle söylediler.

İlgilenen arkadaşara duyurulur zemuszemus

ben bu habere bayıldım.ben de bernardodan almak istiyordum,biraz tuzlu gelmişti fiyatı ama şimdi,bu kampanya ile harika.sömestr tatilini iple çekiyorum ne zamandır,gşdşp almam lazım hemen. gerçi burda okuduğum yorumlar beni tereddütte bıraktı ama galiba yinede bernardo diyeceğim....zemuszemus

Yemek takımımı alırken günlük yemek takımını hediye almıştım sanırım 2 sene önceydi ki hala aynı model vitrinlerinde 1390 TL idi sanırım.
Çatal bıçak takımınıda indirimden aldım oda 600 civarıydı yanlış hatırlamıyosan..
Bardak setinide 800 e almıştım..
Birde çelik bıçak setim ver 65 falandı..

Hepsi bernardonun çok şık ve beğenerek aldım.

Benim misafir yemek takımımda Bernardo Pearl modeli....1 yıldır kullanıyorum..

pearl.jpg

yeni eve taşındığım için çok sık misafir geldi....hep makinede yıkadım...Servis tabakları oldukça büyük ve gösterişli duruyor....vede büyük olmasına rağmen makineye sığdırırken sorun yaşamadım....tavsiye ederim....

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA,BENİM TAVSİYEM TENCERECİM.COM BAKMADAN ÇEYİZ SETİ VEYA MUTFAK ALETLERİ ALMAYIN.SİTE ŞU AN ÜYE OLANLARA GOLD ÜYELİK VERİYOR.EKSTRA %30 İNDİRİM SAĞLIYOR VE FİYATLAR KALİTE HARİKA.PEŞİN FİYATINA 10 TAKSİT İMKANIDA VAR.BEN VERDA SULTAN ÇEYİZ SETİ ALDIM KAMPANYADAN HARİKA,HERKES BAYILDI GÖRÜNCE.MUTLAKA ÜYE OLUN BİR GÜN MUTLAKA İŞİNİZE YARAYACAK.
SİTE ADRESİ : tencerecim.com

yeter ama ! iyi reklam yaptınız

Back