- Konu Sahibi helebigelll
bitmez, ömür boyu garanti sanırsam... kargoda kırık geldi de, ben kırdım deme :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bernardoda kare yemek takımı varmı ben kare istiyorum da hiç bakmadım bernardoya??
ben begeniyorum bernardonun yemek takimlarini ama baska almistim daha once..kahve fincai,baharatlik ve ekmek kutusu aldim umarim sorun cikmazz burda okuyunca tereddutlerim basladi marka ile ilgili. :sm_confused:
o zaman sevindim anladim simdi o yuzden aynilarini bievde de gormustum sagol canim..bernardoda satılan kahve fincanı, baharalık, fırın kabı, ekmek kutusu vs bunlar onların üretimi değil. sadece yemek takımlarını ve çatal bıçak takımlarını üretiyorlar. diğerleri başka yerden kendi isimlerinde tedarik ettikleri ürünler.
ben bundan 5-6 yıl önce ankamall daki mağazayı gezerken 1.100 tl verip çıktım:))o zaman bana söylediklerine göre ankdaki ilk mağazalarıydı. ve yine o zaman evleneceğiniz zaman isterseniz modelinizi yenileriyle değiştirebilirsiniz demişlerdi. yemek takımı o zamana göre pahalı gibi görünse de hediye olarak sandıklı çatal bıçak takimi.çelik eczve takımı.fissler düdüklü.çelik çaydanlık.2 tane çelik tencere.hediyesi vardı.işin en ilginç yanı ise hala evlenmedim. yani evlendim de düğünüm olmadı. ve bu takım 5 yıldır kutunun içinde duruyor.inanın modelini bile unuttum:))) sizce değiştirirler mi:))
ben bundan 5-6 yıl önce ankamall daki mağazayı gezerken 1.100 tl verip çıktım:))o zaman bana söylediklerine göre ankdaki ilk mağazalarıydı. ve yine o zaman evleneceğiniz zaman isterseniz modelinizi yenileriyle değiştirebilirsiniz demişlerdi. yemek takımı o zamana göre pahalı gibi görünse de hediye olarak sandıklı çatal bıçak takimi.çelik eczve takımı.fissler düdüklü.çelik çaydanlık.2 tane çelik tencere.hediyesi vardı.işin en ilginç yanı ise hala evlenmedim. yani evlendim de düğünüm olmadı. ve bu takım 5 yıldır kutunun içinde duruyor.inanın modelini bile unuttum:))) sizce değiştirirler mi:))
ben begeniyorum bernardonun yemek takimlarini ama baska almistim daha once..kahve fincai,baharatlik ve ekmek kutusu aldim umarim sorun cikmazz burda okuyunca tereddutlerim basladi marka ile ilgili. :sm_confused:
Selam kızlar,
Dün Bernardo'ya uğradım. 1395 TL'ye çeyiz seti kampanyası varmış.
12 kişilik yemek takımı,
12 kişilik Çatal-Kaşık-bıçak tk.
6 kişilik Günlük yemek tk.
6 kişilik günlük Çatal kaşık bıçak tk.
Kormaz tencere seti
Korkmaz çaydanlık
Korkmaz cezve seti
Ayrıca istediğiniz modeli seçebiliyorsunuz. Porselenleri Polonya'da üretiliyormuş (Çin malı değil yani).
Diyelim aldınız ama daha sonra yeni çıkan bir yemek tk modeli oldu, aldığınız yemek takımının yeni model ile değiştirebiliyorsunuz, öyle söylediler.
İlgilenen arkadaşara duyurulur zemuszemus
baharatlık,ekmek kutusu vs gercekten cok şık ve guzel modellerı var güle güle kullanırsın inşallah,umarım sorun cıkmaz :)
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA,BENİM TAVSİYEM TENCERECİM.COM BAKMADAN ÇEYİZ SETİ VEYA MUTFAK ALETLERİ ALMAYIN.SİTE ŞU AN ÜYE OLANLARA GOLD ÜYELİK VERİYOR.EKSTRA %30 İNDİRİM SAĞLIYOR VE FİYATLAR KALİTE HARİKA.PEŞİN FİYATINA 10 TAKSİT İMKANIDA VAR.BEN VERDA SULTAN ÇEYİZ SETİ ALDIM KAMPANYADAN HARİKA,HERKES BAYILDI GÖRÜNCE.MUTLAKA ÜYE OLUN BİR GÜN MUTLAKA İŞİNİZE YARAYACAK.
SİTE ADRESİ : tencerecim.com