• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardodan yemek takımı alnlar burada toplanalım

ben bernardodan ninfa yemek takımını aldım. gercekten cok güzel şeyler var fiyatları da diğerleri gibi. kulananlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum

ceyizlerimizi paylasalim adli konuda paylasabilirdiniz bence bunu cünkü kizlar hem ceyiz hemde fikir alisverisinde bulunuyorlar.... ayri bi konuya gerek yoktu bence ama yinede güle güle kullanin :))

bende bernardodan aldım kare siyahlı kremli bi yemek takımı çok şık her gelende çok beğendi,memnunum yani ayrıca sanılanın aksine bulaşık makinesinede sığıyor.
yanlızz çatal bıçak takımının kalitesini pek beğenmedim tuhaf tuhaf lekeler kaldı makineden çıktıktan sonra ve ne yazıkki çıkmyor.çamaşır suyundanmış meğer bi kalite düşük olan çatal bıçak takımıma bişey olmadı oysa tuhaf şey!

Canlar benimde yemek takımım,çatal bıçak takımım ve kahvatı takımım bernardo dan.Tecrübem yeni ama yinede yazmak istedim.
Çeyizlerimi birkaç gündür kolilerinden çıkarıp yıkayıp kaldırıyorum.Üzerindeki ve kenarlarındaki lame desenlerin çıkacağından tedirgin oldum,bulaşık makinesine koyup koymamakta kararsız kaldım dün.Önce iki büyük tabağını denemek için koydum baktım birşey yok ,tamamını makinede yıkadım. Çatal kaşıklarıda aynen makinede yıkadım bir sorun yaşamadım.
Ben bernardonun çizgisini çok zarif vede farkı buluyorum.Eviniz modern ise çok yakışır diye düşünüyorum.:)

yemek takımımı aldım
ilk beğendiğim model eve geldiğinde hem çizikti geri iade ettim sorun çıkartmadılar aynı modelden başka kalmadığı için farklı bi model beğendim aynı sorun olursa değişiriz dediler
14 hazirandan sonra kullanacağım inşallah :)

bernardo markasını yeni duyuyorun aldığınız takımların resimleri varsa buraya eklerseniz sevinirim en azından bizimde bi fikrimiz olsun tşkler

arkadaşlar ben de dün baktım yemek takımlarına. çok güzel çok modern takımlar var fiyatlar da dierlerine göre uygun. ama cesaret edemedim açıkcası, kullanan da tanımadığım için iyi çıkar mı diye.

Ben kullanmaya başladım dostlar hem kahvaltı takımını hem yemek takımını çok memnunum.Resim ekleyeyim ama ben alalı 2 yıl oldu aynı model yok benzerleri var

yemektakof4.jpg
[/IMG]

Yukardaki yemek takımım,çatal kaşık takımım ve şimdi göreceğiniz kahvaltı takımım bernardo dan canlar.

kahvaltitkdv9.jpg
[/IMG]

kızlar ben porselenlerini gönül rahatlığıyla öneriyorum hem çok farklı ve şıklar hemde kaliteliler.bende 12kişilik yemek takımı ve 6 kişilik çay saati takımı var çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum bulaşık makinasında yıkıyorum hiçbir şey olmuyor.misafir için çatal bıçak takımım çelik çaydanlık,cezve setim ve güvecim de bernardodan onlardan da çok memnunum.sadece aldığım teflon tencere takımı çabuk çizildi ki içine tahta yada plastik kaşıktan başka bir şey sokmadım.bir tek teflonlarda sorun yaşadım ben.

fiyatları ne civarda yemek takımlarının??:uhm:
kütahyalı olarak kütahya veya güral porselen alıcam zaten ama merak ettim :)

Son düzenleme:
kızlar bende 2,5 yıllık evliyim. 3 sene önce beğenmeyi bırakın bayılarak 1.600.-tl.ye bernardo'dan yemek takımı aldım. Krem rengi kenarlarında sarı yaldız var. Servis tabakları 24 taneydi. O döneme göre çok pahalıydı, yanında da hediye olarak 6 kişilik kahvaltı takımı ve fishler düdüklü tencere hediye vermişlerdi. Bulaşık makinasında yıkama garantisi verdikleri için, hiç korkmadan makinada yıkadım. 2-3 yıkamadan sonra yaldızları silinmeye başladı. Görüşmeler sonucunda değiştireceklerini söylediler, gümüş yaldızlılarda böyle bir sorunla karşılaşmayacağımı o yüzden onlardan almamı tavsiye ettiler. Aynı şeyi yaşamamak için mecburen aldım. Ama beğenmeyerek... Dolayısıylada çok pişmanım, o kadar para verdiğim için. Az kalsın unutuyordum, hediye olarak verdikleri kahvaltı takımında da çatlaklar oluştu, üstelik sadece 4 kere kullandım. Kısacası bugünkü aklım olsa almazdım...

kızlar benimde günlük ve misafirlik yemek takımım kahvaltı takımım günlük ve misafirlik çatal bıçak takımım bardaklarım çerez takımlarım tüm çeyizim bernardodan
gidip bütün çeyizimi almıştım cevahirdeki bernardodan akraba oldum resmen ordakilerle
ama hakkını veriyorlar her aldığımdan çok memnunum.fincanlarımdan baharat takımıma kadar herşeyim bernardo

bende bernardodan baharat takımı biscuvi kasesine kadar takım
çatal kaçık(günlük olanlardan)
misafirlik ayaklı fırın kaplarından ayaklı gümüş şekerlik ,yine gümüş ayaklı yağlık sirkelik gibi aksesuarlar almıştım hepsi berbat...hiç mağzanın gösterişine aldanıpta almayın derim misgibi hisarlar jumbolrr kütahya porselenler varken almayın arkadaşlar zaten defolu gibi ürünler ..çok güzel inceleyin desenlerini..şimdi resimleri ekleyip problemleri aktaracağım size..

bunun şekerliği yağlığı falanda çook hoş ama kararma yaptı kuru bezle silince kararması geçiyor birazda olsa ama artık eskisi gibi gümüş rengi değilde hafif sarımsı rengi aldı...
sanırım alaşımı veya karışımı tam gümüş değil dandik bişiiii

çatal kaçık olarak bunun aynısının kız resmi olan bi modeli vardı fakat nette resmini bulamadım aynısının isterseniz resmini çekip yollarımda...
çatal kaşıklar zaten kara kara soyuldu tam çelik değilmiş..babamda biraz söylenmişti zaten bunları aldığımda ...boşuboşuna para verdin böyle şeylere aldanma diye yılların tecrübesi adam haklıymış..bulaşık makinasına atıyordum her defasında dahada kara çıktı...
baharatlık takımıda aynı kızlı modelden anladım..sonradan farkettim ki biscüvi kaselerinde kocaman biscuıt yazıyordu yazı yamukmuşş)))))bizde ev yerleştiriyorduk o deönem düğün telaşı falan o kase için vakit kaybedemezdim değiştirmedim...
fırın kabım ise beyaz renk altında gümüş ayakları var...seramik kabın kenarları defolu gibi delik delik bi bozukluğu varmış ondada...yanii böyle cillop gibi seramikler değilmiş...bende hep banamı denk geliyor diye düşünmüştüm ki şikayetlerde okadar çook memnuniyetsizlik yaşanmış ki anladım kii çin malımıdır nedir artık dandik bişi olduğunu anladım bu markanın..
ama çizgisi desenleri çok modern gerçekten gündemi takip ediyoorrr.....malzeme uyduruk yaniii

Back