- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Merhaba kolay gelsin tatlı koşuşturmacalar bunlar gecen yıl senin gibiydim ben de...
Ben mutfak ile ilgili herşeyimi Bernardo dan aldım çok da memnunum tavsiye edebilirim satış sonrası hizmetleri de çok güzel gecenlerde kahvaltı takımımın çay fincanı kırılmıştı mağazaya gidip söyledim 1 -2 haftaya kadar temin ettiler.(istanbuldaki bernardo)
beyaz eşyalarım Bosch inox. mobilyalarımı da masko da yaptırmıştım hepsinde de memnunum.
küçük ev aletlerim ve düdüklü tencerem tefalden.
şimdiden mutluluklar dilerim sana...
Vayyy bunu duydugum cok iyi oldu benim yemek takimim karacadan kaselerim ceyiz tasinirken kirilmisti (4 tane) tanesine 15 tl istemislerdibende almadim
Esse aldım. Memnun kalmama ihtimalin yok. Şiddetle neririm. Çelik almadıysan Korkmaz çok iyi çıktı. Onu da öneririm. Bernardo hakkındaysa fikrim yok.
Bernardo derim,
Esse'den aldığım iki ürünü de değiştirmek zorunda kalmıştım.
Bir arkadaşım daha var memnun kalmayan.
Elektronikde de şiddetle bosch'u öneririm.Ben çok memnunum.
ayrıntılı acıklamalarına cok sevindim souvvenir cokk tsk ederim. önemseyip yazdıgın bilgilendirdigin icin. ben izmirde oturuyorum bakalım sececegim artık bende 2 kahvaltı takımı begendim biri bernardo biri karaca nın 2 sini de almak istiyorum yaa yemek takımlarını almadan onları alsam olur mu
yarına da nasipse sözüm var cok heyecanlıyımmm.. insallah herkes cok mutlu olurr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?