- Konu Sahibi DonukPudra
-
Ha dünkü mesajıma ekleyememiştim, bir de eklemek istediğim bir iki not var.
Forumda da bir çok kişi paylaşmış, bizzat arkadaşlarımdan da duyduğum şeyleri belirtmek isterim.
Karaca çelik tencere takımını asla alma, bulaşık makinasına girdikten sonra ağzı burnuna dönüyormuş... Çok kullanışsız ve kalitesiz olduğunu duydum.
Shaffer marka çelik tencere takımı sakın alma, aynı şekilde, kaşık-çatal-bıçak takımı da küflenme yapıyormuş. Kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgiler bunlar.
Eminim alan ve memnun olan insanlarda vardır, şanslarına iyileri denk gelmiş olabilir.
Fakat Hisar, Jumbo, Aryıldız, Korkmaz gibi çelikte marka olan ve güvenilir ürünler varken, diğerlerinin "ya iyi çıkarsa" gibi şansa bırakmamanı tavsiye ederim.
Sonuçta her biri pahalı ürünler, bugün küflendi yarın yenisini alayım diyebileceğin şeylerde değil...
Benden söylemesi..
Eki Görüntüle 417464 karaca-kırmızı kahvaltı takımı
Eki Görüntüle 417465 bernardo kahvaltı takımı bayıldımm bittimm bunlaraaaaaaaaaaaiki kahvaltı takımı alsam gereksiz mi olur cokk
Bence iki kahvaltı takımı birden alma.
Çünkü zamanla bunları da kullandıkça zaten kırılmalar vs. olacak.
Daha sonra farklı modeller çıkacak, belki tabaklarını değiştirmek isteyeceksin, o yüzden tek takım almanda fayda var.
Hem oturacağın yer belli olmadığı için (farazi konuşuyorum) mutfağın nasıl olacak, alacağın eşyaların hepsi sığacak mı içine gibi unsurlarda mevcut...
Onun için, temel olması gerekenler olsun fikrindeyim... Yine sen bilirsin tabii
Bernardonun takımına bittim ya, hakikaten çok güzelmiş... Kırmızı beyaz veya kırmızı siyah takımları bende çok beğeniyorum.
Bende öyle istemiştim ama dediğim gibi günlük takıma aldığım kaşık-çatal-bıçak takımımı aynı zamanda kahvaltı takımıma da uydurmak için diğer takımı bulmuştum...
Bende ayrı bir hadiseyim vesselam...
Bence iki kahvaltı takımı birden alma.
Çünkü zamanla bunları da kullandıkça zaten kırılmalar vs. olacak.
Daha sonra farklı modeller çıkacak, belki tabaklarını değiştirmek isteyeceksin, o yüzden tek takım almanda fayda var.
Hem oturacağın yer belli olmadığı için (farazi konuşuyorum) mutfağın nasıl olacak, alacağın eşyaların hepsi sığacak mı içine gibi unsurlarda mevcut...
Onun için, temel olması gerekenler olsun fikrindeyim... Yine sen bilirsin tabii
Bernardonun takımına bittim ya, hakikaten çok güzelmiş... Kırmızı beyaz veya kırmızı siyah takımları bende çok beğeniyorum.
Bende öyle istemiştim ama dediğim gibi günlük takıma aldığım kaşık-çatal-bıçak takımımı aynı zamanda kahvaltı takımıma da uydurmak için diğer takımı bulmuştum...
Bende ayrı bir hadiseyim vesselam...
hehehehehe...
Hiç sorun değil canım, bir arkadaş kahvaltı takımında baya kararsız kalmıştı, ona yardımcı olmuştum.
İçine sinen güzel birşey almıştı sonunda, hatta çeyiz eşyalarım topiğini bile açmıştı...
İnşallah sende içine sinen ve kaliteli ürünler alırsın.
Küçük ev aletlerinde Tefal tavsiye etmiyorum, garantisi kötü. Kendi hatan olmadan dahi garantisine götürdüğün zaman "kullanım hatası" diyerek senden 15-20 TL parça değiştirme ücreti alıyorlar, falan filan.
O yüzden eğer alacaksan, garantisinin iyi olduğuna güvendiğin ve iyi araştırdığın bir ürünü al. Benim Braun alma sebebim sadece garanti değil.
Blender'ın parçalarının birbirine oturduğu kısımdaki çıkrık normalde iki yönlü plastik olması gerek. Fakat hangi ürüne bakarsan bak (çok araştırdım ve markalar homend, philips, tefal, moulinex vs. daha sayamayacağım kadar çok marka... ) bir tarafı metal, bir tarafı plastik olarak üretilmiş. Zaman ile metal kısım plastik çıkrığı yiyor ve makina boşa dönmeye, işlevini kaybetmeye başlıyor. Netice olarak garantisine götürüyorsun (bizzat tefalde yaşadım bunu) adam sana kullanım hatası diyor. Anlatıyorsun bak burası metal burası plastik bir birini yiyor diye, adam hayır siz zorlamışsınız diyor. Çıldırma noktasına gelip nalet olsun diyerek mecburen parça değiştirtiyorsun. Eve gidiyorsun 1-2 hafta sonra yine aynı durum...:84:
O yüzden tavsiyem iyi araştır, blender alırken bir birine geçen noktalar ikiside plastik olsun.
Daha sonra bu şekilde sorunlarla karşılaşabilirsin...
Ben aklıma geldikçe tecrübelerimi ve aldığım ürünlerdeki kalite durumlarını sana anlatırım.
Ha illa benim doğrum senin doğrun olacak diye birşey yok elbetteki, ben paylaşırım sen istediğini alırsın...
Zaten dediğim gibi, önemli olan aldıklarının içine sinmesi, herşeyden önemli olan bu bence...
çookkkkkkkkkk sagoll yaaaaaa vallaa annemde korkmaz cok iyi 30 küsür yıllık diyor kaliteli bayagı benim ceyizimde bile korkmaz vardı diyor. bende de o takıntı var ayrı gayrı olmasın hepsi bi marka olsn diye ama hangisi hangisinde iyise ondan almak gerekli tabi..
dügün tarihim tam kesin degil ama 2013 mayıs düsünüyoruz. ceyiz namına bende hicbir sey yok yarın sözüm var işte.temmuzda nişan. bnde simdiden nevresim havlu vs alıyom. özelden yazcaktım sana mesaj kutun doluymus.
bana aklına ne geliyorsa yazabilirsin inan hicbi bilgim yok bu konularda dedigim gibi etrafmda da öle evlenn fazla olmadı.
ütü sac kurutma süpürge bunlar mesela simdien alınır mı hangi marka alınır yada ocaktan sonra 2013 model mi alayım yada ben simdi den ne almaya baslayayımcoooook bilgisizim yahuu cok sagol valla
Allah senden razı olsun yaaaaaaaaaa çookkkkkkkkk çokk sağol bende artık arastırıp tencere yemek takımları vs alayım o zaman. mutfak gerecleri nevresimler .. elektronik dedigin gibi 2013 de alırız onun icin para biriktirrim gider nakit hepsini alır gecerim sonra.sagol cnm
Rabbim seninkileri de agız tadı ile es dostla kullanmayı nasip etsin
Amin canım amin inşallah...
Rica ederim ne demek, Allah senden de razı olsun...
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...
Nevresim takımları, ufak tefek mutfak gereçleri ve ihtiyaçları konusunda şu internet sitelerini önerebilirim.
Ben bir çok şeyimi bu sitelerden aldım, peçeteliklerim, avadanlıklarım, nevresimlerim, bornoz takımlarım aklına gelebilecek bir çok şeyi bu sitelerde bulabilirsin.
Hiç birinde sorun yaşamadım, hem daha kolay oluyor ayağına geliyor aldığın ürün, hem de seçenek çok ve fiyatlar makul...
Her gün yeni bir kampanya başlattıkları için, her gün takip edebilirsin...
dekoreko.com | Mucizevi evler yaratabileceğiniz dekoreko`ya hoş geldiniz...
www.evim.net
www.altincicadde.com
Mobilya, Dekorasyon, Aydınlatma, Küçük Ev Aletleri | Evimister.com
Bitenekadar.com: Elektronik, Gadget, Hediyelik, İlginç Hobi Ürünler ve fazlası Online Alışveriş Sitesi
www.markafoni.com
üyelik gerektiren sitelerdir. inşallah sende memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?