- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle.. Unutacaklar Berkin'i..Bingo lilyana..
Suçu tek taraflı arayıp hala sokaklara inmenin gerekliliğini vurgulayan arkadaşlar sanırım berkin'den ders çıkaramadı..
Artık neye inanıyorum biliyor musun lilyana ?
Bu sokaklara inin çagrısı yapan partiler tamamiyle ekmeklerine yağ sürüldüğünden mütevellit yine birileri ölse de biz de bu durumdan payımıza düşeni alalım telaşesine düşmüşler..
Herkes suçlu ama kimse yogurdum ekşi demiyor..
Neymiş chp onurlu haraket sergilemiş..
Neymiş c.başkanı berkin'in ailesini aramış...
Neymiş millet sokağa insinmiş..
Berkin'i kimsenin umursadığı yok ha..Nasılsa unutacaklar...
Herkes unutacak..Olan ailesine oldu..
Aynen öyle.. Unutacaklar Berkin'i..
Şu an siyasett yönünden bakılıyor..
Çünküü şu an dewletin başında sewmedikleri kişi war..
Sewmeyebilirler saygı duyarım ama gezii eylemlerii bana başından beri saçma geldi..
Eylem yapma özgürlüğüne sahip bir ülkeyizz ama, bizz adam gibi eylem yapmayı bilmeyen bir milletizz..
Radikal.com.tr - Okmeydanı Hastanesi önünde gözyaşları arasında konuşan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, "Benim oğlumu benden Allah almadı, benim oğlumu benden Tayyip Erdoğan aldı" dedi.
Berkin'in yaşamını yitirmesinin ardından ailesi ve yakınları hastane önünde toplandı. Berkin'in ölümüyle yıkılan anne Gülsüm Elvan, "Benim kuzumu Allah almadı, Tayyip Erdoğan aldı. Vay kuzum anan kurban olsun sana bu sefer de dayanacaktın. Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin. Bir kurşun da bana sıksınlar, yanına yollasınlar" diye ağıt yaktı.
Oğlum 13 yaşında.O kadar masum ,o kadar saf,o kadar çocuk ki....
Dayanamıyorum bu tarz yorumlar görmeye,kendimi o annenin yerine koyuyorum....koyamam........yavrusunun acısını kaldıramayacak yürek birde bu densizleri duysa.........Allahım yardım et o aileye......
lütfen şu başlık altından gidebilir mi bazı kişiler!
savunmuyorsan bulunma burada defol git!
sayın mune kusura bakmayın.
gerekirse banlayın!
Chp ye bu yakisirdi helal olsun
Geziciler suclu diyenler nolur bugun yapmayin
Aci ustunden siyaseti birakin artik
Ha berkin ha ali ha ethem sadece isimler degisecek
Öldurulen zihniyet malesef hep ayni
Valla lilyana çok şey demek istiyorum da içimde kalsın...
İflah olacak ülke değiliz biz annem haketmiyoruz zaten.
Bugün değilse nasılsa ergeç unutacaklar...Neler unutulmadı ki hey yavrum hey..
Acı üstüne siyaset yapılmak istenmiyorsa neden burada suçlu gezicilerdir deniliyor biri bana bunun cevabını versin önce sonra ahkam kessin.acı üstünden siyaset demek...Hımm ilginç.
Ben de tam tersini düşünüyordum
demek ki karşılıklı hislerimiz.
Çok şey unutuluyorr çokkk...
Gezii eylemlerinde ne değiştii bana söyler misinizz??