• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin Elvan’ı kaybettik!

işte maalesef bu sığ düşüncelerden ve inandıklarına inandırılmaya çalışılan cahil insanlardan dolayı şuanda bu acıyı yaşıyoruz. gezi eylemi eylem yapmayı bilen insanlar tarafından, gezi parkında çadır kurup sadece ve sadece birbirleriyle muhabbet eden, kitap okuyan ,müzik dinleyen ve inançları uğruna sıcak yataklarından çıkıp bir parkın ortasında günlerce sessiz mücadele veren kişiler tarafından başlatılmıştır. ancak kimler tarafından bahsettiğiniz gibi eylem olmaktan çıkan bir katliama dönüştüğünü sanırım hepimiz biliyoruz. gezi eylemi çok ama çok saf bir niyet ve inançla başlatılmış ancak bu saflığı ve ifade özgürlüğünü bir tehdit olarak görenler tarafından bir insanlık suçuna çevrilmiştir. bu sebeple işte aslında en tehlikelisi cahil kalmak. okumamak. öğrenmemek. bizler özellikle kadınlar okuyacağız gözlemleyeceğiz konuşacağız ve saygı duyacağız ki yarın çocuklarımız Berkin'imizin kaderini yaşamasın..

Ewett.. Baştan herkess normal bir şekilde eylemini sürdürdü..
Ama sonra baktılar ki iş ciddiye bindi direnemicekler kazanamıcaklar,
olayıı bambaşka boyuta getirmeye çalıştılar..
sonuçta bu bencee...

Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım.....Bende daha fazla burayı saçma düşünceleri doğrultmaya çalışmakla işgal etmeyeceğim.Allah ailesine sabır versin.Zaten annesi demiş katil bu diye bana sana laf düşer mi daha...Ne kadar anlatsamda ben anlayabildikleri kadar işte...

Berkin'in ölümünde ciddi ciddi parmağı olmadığını düşünen gezicilerin gerçekten saf ayagına yatıp böyle masum rolleri kesmesine de ayrı bir şaşırıyorum aslında şaşırmıyorum ama nedense şaşırmak geldi içimden...

Sanırım kırılacagım/kıracağım fazla devam edersem en iyisi susmak.

gezi olaylarının başka boyuta taşınmasına polis sebep olmuştur:ssz:

bir sabah aniden baskın yaparak...........tabii polise emir verenleri de unutmamalı.............

Son düzenleme:
vallahi ben ölen polise de üzülmüştüm neticede insan olarak bakiyorum akplı chplı diye değil.

ama çoğu insanın vicdanina siyaset karışmış .
yazık...

Bi gün hesabın sorulacak ve rahat uyuyacaksin

Eklentiler

• $1394543123415.jpg
    $1394543123415.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu çocuğun katili insanları eylem noktasına getirenlerdir.Eylemi suçlayacağınıza bu insanlar haklarını neden aradı neden canlarına tak etti diye bir sorun da bende sorgulayan bilinçli bir zeka örneği göreyim karşımda....

neden mi çıktı bu olaylar anlatayım . 2 tane ağacı bahane edip yollardaki ağaçları söken

yeşili korumadınız diyip esnafın dükkanlarını yıkan döken, bankaları yakan,otobüsleri ateşe veren,belediye araçlarını parçalayan

yerdeki otlara zarar verdiniz diyip taksimi çöplüğe çeviren , pkk nın bayraklarıyla ortalığı harabeye çeviren

insanların amacı elbette 2 dal değildi. sınumuzun Ukrayna olması için hepsi bahaneydi . gezinin önü kesilmeseydi şimdi Ukrayna olmuştuk . anladın

Berkin'in ölümünde ciddi ciddi parmağı olmadığını düşünen gezicilerin gerçekten saf ayagına yatıp böyle masum rolleri kesmesine de ayrı bir şaşırıyorum aslında şaşırmıyorum ama nedense şaşırmak geldi içimden...

Bence de sussanız iyi olacak :31:
Biz burda ömrünün baharında yaşamını yitirmiş gencecik bir fidandan bahsediyoruz
siz geziciler diye tutturdunuz.

neden mi çıktı bu olaylar anlatayım . 2 tane ağacı bahane edip yollardaki ağaçları söken

yeşili korumadınız diyip esnafın dükkanlarını yıkan döken, bankaları yakan,otobüsleri ateşe veren,belediye araçlarını parçalayan

yerdeki otlara zarar verdiniz diyip taksimi çöplüğe çeviren , pkk nın bayraklarıyla ortalığı harabeye çeviren

insanların amacı elbette 2 dal değildi. sınumuzun Ukrayna olması için hepsi bahaneydi . gezinin önü kesilmeseydi şimdi Ukrayna olmuştuk . anladın

Anlamadım,anlamadık.Sonumuz Ukrayna mı olacaktı,bu bilgiye nerden ulaştınız ? Nasıl bu kadar eminsiniz ?

Hiiiiç provakatör yoktu zaten içlerinde demi,hepsi eylemcilerin suçuydu.

[FONT=pt_sansregular]Berkin'in annesi: Oğlumu Allah almadı...

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
fft81_mf2039838.Jpeg
[/FONT][FONT=pt_sansregular]11/03/2014 10:07[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]

Berkin Elvan'ın bu sabah yaşamını yitirmesinin ardından hastane önünde ailesi ve yakınları toplandı. Anne Gülsüm Elvan, oğlunun ölümünden Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sorumlu olduğunu söyledi.

[/FONT]
Radikal.com.tr - [FONT=pt_sansregular]Okmeydanı Hastanesi önünde gözyaşları arasında konuşan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, "Benim oğlumu benden Allah almadı, benim oğlumu benden [/FONT]Tayyip Erdoğan[FONT=pt_sansregular] aldı" dedi. [/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Berkin'in yaşamını yitirmesinin ardından ailesi ve yakınları hastane önünde toplandı. Berkin'in ölümüyle yıkılan anne Gülsüm Elvan, "Benim kuzumu Allah almadı, Tayyip Erdoğan aldı. Vay kuzum anan[/FONT]kurban[FONT=pt_sansregular] olsun sana bu sefer de dayanacaktın. Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin. Bir kurşun da bana sıksınlar, yanına yollasınlar" diye ağıt yaktı.[/FONT][FONT=pt_sansregular]

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT][FONT=pt_sansregular]
[/FONT]

Biz konuşunca anlaşılmıyor,Berkin in annesini dinlersiniz belki.

Ben sana cevap bile vermem seni daha öncelerden biliyorum benimle yanları dahil her yeri görmeni engelleyen gözlükleri çıkardığında konuş.Sen anladın mı?Ha birde hırsıza katile sıfırlayıcıya tapıp saf ayağına yatanlar var ki bence de sussunlar.

Bence de sussanız iyi olacak :31:
Biz burda ömrünün baharında yaşamını yitirmiş gencecik bir fidandan bahsediyoruz
siz geziciler diye tutturdunuz.

ne demeliydik hanımefendi pardon ?

Bal gibi parmagınız var diyoruz siz de bu ölümün bir rol oynayıcısınız diyoruz daha nasıl açık ifade edelim ?

Katiller mi diyelim bazıları gibi ?

Bazen gerçekten yazılanların dogru idrak edilemiyor..

Cayda çıra diye tutturacak degildim elbet..Garipleşmeyin allasen

Arkadaşlar neyi tartışıyoruz neden herkes birbirini suçluyor?
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu sayfa tartışmanın yeri değil.
Eğer tartışmak isteyen varsa bir sürü konu var bunlarla ilgili önceden açılmış.

nato kafa nato mermer size iyi günler. küçük fikirlerinizi kendinize saklayınız. kolay gelsin

Back