• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin Elvan’ı kaybettik!

Gözyaşlarım durmuyor haberi duyduğumdan beri Allah ailesine sabır versin:5::5:
Umudumuzdu Berkin uyanacaktı o, inanmak istemiyorum :43:

sabahtan beri aglıyorum bende nefret öfke doluyum
belki berkin küçük bedeniyle büyük bir kıvılcımı atesler diye umut ediyorum
din din din diye diye susmayan insanların riyakarlıklarına öfkeliyim

demek geziciler suçluymuş.
öyle öyle. zaten ona ateş açanda o emri verende gezicilerdi.
pes ne diyeyim artık sizlere.

Son düzenleme:
Boğazım düğüm düğüm,konuşamıyorum,sadece çığlık atmak istiyorum.15 yaşında bir ÇOCUK ya....sadece 15 yaşında...Ve emri kimin verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz.Ben lafa değil,icraata bakarım!!!

Boğazım düğüm düğüm,konuşamıyorum,sadece çığlık atmak istiyorum.15 yaşında bir ÇOCUK ya....sadece 15 yaşında...Ve emri kimin verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz.Ben lafa değil,icraata bakarım!!!
ÇOCUK KATİLİ akepe

akp ye oy vermiş insanlara sesleniryorum artık bariz açığa cıkan hukuksuzluğu siz de görüyorsunuz fakat sırf kuru bir inat uğruna yine de körü körüne değerlendirmeyin lütfen bu böyle saçma bir ınat yapılacak basit bir konuu değil. Hataları kabullenip düzeltmek enn büyük olgunluktur

Dün Habertürk'te bu çocuğun babasıyla röportaj yaptılar. A.Gül de aramış falan.Babası ' İnşallah düzelecek,bekliyoruz.Şu 24 saati de atlatsın' dedi.Muhabir de ısrarla cumhurbaşkanıyla ne konuştunuz diyor.Ne konuşmuş olabilir ya ?! Maalesef atlatamadı Berkin...

demek geziciler suçluymuş.
öyle öyle. zaten ona ateş açanda o emri verende gezicilerdi.
pes ne diyeyim artık sizlere.

geziciler sessiz sakin eylem içindelerdi.kendilerince eğlenip,kitap okuyorlar ve çadırlarda uyuyorlardı.kimseye zararları yoktu.taaa ki bir sabah erken saatlerde polislerin gelip saldırmalarına kadar.sonra iş çığırından çıktı,gezicilerin arasına sızan provakötörler olayı büyüttü.ama nedense bunu kabullenmek istemiyorlar,işlerine böyle geliyor tabii:50:

o zaman bunları yapan polisler alkışlanıp yüceltildi,hatta ödüllendirildi.:ssz:

sosyal medyayı okumaya dayanamadım, gebersin, iyi oldu diyenler var ya, nasıl insanlarsınız siz

bu insnların profiline bakıncada çok dindar görünüyorlar, bu mu müslümanlık

$fft16_mf4148221.Jpeg

masumiyetinin tek tweeti

​Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum.

Berkin için yapılanlar;
-Berkin Elvan için Okmeydanı esnafı kepenk kapattı.
-Bugün Jolly Joker’de bugün düzenlenecek olan Erdal Bayrakoğlu konseri iptal edildi.
-İzmir Karataş Lisesi öğrencileri derse girmedi. Yüzlerce öğrenci okul bahçesinde oturma eylemi yapıyor.
-ODTÜ dersimiz BERKİN ELVAN diyerek boykot başlattı. Fizik bölümü önünde öğrenciler toplanıyor.
-Güvenpark’ta oturma eylemi başlatıldı.
-Koç Üniversitesi öğrencileri okul içinde oturma eylemi yapıyor.
-Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi içinde öğrenciler eylem yapıyor.
-Yıldız Teknik Üniversitesi önünde öğrenciler eylem yapıyor. Şuan Beşiktaş yönünde yürüyüşe geçti.
-NTV Maslak binası önünde bir vatandaş oturma eylemi yapıyor.
-Sabancı Üniversitesi içinde öğrenciler Berkin Elvan dövizleri ellerinde eylem yapıyor.
-İTÜ Maçka Kampüsü önünde öğrenciler Berkin Elvan Ölümsüzdür ozalitleri ellerinde eylem yapıyor.
-Bir bakkal camına “Çocukların bakkaldan evlerine kafalarına gaz fişeği yiyerek değil ekmeğin köşesini yiyerek döndükleri bir ülke dileğiyle” yazmış.
-Bir market camına “Bugün ekmek satmıyoruz” yazmış.
-Avcılar Marmara Caddesi’nde önlerinde ekmek ve ellerinde döviz olan insanlar oturma eylemi yapıyor.
-Güvenpark’ta oturma eylemi devam ediyor.
-Okmeydanı Cemevi önünde binlerce insan bekliyor.
-Yüz binlerce insan twitterdan Berkin için yazıyor.‪#‎berkinelvanölümsüzdür‬ etiketi türkiye ve dünya gündeminde twitterda birinci sırada yer alıyor.
-İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi önünde bir anma gerçekleştiriliyor
-Yenibosna Adlitıp kurumu önünde bekleyiş devam ediyor

Facede bazı salak sayfalarda, bu çocuğun ölümünün sorumlusu gezicilerdir, kendi vatanında karışıklık çıkaran onlardır falan diyorlar. Sanki karışıklık çıkarmayı onlar çok istediler.Bir başbakan halkını dinler. Halk hangi görüşten olursa olsun. Hala tvlere çıkıp asıp kesen youtube ve facebooka girdirmeyiz halkımızı diyen bir başbakan var karşımızda. Dünyanın hangi ülkesinde var böyle bir yasak. Kuzey Kore gibi yapmak istiyor bizi. Uyanın be artık uyanın. Bak bir masum uyudu, siz uyanın!!!

Ufacık bir gözlem paylaşmak istiyorum izninle bilge yasemin :38:
1.5 ay önce umredeydim allah kabul ederse, orada bizim kafileden birkaç genç arkadaş arap arkadaş edinmiş, sosyal paylaşım sitelerinden yazışmalarına denk geldim birkaç gün önce netteyken... Arabistanlı kız diyor ki; ''sizin lider interneti yasaklayacakmış, bizi beğenmiyor sizinkiler düştüğünüz duruma bak, iyi oluyor size, bizde var-sizde yok'' :97:
İşte yurt dışında düşdüğümüz durum, kimbilir daha neler neler diyorlar...

Başından gaz fişeğiyle vurulan ve aylar sonra bugün yaşamını bugün yitiren Berkin Elvan için üniversitelerden boykot çağrıları geldi.

ODTÜ'lüler, Hazırlık'ta dersleri boykot ederek yürüyüşe geçtiler. Bölümler gezildikçe kalabalık artıyor.

Ankara Üniversitesi DTCF ve SBF ile Hacettepe ve Galatasaray Üniversitesi'nde de boykot çağrısı var. Bilkent, İstanbul Üniversitesi, Bolu AİBÜ, Namık Kemal Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi'nde de boykot çağrısı var.

sosyal medyayı okumaya dayanamadım, gebersin, iyi oldu diyenler var ya, nasıl insanlarsınız siz

Sabahtan beri ne yazsam, nereye yazsam yüreğim soğumuyor...

Annesi gazdan kaçamaz diye, onu koruma içgüdüsüyle ekmek almaya gönüllü olan masum bir çocuk, yine çocuksu merakından olayların olduğu tarafa yöneldiğinde başına isabet eden gaz fişeği sayesinde komaya girdi. Günlerce komada kaldı, annesi de günlerce hastanede başında bekledi. Ateş düştüğü yeri yakıyor, o masum kara kaşlı güzel gözlü çocuk yaşam savaşını 269 gün sonra kaybetti...Daha önce dediğim gibi; öyle miydi böyle miydi demek yerine, sadece 15 yaşında hayatını yaşayamadan giden, tek suçu o sabah ekmek almaya çıkmak olan bir çocuk için üzülebilmeliyiz hep birlikte. Sosyal medyayı okudukça dehşete düşüyorum...Bu kadar zor olmamalı...Vicdan duygumuzu, insaniyetimizi nerede bıraktık; kayıp mı ettik yoksa unuttuk mu?

CHP'den onurlu hareket: Susturun!..

Berkin Elvan'ın ölümü üzerine, seçim arabaları ve ofislerde müzik çalmayacak

chpden-onurlu-hareket-tum-sesleri-susturun121744370421bc1141f6.jpg

Edinilen bilgilere göre; Berkin Elvan'ın ölümü üzerine, tüm seçim ofisleri ve seçim otobüslerindekimüzikli propagandayı durdurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin "14 yaşındaki çocukları katleden bir zihniyet var karşımızda. Bugün Berkin'imizi kaybettik. O daha çocuktu... Bugün onun yasını tutacak, yarınlarda ise hesabını soracağız'' dedi.

Tekin, Berkin Elvan'ın ölümü üzerine partinin tüm organlarına bugün hiçbir şekilde ve müzikli propaganda yapılmaması talimatı verdiklerini de belirtti. Tekin, "Bugün hiçbir aracımızda ve seçim ofisimizde müzikli propaganda yapılmayacak. Bugün, AKP'yi Berkin Elvan'ı katletmenin utancıyla baş başa bırakacağız ve öldürülen çocuklarımızın yasını tutacağız'' ifadesini kullandı.

Öte yandan, Berkin Elvan'ın babasını da arayan Tekin'in, ''Acınızı paylaşıyoruz. Berkin tüm halkın evladıdır'' dediği öğrenildi.

http://www.muhalifgazete.com/haber/93679/chpden-onurlu-hareket-susturun.html

İTÜ taşkışla kampüsü de boykot kararı aldı,derslere girilmiyor.

Back