• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin Elvan’ı kaybettik!

Facede bazı salak sayfalarda, bu çocuğun ölümünün sorumlusu gezicilerdir, kendi vatanında karışıklık çıkaran onlardır falan diyorlar. Sanki karışıklık çıkarmayı onlar çok istediler.Bir başbakan halkını dinler. Halk hangi görüşten olursa olsun. Hala tvlere çıkıp asıp kesen youtube ve facebooka girdirmeyiz halkımızı diyen bir başbakan var karşımızda. Dünyanın hangi ülkesinde var böyle bir yasak. Kuzey Kore gibi yapmak istiyor bizi. Uyanın be artık uyanın. Bak bir masum uyudu, siz uyanın!!!

Ben de bunu anlamıyorum,sabahtan beri okudukça sinirlerim zıplıyor.Dış ülkelerin oyunu,bilmem ne lobisinin işi...Yahu insan biraz durur düşünür ya.Bakkala ekmek almaya giden bir çocuk üzerinden ne iğrenç,ne talihsiz yorumlar gördüm sabahtan beri.:50: Ben anladım ki bu sabah,insanlık gerçekten ölmüş.Bitmiş.Ne işi varmış onların arasında....Yazıklar olsun,bu ülke nasıl bu hale geldi.:ssz:

O cennete gitti.Sorgusuz,sualsiz yaşayacak.Ama ona bunu yaşatanlar,ailesine bu acıyı tattıranlar Allah'ın huzuruna nasıl çıkacak ?

Yavrum,cennet kuşum...:50:

chp'den onurlu hareket: Susturun!..

berkin elvan'ın ölümü üzerine, seçim arabaları ve ofislerde müzik çalmayacak

[rıght]
[/rıght]

[ımg]http://www.muhalifgazete.com/files/news/default/chpden-onurlu-hareket-tum-sesleri-susturun121744370421bc1141f6.jpg[/ımg]

edinilen bilgilere göre; berkin elvan'ın ölümü üzerine, tüm seçim ofisleri ve seçim otobüslerindekimüzikli propagandayı durdurdu.

chp genel başkan yardımcısı gürsel tekin "14 yaşındaki çocukları katleden bir zihniyet var karşımızda. Bugün berkin'imizi kaybettik. O daha çocuktu... Bugün onun yasını tutacak, yarınlarda ise hesabını soracağız'' dedi.

Tekin, berkin elvan'ın ölümü üzerine partinin tüm organlarına bugün hiçbir şekilde ve müzikli propaganda yapılmaması talimatı verdiklerini de belirtti. Tekin, "bugün hiçbir aracımızda ve seçim ofisimizde müzikli propaganda yapılmayacak. Bugün, akp'yi berkin elvan'ı katletmenin utancıyla baş başa bırakacağız ve öldürülen çocuklarımızın yasını tutacağız'' ifadesini kullandı.

öte yandan, berkin elvan'ın babasını da arayan tekin'in, ''acınızı paylaşıyoruz. Berkin tüm halkın evladıdır'' dediği öğrenildi.

http://www.muhalifgazete.com/haber/93679/chpden-onurlu-hareket-susturun.html

onurlu bır hareket az once ısmını vermeyın sız anlayın benı olurum turkıyem dıye gecıyordu sen ve senın adamların mı oldu yoksa 16 kgluk bır beden mı bunun bedelını odedı sızın doymak bılmeyen kursagınız ugruna

Bak o bir çocuk, sadece çocuk anlatabildik mi?
"Çocuklar masumdur"
Yazalım mı bunu?
Asalım mı çocuklarımızın boynuna idrak edebilmen için?

Bir de bu çocuğun anası var bilirsin.
Yüreği yanıyor şimdi,
kursağından lokma geçmiyor, uyku haram.
Senin yüzünden!!

Selma Ağcı

$BERK_N_ELVAN.jpg

Haberi gördüğümden beri çok çok üzgünüm, herkesin başısağolsun, allah ailesini güç ve sabır versin, diyecek başka birşey bulamıyorum şuan.

Aylardan beri bir kesimin adını anmadığı Berkin için bugün çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde yazdıklarını okuyorum öfkem daha da artıyor, keşke susmaya devam etselerdi....

HDP Berkin için yas ilan etti ! Secim araçlarında müzik değil sadece Berkin Elvan'ın katledildiği anonsu yapılacak

Herkes yaşadığı şehirdeki eylem başlangıç yerini ve saatini yazarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
bişeyler yapılmalı bu 14 yaşındaki amacı sadece ekmek almak olan çocuk için..
11 Mart İZMİR için SAAT: 19:00
Yer:Alsancak Sevinç Pastanesi Önü

Son düzenleme:
çok canım yanıyor çok ağlıyorum işi gücü bıraktım moralim sıfır :14:
söyleyecek bişey bulamıyorum gün gelir devran döner ..........

Herkes yaşadığı şehirdeki eylem başlangıç yerini ve saatini yazarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
bişeyler yapılmalı bu 14 yaşındaki amacı sadece ekmek almak olan çocuk için..
11 Mart İZMİR için SAAT: 19:00
Yer:Alsancak Sevinç Pastanesi Önü

Ankaralılar güvenparkta toplanıyor,oturma eylemi başlamış

Kendini bilmezin biri de bi maganda fotoğrafı koymuş,Berkin ekmek almaya değil eylem yapmaya gidiyordu diye sallıyor.:47:

Allah rahmet eylesinn ama burda herkess suçlu..
Gezii eylemine katılanlarda suçlu, gezi eylemleri için müdahale eden polislerde suçlu..
Olan çocuğa oldu mekanı cennet olsun..

15 yaşında bir çocuk bu devletin polisi tarafından öldürülebiliyor ve İstanbul'un göbeğinde gerçekleşen olayda sorumlular bulunup çıkarılıp yargılanamıyorsa bu işte çok büyük bir hata var demektir. Berkin'imiz için susmayalım. Konuşalım. Okuyalım. Araştıralım. Öğrenelim. Cahil kalmayalım ki bu sorunu biz TÜRK MİLLETİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ olarak ortadan kaldıralım. Bu olayların tekrarlanmaması, BERKİN ve daha nicelerinin yattıkları yerde rahat uyuması için bu ülkenin aydın,düşünen ve konuşan insanlara ihtiyacı var.
BERKİN'imize allahtan rahmet , ailesine ve Türk milletinin vicdan sahibi insanlarına başsağlığı dileklerimle..

Gezii eylemine katılanlarda suçlu, gezi eylemleri için müdahale eden polislerde suçlu..

eyleme katılanlar suçlumu neden ?

İster iktidara destek verin ister muhalefet edin, bir çocuk ölmüşse herkes sağduyulu olmalı, bir çocuk öldü ekmek almaya giderken.

Eyleme de katılmış olabilirdi fark etmez, 15'inde Berkin öldü, anne babanın yüreğindeki acıyı tasavvur edebilir misiniz? Edemezsiniz, yüreklerindeki yangını, 269 gün beklemeyi, doktorların öldü dediğinde ciğerlerine düşen kor ateşi bilemezsiniz.

Sağduyulu olun, bir çocuk öldü, en azından anne babanın acısına hürmet edin ve bir saniyeliğine de olsa çocuklarıyla ilgili hayalleri olan bir ailenin 15'indeki bedeni toprağa vermesinin acısını hissedin.

Allah sabır versin, Allah dayanma gücü versin:43:

Bingo lilyana..

Suçu tek taraflı arayıp hala sokaklara inmenin gerekliliğini vurgulayan arkadaşlar sanırım berkin'den ders çıkaramadı..

Artık neye inanıyorum biliyor musun lilyana ?

Bu sokaklara inin çagrısı yapan partiler tamamiyle ekmeklerine yağ sürüldüğünden mütevellit yine birileri ölse de biz de bu durumdan payımıza düşeni alalım telaşesine düşmüşler..

Herkes suçlu ama kimse yogurdum ekşi demiyor..

Neymiş chp onurlu haraket sergilemiş..

Neymiş c.başkanı berkin'in ailesini aramış...

Neymiş millet sokağa insinmiş..

Berkin'i kimsenin umursadığı yok ha..Nasılsa unutacaklar...

Herkes unutacak..Olan ailesine oldu..

:14::14::14::14::14:

Eklentiler

• $biby0kdcuaayp0d.jpg_large.jpg
    $biby0kdcuaayp0d.jpg_large.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $uykusuz_2.jpg
    $uykusuz_2.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 42
Herkes yaşadığı şehirdeki eylem başlangıç yerini ve saatini yazarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.bişeyler yapılmalı bu 14 yaşındaki amacı sadece ekmek almak olan çocuk için..11 Mart İZMİR için SAAT: 19:00Yer:Alsancak Sevinç Pastanesi Önü
Listeler Güncellenecektir. PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR !Güncelleme Saat: 13.37 (2 şehir eklendi)Eskişehir: Espark Saat: 18.00İzmir: Sevinç Pastanesi Önü Saat: 19.00Ankara: Güvenpark Saat: 18.30İstanbul Taksim Meydanı: 19.00İstanbul Kadıköy Boğa Saat: 19.30Kayseri: Kayseri Forum Saat: 16.00Kocaeli: Cumhuriyet Parkı Saat: 18.00Antalya: Kapalıyol Halk Bankası önü Saat: 18.30Bursa: Setbaşı Saat: 19.30Çanakkale: İskele Meydanı Saat: 18.00Antakya: Uğur mumcu meydanı saat: 19.00Adana: Atatürk Parkı Saat: 18.00Mersin/Tarsus: Yarenlik Alanı Saat: 18.00Muğla/Bodrum: Belediye Meydanı Saat: 18.30Konya: Kültür Park Saat: 18.00Edirne: Zübeyde Hanım Parkı Saat: 19.00Gaziantep: Abdullah Cömert Meydanı(Ünv.Önü) Saat: 17.30Denizli: Çınar Meydanı Saat: 18.00Sakarya: Çark Caddesi Saat: 19:00Balıkesir: TÜİK önü Saat: 17.30Kırklareli: Dingiloğlu Parkı Saat: 18.00Uşak: Belediye önü Saat: 17.00Çorum: Özdoğan Sineması Önü Saat: 18.00Sakarya: Çark caddesi Saat: 19.00Manisa/Salihli: Demokrasi Meydanı Saat: 17.00Kuşadası: İsmail Cem Demokrasi ve Barış Meydanı Saat: 18.00Manisa: Manolya meydanı Saat: 16.00Muğla: Sınırsızlık Meydanı: 19.00Mersin: Cumhuriyet Meydanı: 19.00

Kendini bilmezin biri de bi maganda fotoğrafı koymuş,Berkin ekmek almaya değil eylem yapmaya gidiyordu diye sallıyor.:47:

Oğlum 13 yaşında.O kadar masum ,o kadar saf,o kadar çocuk ki....
Dayanamıyorum bu tarz yorumlar görmeye,kendimi o annenin yerine koyuyorum....koyamam........yavrusunun acısını kaldıramayacak yürek birde bu densizleri duysa.........Allahım yardım et o aileye......

Back