- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Facede bazı salak sayfalarda, bu çocuğun ölümünün sorumlusu gezicilerdir, kendi vatanında karışıklık çıkaran onlardır falan diyorlar. Sanki karışıklık çıkarmayı onlar çok istediler.Bir başbakan halkını dinler. Halk hangi görüşten olursa olsun. Hala tvlere çıkıp asıp kesen youtube ve facebooka girdirmeyiz halkımızı diyen bir başbakan var karşımızda. Dünyanın hangi ülkesinde var böyle bir yasak. Kuzey Kore gibi yapmak istiyor bizi. Uyanın be artık uyanın. Bak bir masum uyudu, siz uyanın!!!
Ben de bunu anlamıyorum,sabahtan beri okudukça sinirlerim zıplıyor.Dış ülkelerin oyunu,bilmem ne lobisinin işi...Yahu insan biraz durur düşünür ya.Bakkala ekmek almaya giden bir çocuk üzerinden ne iğrenç,ne talihsiz yorumlar gördüm sabahtan beri. Ben anladım ki bu sabah,insanlık gerçekten ölmüş.Bitmiş.Ne işi varmış onların arasında....Yazıklar olsun,bu ülke nasıl bu hale geldi.
O cennete gitti.Sorgusuz,sualsiz yaşayacak.Ama ona bunu yaşatanlar,ailesine bu acıyı tattıranlar Allah'ın huzuruna nasıl çıkacak ?
Yavrum,cennet kuşum...