• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin Elvan’ı kaybettik!

Konu dışı mesajlara cevap vermeyelim arkadaşlar.Gerilip ceza almaya gerek yok.

Konu kaldırım taşı değil.Konu ömrünün baharında polisi tarafından öldürülen bir melek !

Internetime dokunma diyorsun , tamam.
Eylem yapmak istiyorsun , onada tamam.
Ama iznin yok , olmadigi icin polis sana dagil diyor ama sen koca bir kaldirim tasini sabit duran bi polise firlatiyosun.
Sonra ' devlet bunlara birde para veriyor ' . Napsaydi bu yaptiklarin icin üstüne birde sana mi para verseydi ?!?!?
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/anayasa.uc?p1=34
bi laf etmeden önce araştırmak gerekli boş boş konuşmanın anlamı yok.

Acı üstüne siyaset yapılmak istenmiyorsa neden burada suçlu gezicilerdir deniliyor biri bana bunun cevabını versin önce sonra ahkam kessin.

valla sayfanın başlarına dogru ben yazdım okuma zahmetinde bulunup bakınırsan bana göre kimlerin berkin'in ölümünde suçlu oldugunu söyledim..

Ama tabi sadece bana göre..Başkasına göre değil

Gezi eylemlerine katılsın katılmasın o bir çocuktu
çocuk biraz aklı selim düşünelim arkadaşlar.
"Polisim Taksimde destan yazdı" demişti ya,
destan dediği ekmek almaya giden bir çocuğun öldürülmesi...
Yazık çok yazık...

1926906_706232099427477_147142822_n.png

Ama iznin yok , olmadigi icin polis sana dagil diyor ama sen koca bir kaldirim tasini sabit duran bi polise firlatiyosun.
Sonra ' devlet bunlara birde para veriyor ' . Napsaydi bu yaptiklarin icin üstüne birde sana mi para verseydi ?!?!?
tabi polis durduk yere gençlere saldırmadı he canım he diyorum daha sana bunun gibi 1000 tane video yüklerim.Burası geziyi tartışmanın yeri değil biz eylem yapıyoruz bak bugün bu çocuk için hesap soruyoruz o kadar için acıyorsa gel sende katillere hesap sor mesela nasıl olur?azıcık samimiyet ya azıcık....

[video=youtube;XThjR-7F0io]http://www.youtube.com/watch?v=XThjR-7F0io[/video]

Son düzenleme:
keşke köprüde şehit olan polisede sahip çıkılsaydı . keşke çarşaf çarşaf onunda manşetlerde adını öğrenebilseydik. adı neydi onu dahi yazmaz bu melun medya işte bu kadar taraflı işte bu kadar yanlılar. işlerine geleni haber yaparlar bangır bangır, çıkarlarına uymayanlarıda çabucak unuttururlar insanlara.

Anayasamızın 34. Maddesi “"Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir."

panik yapmayın ülkemiz gelişiyor:ssz: arada bu tür şeyler olacak elbet :37:

bu siyaset ne ara kirletti bizi bu kadar ya hu.

Gencecik piril piril bir cocuk. Cookk yazikkk....! Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin, mekani cennet olsun. Yakinlarina ve sevenlerine Allah sabir versin.

Her konuda ikiye ayriliyoruz tamam eyvallah ama bu konuda bile ikiye ayriliyorsak o vicdanlarimizi bir sorgulamak gerek.
:19:

Delinin elinden silâhı al da adalet ve sulh, senden razı olsun!
[Mevlâna Celâleddin-i Rûmî]

Adalet ilkin devletten gelmelidir. Çünkü hukuk, devletin toplumsal düzenidir.
[Aristo]

Son düzenleme:
Benim ekmek almaya çıkan kardeşimi...
11/03/2014 A+ A-
Babası Sami Elvan, onu ekmek almaya gönderdiğini söyledi. Benim ekmek almaya giden kardeşime el uzatanlar da demeyeceğim. Cinayete hafifletici sebep istemiyorum.
Benim ekmek almaya çıkan kardeşimi...

Sabahın ilk haberi Berkin Elvan'ın öldüğü oldu.
Gezi protestoları sırasında, 16 Haziran 2013 Pazar günü polisin yakın mesafeden attığı gaz bombası fişeği kafatasını dağıtmıştı.
Hastanede 269 gün dayanabildi çocuk bedeni, 16 kiloya düştü, 15 yaşında can verdi.
Gezi protestolarında öldürülenlerin sayısı 8'e yükseldi.
Hayır, Berkin şehit olmadı, melek filan da olmadı, bu cinayeti romanikleştirecek değilim: Bir çocuğu daha öldürdüler.
Başbakanın 'polis efsane yazıyor' dediği günlerdi.
Acımaları yoktur.
Dolmabahçe Camii'nde alem, Kabataş'ta tecavüz yalanlarının uydurulduğu günlerdi.
Yalanları çoktur.
Polis kayıtlarında Berkin çocuğun nasıl öldürüldüğü bulunamıyormuş.
Emir veren belli ama onu hangi polisin vurduğu ortaya çıkmıyor.
Acaba şimdi birbirine can düşmanı olan polis içindeki iki fraksiyondan hangisine mensuptu? O zaman Gezi'de gençlere birlikte vuruyorlar, birlikte gazlıyorlardı.
Katili bulamıyoruz, muhtemelen hiç bulamayacağız. Bulsak bile muhtemelen İçişleri Bakanı -tabii karşı fraksiyondan değilse- soruşturma izni vermeyecek. Verse ne ceza alacağı mahkeme başkanının hangi fraksiyondan olduğuna bağlı olacak. Adalet yerini bulacak mı, ceza alsa hapis yatacak mı sizce? Danıştay üyesi Mustafa Özbilgin'in, Malatya'daki Protestan yayıncıların katillerine, Hrant Dink'in katilinin akıl hocasına tahliye verildiği günlerdeyiz.
Vicdanları yoktur.
Babası Sami Elvan, onu ekmek almaya gönderdiğini söyledi.
Benim ekmek almaya giden kardeşime el uzatanlar da demeyeceğim.
Cinayete hafifletici sebep istemiyorum.
Çünkü Berkin ekmek almak için değil Gezi'ye katılmak için sokağa çıkmış da olabilirdi; çocuklarımızdan biri de olabilirdi. Ali İsmail Korkmaz öyleydi mesela, onu öldürmek meşru gibi görülsün istemiyorum.
Yeter artık, hayır, istemiyorum.
radikal

keşke köprüde şehit olan polisede sahip çıkılsaydı . keşke çarşaf çarşaf onunda manşetlerde adını öğrenebilseydik. adı neydi onu dahi yazmaz bu melun medya işte bu kadar taraflı işte bu kadar yanlılar. işlerine geleni haber yaparlar bangır bangır, çıkarlarına uymayanlarıda çabucak unuttururlar insanlara.

Bir çocuktan bahsediyoruz.Çocuk...

Vicdanınız hiç sızlamıyor mu ? Cidden merak ediyorum.

Aynen öyle.. Unutacaklar Berkin'i..
Şu an siyasett yönünden bakılıyor..
Çünküü şu an dewletin başında sewmedikleri kişi war..
Sewmeyebilirler saygı duyarım ama gezii eylemlerii bana başından beri saçma geldi..
Eylem yapma özgürlüğüne sahip bir ülkeyizz ama, bizz adam gibi eylem yapmayı bilmeyen bir milletizz..

işte maalesef bu sığ düşüncelerden ve inandıklarına inandırılmaya çalışılan cahil insanlardan dolayı şuanda bu acıyı yaşıyoruz. gezi eylemi eylem yapmayı bilen insanlar tarafından, gezi parkında çadır kurup sadece ve sadece birbirleriyle muhabbet eden, kitap okuyan ,müzik dinleyen ve inançları uğruna sıcak yataklarından çıkıp bir parkın ortasında günlerce sessiz mücadele veren kişiler tarafından başlatılmıştır. ancak kimler tarafından bahsettiğiniz gibi eylem olmaktan çıkan bir katliama dönüştüğünü sanırım hepimiz biliyoruz. gezi eylemi çok ama çok saf bir niyet ve inançla başlatılmış ancak bu saflığı ve ifade özgürlüğünü bir tehdit olarak görenler tarafından bir insanlık suçuna çevrilmiştir. bu sebeple işte aslında en tehlikelisi cahil kalmak. okumamak. öğrenmemek. bizler özellikle kadınlar okuyacağız gözlemleyeceğiz konuşacağız ve saygı duyacağız ki yarın çocuklarımız Berkin'imizin kaderini yaşamasın..

Rabbim ailesine sabır versin dayanma gücü versin başka bir cümle dahi çıkmıyor boğazımdan bir çocuğun ölümü üzerine söyleyecek tek cümlem yok bunun ne bir açıklaması ne sebebi bunun hiçbirşeyi olamaz 269 gün savaş veren 45 kilodan 16 kiloya düşen bir evlat için insanlık için çok üzgünüm :14:

işe yarasın veya yaramasın bu haksızlığa sessiz kalınmadı ya
aslında söylenecek çok şey var ama konuşamıyoruz malesef
burada tanıştığım çok sevdiğim ve artık yakın arkadaşım sadece twitterde bir söz söylediği için şuan davası devam ediyor
artık o kadar korkarak konuşuyoruz ki malesef hiçbişeye hakkımız yok değilmi
Ewett benimde çok şey söylemek içimden geliyor ama,
gerekirse de susmasını bileceğiz hepimizzz...

Hala konu dönüp dolaşıp Gezicilere geliyor ya pes.Pes...:ssz:

Cennete uçmuş,öldürülmüş bir çocuk,arkasından sallayan zavallılar ve hala bunu yapanları aklamaya çalışan insanlar...

Sözün gerçekten bittiği yer.
Yahuu bu çocuk bu gezi olayları yüzünden ölmedimiii...
Eğerr bu gezi olayları olmasaydı, bu çocukcağızda ekmeğini almaya giderken,
bu şekilde canından olmucaktı...
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/anayasa.uc?p1=34
bi laf etmeden önce araştırmak gerekli boş boş konuşmanın anlamı yok.
Kimse adam gibi eylemini yapmadı..

Konu dışı mesajlara cevap vermeyelim arkadaşlar.Gerilip ceza almaya gerek yok.

Konu kaldırım taşı değil.Konu ömrünün baharında polisi tarafından öldürülen bir melek !
ewettt keşkee olmasaydııı... onun bi suçu yokkk....
bunu bu duruma getirenlere benim tepkimmm..
oda saçma sapan eylemlerr..

[FONT=pt_sansregular]Berkin'in annesi: Oğlumu Allah almadı...

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
fft81_mf2039838.Jpeg
[/FONT][FONT=pt_sansregular]11/03/2014 10:07[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]

Berkin Elvan'ın bu sabah yaşamını yitirmesinin ardından hastane önünde ailesi ve yakınları toplandı. Anne Gülsüm Elvan, oğlunun ölümünden Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sorumlu olduğunu söyledi.

[/FONT]
Radikal.com.tr - [FONT=pt_sansregular]Okmeydanı Hastanesi önünde gözyaşları arasında konuşan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, "Benim oğlumu benden Allah almadı, benim oğlumu benden [/FONT]Tayyip Erdoğan[FONT=pt_sansregular] aldı" dedi. [/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Berkin'in yaşamını yitirmesinin ardından ailesi ve yakınları hastane önünde toplandı. Berkin'in ölümüyle yıkılan anne Gülsüm Elvan, "Benim kuzumu Allah almadı, Tayyip Erdoğan aldı. Vay kuzum anan[/FONT]kurban[FONT=pt_sansregular] olsun sana bu sefer de dayanacaktın. Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin. Bir kurşun da bana sıksınlar, yanına yollasınlar" diye ağıt yaktı.[/FONT][FONT=pt_sansregular]

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT][FONT=pt_sansregular]
[/FONT]

ellerini ovuşturarak insanları sokaklara devrim yapıcaz vadiyle kandırıp çoluk çocuk ellerine taş , Molotof veren adi insanların yüzünden çıkan bu olayların tüm sorumlusu darbe şaşkaşçılarıdır.

Ewett benimde çok şey söylemek içimden geliyor ama,
gerekirse de susmasını bileceğiz hepimizzz...

Yahuu bu çocuk bu gezi olayları yüzünden ölmedimiii...
Eğerr bu gezi olayları olmasaydı, bu çocukcağızda ekmeğini almaya giderken,
bu şekilde canından olmucaktı...

Kimse adam gibi eylemini yapmadı..

ewettt keşkee olmasaydııı... onun bi suçu yokkk....
bunu bu duruma getirenlere benim tepkimmm..
oda saçma sapan eylemlerr..
Bu çocuğun katili insanları eylem noktasına getirenlerdir.Eylemi suçlayacağınıza bu insanlar haklarını neden aradı neden canlarına tak etti diye bir sorun da bende sorgulayan bilinçli bir zeka örneği göreyim karşımda....

Back