- 29 Aralık 2017
- 188
- 314
-
- Konu Sahibi Zuzununannesi
İnşallah başarabiliriz :) Bildirim şeklinde yaparsak da etkili olur gibi geliyor bana. Ben bildirim yapacağım en azından hedef 40a yaklaşmak motive unsuru benim için :)selam kızlar...
ben de mutfağı temiz bırakma ve 5 vakit namaz için takılayım sizle... şubata yeni hedef bulurum bu ay 2 yeter :)
Başardıklarını dört gözle bekliyor olacağım :)Amin canım teşekkür ederim Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah.
Alışkanlıklar tamamen irade ile ilgili bence...
Güçlü iradesi olanlar en sonunda istediğine ulaşabiliyor..
Ben iradesi zayıf olanlardan biriyim maalesef. uğrayabilirsem başarmaya çalıştıklarımı burada bende paylaşıcam canım..
Bende severim ama kendimi sıkıntıya sokmayi hic sevmem bugun icin misafir hic cazip degildi :)):) Herkesin çözümü kendinde gizli umarım başarabilirsin :)
Ben seviyorum ya misafiri :)
Misafir annemler olunca eksik olsa da halledilir diye sıkıntıya girmedim kahvaltı sonrası ben kızımla ilgilenirken bulaşıklar makinaya girmiştiBende severim ama kendimi sıkıntıya sokmayi hic sevmem bugun icin misafir hic cazip degildi :))
Yarin erken kalkabilecekmiyim bakalim :)
Gunaydin kalktin mi acaba :)Misafir annemler olunca eksik olsa da halledilir diye sıkıntıya girmedim kahvaltı sonrası ben kızımla ilgilenirken bulaşıklar makinaya girmişti
Akşam üzeri kızımı uyutmaya çlışırken ben de uyumuşum ondan bu saate kaldım inşallah kalkabiliriz :)
Evvet kalktım sabah ritimlerimi de yaptım mutluyum :)Gunaydin kalktin mi acaba :)
Bende uyudum aksam uzeri kimseyi uyutmaya calismiyodum ama
Boş durmak sanki 1000 yıl falan önceydi benim içinAbartiyorum bazen o ozgurlugu ben
Mesela bugun uyandim ama oglene yakin uyudum saymiyorum cunku bos durdum oyle.
Aksamlari telefon yerine kitap okudun mu.
Bende uzaga koyuyorum gece uykum kacinca alamiyorum hemen uyumus oluyorum :)Boş durmak sanki 1000 yıl falan önceydi benim içinne çok zaman oldu en son ünv zamanları öyleydim :)
Okudum okudum telefonu da kapının önüne koydum alarm çalınca mecbur kalktım yataktan :)
Çok iyi gidiyorsun canım. Benim hala 040 GÜN ALIŞKANLIK LİSTESİ
Mutfağı toplamadan asla yatma 5/40
Gece telefonu eline alma 3/40
Peki neden canım sorunu anlarsak çözebiliriz belkiÇok iyi gidiyorsun canım. Benim hala 0
İçimden gelmiyorPeki neden canım sorunu anlarsak çözebiliriz belki
Temizlik hastaları hariç kimin içinden gelerek bayılarak iş yapıyor kiİçimden gelmiyor
Ben yeni kesfettim zinciri kirma diye sizinde sosyal medyada takip ettiginiz boyle sayfalar var mi ?Dün bütün gün uyumadı Bebeğim gecede öyle inşallah birazdan uyuyacağız yorgun düştü artık sanırım dişler zorluyor ben de uyumadan okumalarımı yaptım bildirim ve alıntılarımı ekleyip yatacağım :)
Zor şartlarda da olsa zincir halkalarını eklemeye devam :)
Ben de 2018 planı vs diye araştırma yaparken Barış Özcan’ın YouTube dan bir videosunu izledim öyle Bilgi sahibi oldum derin bir bilgim Yok yani :) ama senin bildiğin başka hesaplar varsa öğrenmek isterim :)Ben yeni kesfettim zinciri kirma diye sizinde sosyal medyada takip ettiginiz boyle sayfalar var mi ?