- 29 Aralık 2017
- 188
- 314
-
- Konu Sahibi Zuzununannesi
SiZin mesajlarınızı minimal yaşamda takip ediyorum çok teşekkür ederim :) şu an kafamda bir taslak oluştu ama henüz tamamını uygulayamadım önce bir görünen fazlalıktan kurtulabilirsem inşallah zamanla detaylarda yardımınıza başvururum :) minik bir kızım olduğu için işler biraz yavaş ilerliyor :)Ben dort yildir falan sade yasiyorum..uzman oldum sayilir bu konularda..eger bi konuda sormak istediginiz bisey olursa cevaplarim
Selam :)Selamlarrrr
Günlerdir giremedim, kendimi daha planlı daha şade hale getirmek için araştırmalar yapıp bir ksımını uygulamaya koyuldum . Bana haz verecek şekilde ajandamı düzenledim vs dün de temizlik ile geçti anca vakit buldum. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Yaptığım kısımdan fazlasını henüz yapamadım olan düzen otursun diye :) ama yaptığım kısım çok içimi açtı :)Selam :)
Bende yazmadim tahmin ettim ugrasiyorsundur diye.Nasil duzenledimi ikea evini :))
Hoş geldinizzzz ilk yazımdaki kadar isteklerimi gerçekleştiremedim ama yine de fena gitmiyor sanırım :) siz neler yapıyorsunuz ömrünüzü bereketlendirmek için :)İlk yazinizi okudum simdi,ben de hosgeldim
Çok teşekkür ederim hoş geldinizzzz :)çok güzel bir topik olmuş
Cok guzel olur eminim bende azalttim bence telefonu simdilik fena degilim.Kaç gün olmuş girmeyeli... telefonu elimden bırakamayan ben sanırım artık başladım ömrümü bereketlendirmeye :)
Bu bir haftalık süreçte okumalarım daha bir düzenli çok şükür, namazlarım da sanırım oturdu inşallah :)
Bir de kızımın yaklaşan Doğum gününe hazırlık yapıyorum hediyeliklerini almak yerine sürece yayıp kendim hazırlıyorum hem kafam dağılmış oluyor hem de bir şeyler üretmek haz ve keyif veriyor :)
Çok iyi yapmışsın en büyük bağımlılık...Cok guzel olur eminim bende azalttim bence telefonu simdilik fena degilim.
Konsept var mi dogum gununde neler hazirliyorsun.
Çok güzel bir fikir. Lavanta kokusuna bayılırım:)Çok iyi yapmışsın en büyük bağımlılık...
Konseptimiz lavanta :) lavantalı kolyeler yaptım, bir de ayraç yapacağım içinde kuru lavanta ve kızımın fotoğrafı olan çocuklara da oyuncak maketler aldım :)
Cok guzel simdiden dogum gunu kutlu olsun :)Çok iyi yapmışsın en büyük bağımlılık...
Konseptimiz lavanta :) lavantalı kolyeler yaptım, bir de ayraç yapacağım içinde kuru lavanta ve kızımın fotoğrafı olan çocuklara da oyuncak maketler aldım :)
Tesekkur ederimmm. Yazinizi gec gordum. Birden olmayacaktir belki ama ,azim,kararlilik ve sabir kazanmaniza vesile olacaktir insallah.Hoş geldinizzzz ilk yazımdaki kadar isteklerimi gerçekleştiremedim ama yine de fena gitmiyor sanırım :) siz neler yapıyorsunuz ömrünüzü bereketlendirmek için :)
Çok güzel bir fikir. Lavanta kokusuna bayılırım:)
Çok teşekkür ederiz canım :)Cok guzel simdiden dogum gunu kutlu olsun :)
Evet cok buyuk bagimlilik mumkun oldugu kadar azaltmak gerekli.
Selam işler güçler koşturmaca sen napıyorsun :)Selam kızlar napıyorsunuz
Bende kk ya takilmiyorum cok fazla iyi oldu boyle :)Bu ara Doğum günü hazırlık yoğunluğuma bir de ağır bir 3 Aylar programı ekledim :) üzerine bir de kızımın yürümeye çalışma isteği ve diş çıkarma süreci eklenince hiç telefonu elime almaya fırsatım olmadı siz neler yapıyorsunuz nasılsınız :)
Yaaa çok sevindim işinize yaramasınaSelam Z Zuzununannesi
ilk başta paylaştığın çiçekli namaz takip çok işime yaradı,
kandilini kutlar ayrıca çok teşekkür ederim bu çizelge için.
Nasıl devam mı telefondan uzak kalma mücadelesi:)Bende kk ya takilmiyorum cok fazla iyi oldu boyle :)
Mucadeleden cok aliskanlik oldu uzun zamandir burayada bakmiyorum iyi oldu ama gozum seni aradi bir sure.Nasıl devam mı telefondan uzak kalma mücadelesi:)